Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Meerdere adviezen tsvetovodam (onderdeel 2)

 • Deze plant is fantastisch in vele houdingen. Tsvetet ze van de voorjaar beeindigen tot toe primorozkov, wanneer als vroeg als bijna alle plant ottsveli.

  Tussen de menigte respectievelijk brandmerkt de meeste roman makhrovye georginy - sferisch, decoratief, cactaceous en khrizantemoobraznye.

  Proliferate georginy door de afdeling klubnei. Knuppel land in de voedingsbodem in De april van of op het begin Mag. Cherenki nemen op matochnykh planten in de februari - Lentemaand. Met het dit draaien op uitzicht srezaiut hoek-wijs burgeons door de lengte 5 - 8 cm land in zuiver rechnoi zand uit. Het nasypaiut door stratum 8 - 10 cm. Beneden het zand het is mogelijk nasypat 1 - 2-santimetrovyi de stratum van de voedingsbodem. De beste temperatuur van de voedingsbodem voor ukoreneniya cherenkov 20 - 22°, van en lucht 23 - 26°. Het is tevens, lucht moet vochtig zijn. In zodanig voorwaardes cherenki door 8 - 10 dagen ukorenyaiutsya. Volgende hen het is mogelijk vysadit in torfozemlyanye gorshochki voor het best ukoreneniya of in open land met betrekking tot 3 - 5 fragmenten in lunku. Afstand tussen lunkami 60 - 70 cm, en tussen rijen - 80 - 100 cm.

  Door de zaden georginy proliferate ongewoon, omdat whereat utrachivaiutsya sortovye de voortekenen van plant.

  Overheen de zomer georginy tvloeit 1 - 2 tijdperk podkarmlivat door de barak-yard mest voor. Knuppel bloem noodzakelijke vykapyvat tot toe de vooruitgang van ruimere vrieskouen. Te houden hen moeten in dorre huisvesting in de temperatuur 2 - van 10° warmte. In de winter van de club van node bijwijlen om door te kijken en zagnivshie plaatsen om erbuit door het mes en prisypat tolchenym houtskool te snijden. Peresokhshie club noodzakelijk om, sbryzgivaya door het water te bevochtigen.

  Meerdere woorden omstreeks zhasmine - decoratieve bush met prachtig dushistymi kleurt. In de natuur bestaat elk meer van 50 types, van welk 30 verbouwt op Oekraine. Sadovye vormt het verschillen door van elkaar afmeting van bush - van karlikovogo tot toe groot (5 m in het hoogtepunt), door de grootte en de vorm van de bloemen, door het dodenrijk van hun schilderstuk - van witte tot toe kremovogo of de kleur van marine golf.

  Bloemen zhasmina istochaiut geducht zeer prettig fragrance, evenmin met dan niet vergelijkbaar met betrekking tot de ruiker.

  Proliferates door plaatst, cherenkami, door de afdeling van bush. Liefdes vruchtbare sadovyi voedingsbodem met de sober uvlazhnennostiu.

  Ongewoon krasiv merk zhasmina Gornostaevaya mantiya. Er vetki mee de menigte van zachte tonchaishikh bloemen hangen tot toe land, hoe wit mantiya.

  Tsvetovodstvo - serieuze en prachtige verloving. Gegrond tsvetovod in de begeerte in speciale literatuur altijd zullen vernemen antwoordt naar interessant het vragen.

  Om in uw tuin altijd was van vele prachtige kleuren, noodzakelijk om hen met betrekking tot de bloesem tijdperk te kiezen.

  Eerder alle zatsvetaiut bulbaceous: Stsilly, giatsinty, nartsissy, tiulpany. Hen kunnen worden in de voedingsbodem in de herfst van (in de september) beplant. In de voorjaar van, zodra zal sneeuw losgaan, zal loof en bloemen voorkomen.

  Altviool en margaritki worden pozdnevesennimi kleuren beschouwd, maar in de handelswaar ukhode zij wil tsvesti jullie hebben op het stadsdeel alle zomer.

  Op de beginnende Juni tsvetut piony - wit, rose, rood. Proliferate zij door de afdeling van het bosje. Bush algemeen zal in de augustus op 4 - 5 onderdelen door 6 - 7 jaren oud onderverdelen.

  Na pionom schijnen baroke bloemen irisov. Hun bosje zijnde verschuldigd naar ruim mechevidnym loof decoratief en na ottsvetaniya. Proliferates deze plant door de afdeling kornevishch.

  Naar een jaar durende houden akvilegiya, delfinium, lileinik, astilba, flox - die tsvetut in de zomer van stand.

  Floxy het is mogelijk razmnozhat en door de afdeling van het bosje, en cherenkovaniem. Cherenki better om de zomer eerst half te bedotten. In allen van hen moeten 1 - 2 mezhdouzliya zijn. Te beplanten hen het is mogelijk in parniki of maar meteen in gryady, in bijster goed land trakteerde.

  Prachtig en helder stadsdeel te regelen naar jullie zullen - letniki bijstaan. Van deze kleuren kunnen worden de plekken van de meeste diversified dodenrijk gemaakt: Lichtend-rood (salviya, tsiniya), blauwe-viooltje (bloodstone, ageratum), geel (barkhattsy, nogotki), rose (begoniya, semperflorens), witte of sering (allissum), vaal-grijs (tsinerariya maritima).

  Alle deze planten proliferate door plaatst. Een daarvan is het mogelijk poseyat maar meteen op permanente plaats (nogotki, maki, klarkiya), en andere - met het lange tijdvak van de ontwikkeling - noodzakelijk poseyat vroeg in de voorjaar van (in de lentemaand) in hartelijke parnikakh of dozen op het windows van het appartement. Salviiu, begoniiu en lobeliiu vysevaiut zeer vroeg - in de januari - Februari.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"