Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Meerdere adviezen tsvetovodam

 • Moeilijk zichzelf moeten verkaveling zonder de kleuren presenteren. Zij niet enkel versieren tuin maar ook altijd, in elk porie van jaar bevallen oog, ons verdedigen van de stof nemen af, van de ophef, zhary. Fitontsidy onderkende door de kleuren, - dit niet enkel fragrance opstijgend onze animo. Dit en drug, verwoestend spel op boleznetvornye zaden.

  Omstreeks de kleuren wordt de honderden van de boeken uitgeschreven. Onze doel om vergelijkenderwijs nieuwe kandidatenlijsten uit te lenen. Deskundigen imperatief en als vroeg als langgeleden zullen bezrassadnyi de methode van groeiend van odnoletnikh kleuren aanraden.

  In De april maar meteen in de ontluiken aanbelanden op bloem bedden deskundigen zullen vysevat zodanig kholodostoikie planten, op welke wijze aster, levkoi, dushistyi goroshek, antirrinum (lvinyi zev), maki, bluebottles, calendula (nogotki), kosmeiu, kokhiiu, alissum, mattiolu en enkel andere aanraden. Deze redelijke methode wordt niet enkel getaxeerd wat helpt vrijsters-tsvetovodov van arbeidsintensief werk met betrekking tot groeiend rassady in indoor voorwaardes, maar ook wat planten verbouwd bezrassadnym door de methode, doorgaans, kleinere pijn duister nozhkoi, fuzariozom en door andere gevaarlijke gribkovymi ziektes, vooral als polivat door vskhody rose verdunning margantsovki en vroegtijdig prorezhivat af.

  Ondiepe zaden voor posevom verwarren met dor zand (1 thee lepel van de zaden op 0.5 - 1 stakan zand), zadelyvaiut proseyannoi door land ondiep (0.5 - 1 cm). Mochit, prorashchivat zaden kost niet, borozdki voor posevom polit noodzakelijke, gesloten zaden obozhmite door de lineaal en nauwelijks zamulchiruite proseyannym torfokompostom.

  Deskundigen adviseren podkormit selitroi of door urea alles perezimovavshie halfjaarlijks en een jaar durende bloemen en decoratief bosje, preliminarily prorykhliv voedingsbodem nabij hen en nauwelijks razokuchiv. Na podkormki zamulchirovat torfokompostom.

  Bosje pionov, zweemde podgnivaniiu steblei (makhrovyi vroeg rood), razokuchit, om erbuit zieke onderdelen, promochit door de verdunning van margantsovki viooltje kleur, obsypat door tolchenym houtskool en podokuchit grijs (veld) door land, maar niet peregnoem te snijden. Na zodanig verwerkende ziekte in het algemeen ceases.

  De laatste tijd verkregene valuta gevaarlijke ziekte floxov muchnistaya dauw. Als vroegtijdig zullen afmetingen niet nemen, waarde merken kunnen laatst verongeluken. Slag te beginnen van node op welke wijze het is mogelijk eerder, zodra zal burgeons verschijnen. Tot toe de bloesem noodzakelijk van maandelijkse opryskivat plant en voedingsbodem eronder een van volgende medicaties: Khlorokisiu smeris (30 g) of calcined sodoi (50 gsody+50 gmyla), en in verhite dagen - kolloidnoi grijs (100 gna 10 lvody). Tijdens de bloesem, als niet te om planten, better alle opryskivat door mednomylnym verdunning (10 - 20 g van blauwe stone+100 - 200 g zeep te verontreinigen. Medicatie bereiden op de regenwater) toe. Zieke planten voor duplication niet toepasbaar.

  In summier omstreeks de meeste populaire kleuren. Anjer Shabo - een jaar durende plant, maar wordt hoe odnoletnee verbouwd. Tsvetet alle zomer en herfst.

  Tsvetovody vooral waarde brandmerkt Zhanka Dionis - van snezhno-witte kleur, Rijn-roz - aanhankelijke-rose, Roza Kenigin - donkere-rose, Felle koning - helder-rood met oranje lommer, Robijn - donker-amaranthine-rood.

  Anjer liefdes ontsteken en alles behalve schroomt niet koud. Ze bijstere inktkoker verbouwt op suglinistoi voedingsbodem.

  Razmnozhaiut anjer door de zaden welk vysevaiut in teplitsakh. Latere planten peresazhivaiut in de dozen, of gorshochki. In de lentemaand rassadu dragen poluteplye parniki of op de beginnende April - in koude binnen. In de voedingsbodem zijn land tegen het eind van De april of op het begin Mag.

  Gladiolusy. Weinig in de natuur van de kleuren met zodanig fantastisch met betrekking tot het aantal van merken door "de nageslacht".

  Tsvetovody verbouwen de 1000 van sadovykh merken welk verschillen door van de elkander vorm, constructie, de afmeting van de kleuren, door het hoogtepunt van plant, door de termen en de spanne van de bloesem - sedert de voorjaar tot toe November zamorozkov. Maar vooral verschriken gladiolusy door het schilderstuk - fantastisch, nepovtorimoi en elk dreamlike.

  In de klimatisch voorwaardes van Oekraine gladiolusy in open land winteren niet. Na eerst zamorozkov hen vykapyvaiut, aanvankelijk prosushivaiut op de zon, en dan overheen 2 - 3 weken ruim in bijster goed huisvesting ventileerde in de temperatuur 20 - 25°. Leix na zodanig verwerkende gloeilamp louteren van de residuen steblya, van de wortels, los "detok", t. Door hem. Opnieuw onderlegd club. In de winter van de gloeilamp konfijten in dorre huisvesting in de temperatuur 5 - van 8° warmte en de vochtigheid van de lucht 60 - 70%.

  Proliferate gladiolusy door de gloeilampen en bott. Om te de termen continueren van de bloesem, land gladiolusy in twee-drie term: De seconde half van De april, de eerst en seconde half van De mei.

  Anders omstreeks ene geacht in de natie bloem - georgine. In 1789 jaar deze plant zavezli in Europa van Midden-Amerika hoe kormovuiu cultuur. Club georgina dolgoe tijdperk gebruikt in de etenswaar, op welke wijze nu aardappels.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"