Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Spoedig omstreeks kleyakh

  • Als noodzakelijk naar bolster boven rassokhshuiusya meubeltje, om ski's aan te plakken of geacht statuetku, te zwerm knoeien op zanavesku of zadelat om in het aquarium te vlieten, door het woord, om ondiepe huidige instandhouding te volbrengen, kunnen worden voordeel van de direct toegankelijk van alledaagse chemie genomen. Nu in de verkoop, dozijnen titels kleev, door middel van welk zodanig instandhouding kan zijn maakte eigenhandig, poosje snel en betrouwbaar. Als om meer exact, dan elk meer 50 diverse kleev, germetikov, mastik en zamazok, afgezien van zogenaamde materielen met overig adhesiveness - van kleverige linten, samokleiushchikhsya oboev en t te spreken. P. (Huiselijke en import) alomvattend en speciaal gedraagt in onze commerciele net.

    Besta van de deken regel, eiser welk verzekert de kwalitatief en betrouwbaar agglutination van de materielen. Te beginnen met aangeplakte vlakken moet worden zorgvuldig toebereid - worden van het vet gekuist en vuiligheid, van de residuen van het oud kleefstof en verven, het is aanbevelenswaardig, om zij waren sherokhovatymi (vergastten napilnikom of shkurkoi), omdat dit verzacht van skhvatyvaemost kleefstof. Seconde, de film van vloeiende kleefstof moet doordringend zijn, en, derd, rechter na, van de toepassing van de kleefstof aangeplakte details moeten met behulp van rechtbank-nietje comprimeren, van de verzamelmap of erop voortvloeit om lading te steken.

    Als materielen niet poreus en vlak het is onmogelijk om sherokhovatoi te maken, vooral in die gevallen, wanneer kleevoi shov monding, gelden zogenaamde kontaktnyi de methode van agglutination. Whereat methode door plaken dek zowel aanplakte vlakken als voor deze vlakken om de veroorzaakt strata van de kleefstof podsushivaiut te koppelen. Dit is maakte om isparilas de better half van oplossend geneesmiddel, dan kleefstof zal verende film vormen. Na podsushivaniya, en op de tijdperken en na de navolgende toepassing van de kleefstof van het kant koppelen en dicht sdavlivaiut.


    Alle materielen van het hoofdstuk "Spoedig omstreeks kleyakh"