Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Adviezen naar de gastvrouw (onderdeel 2)

 • Vinograd kan worden verschillend opgeslagen. Srezannye grozdia vinograda razveshivaiut op zherdyakh in de kelder of pogrebe. De slaande temperatuur van - 0.5 tot toe +0.5 °. Periodiek moeten obryvat bessen welk begonnen zagnivat.

  Heb nog niet helemaal mondig vinograd gestoken ruimer glinyanye gorshki, ieder stratum zasypaiut opilkami, door de gierst of torfyanym gruis. Gorshki doverkhu gedempt, hen sluiten door de huiken, overloop surguchom en een aanvang nemen koude plaats. Kan worden vinograd in de dozen geplooid, peresypat door opilkami of torfyanym gruis en om in de temperatuur van - 0.5 tot toe +0.5 ° op te slaan.

  Better alles conserveert alimentaire producten koelkast. Benuttende koelkast, noodzakelijk om het een aantal van de regels te observeren. Het is allereerst, behoeden plaats en slaan niet in de koelkasten nenachatye canned etenswaar op, behalve die, op de etiketen welk speciaal wordt opslag in lage temperaturen geconditioneerd.

  Als koelkast ook wordt van gedownload en het plank zijn veroorzaakte is onnodig dicht, toen doorstroming van okhlazhdennogo lucht wordt verstopt, en temperatuur in de camera begane gronden kan noticeably worden opgebracht.

  In een stemming brengende koelkast, moet regime zodoende kiezen, om het bevoorraadde instandhouding de meest zacht, van skoroportyashchikhsya producten.

  Na razdelki vlees en vis noodzakelijk om in poddon beneden morozilnoi camera te begiftigen, waar altijd wordt minusovaya temperatuur gehandhaafd. Om vlees en vis niet podsykhali en niet obezvozhivalis, hen advisably zavernut in cellophane of om in collo van polietilena te begiftigen.

  In de slaand van de kazen voortvloeit om zich te herinneren die zij eigen accuraate lucht welk kan naar peredavatsya andere producten. Om te dit ontwijken, kazen opslag in tsellofanovykh of polietilenovykh pakketten.

  Zavernutymi tvloeit om boter voor en vetten te bewaren, omdat zij zijn zeer adoptief naar de luchten.

  Room, koeken met de room en koeken met skoroportyashchimisya nachinkami voortvloeit op te slaan in de temperatuur niet overtreffen 1°, en het overblijfsel van de producten van dough - in de temperatuur van 4 tot toe 5°,

  De gebakkene producten better van allemaal te konfijten in elk posude zijn van boven de homp marli nietwaar dicht doek gedekt, om te de luchte doorstroming bevoorraden.

  Eieren, melk en andere melkinrichting better van allemaal om in de temperatuur van 3 tot toe 6° op te slaan. Voor eieren in vele koelkasten worden speciale nesten op dvertse beschouwd. Als hen ontoereikende, eieren adapteren in elk posude op de middelmaat plank. Dichtbij naar morozilnoi camera op te slaan tvloeit niet. Zij kunnen worden gediepvroren, en om de vkusovye kwaliteiten te verspelen.

  De grostes better van allemaal om in de temperatuur 3 - 7° in speciale boten met de huiken op de koelkast dag op te slaan. Huik noodzakelijke vochtigheid conserveert, en daarvandaan voortvloeit niet om ervan drop vlagi af te wissen. Er kunnen worden vruchten en bessen, met uitzondering bananen, voor welk noodzakelijke temperatuur niet kleiner 11° opgeslagen. Bessen better om nemytymi in vlagonepronitsaemoi verpakking op te slaan.

  Mineraal geneeskrachtige wateren voortvloeit niet groot om voor de vermijding van de aderlatingen door hen van geneeskrachtige kwaliteiten te koelen.

  Wijn better om in donker winderig kladovoi op te slaan, en in de koelkast om leix te adapteren, voor de verkoeling voorafgaand aan om tafel zich te verplaatsen.

  In de koelkast afwezigheid kan worden voordeel van de ijsje genomen. Tijdens zhary klapstuk, schapenvlees voet bij stuk houdt dolshe, dan wit vlees, telyatina, varkensvlees, vogel en vis.

  Als geen ijsje, producten steken in geventileerde winderige plaats, bijvoorbeeld in de kooi, obvituiu door de ondiepte provolochnoi rooster.

  Vlees kan worden binnen enkel dagen tijdens zhary, weerhouden als poderzhat het meerdere minuten in groot kokend brine. Klapstuk en schapenvlees moeten 3 minuten, nakomeling telyatinu en schapenvlees ~1 minuut bijhouden. Volgend vlees voortvloeit ontluiken te steken in koud plaats ventileerde, waar kun niet binnendringen vliegt.

  Het is mogelijk ook perelozhit vlees vers krapivoi of tertym khrenom of zavernut het in het canvas, amply weekte door sterke azijn of zout. Voor het gebruik vlees van node zorgvuldig promyt.

  Vlees, natertoe door snijden citroen en opengelaten in de koude en plaats ventileerde, voet bij stuk houdt verse meerdere dagen in de zelve sterke vurigheid. Citroensap schrikt vliegt.

  Voor de instandhouding van het vlees het overloop snyatym door de melk, dek zuiveren polotentsem en een aanvang nemen winderige plaats. Melk snel wordt gedraaid, dicht zal vlees sluiten en zal niet naar hem lucht verzaken. Behalve het dit, zuur welk bestaan in de melk, ongepaste voorwaardes maakt voor het leven van verwekker, en vlees wordt overheen week vers weerhouden. Voorafgaand aan om ervan enkel bliudo, noodzakelijk vlees bijstere inktkoker promyt en obsushit polotentsem toe te bereiden.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;

  [1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"