Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Adviezen naar de gastvrouw (onderdeel 4)

 • Geheime kulinarnogo kunst moet iedere gastvrouw die zinnen weten, om etenswaar het kookte, was smakelijk en eetlustopwekkend.

  Vlees zal smakelijk en jucy, als om het in kipyatok te verzuimen. Vlees, otvarennoe ondiepte doellatten, zullen minder jucy en smakelijk, dan otvarennoe ruime homp.

  Onbuigzaam vlees in varke en tushenii wordt zacht, als om in kastriuliu een gebetene azijn toe te voegen. Om werd auroral korochka op geroosterd vlees gekregen, moet het voor pojarivaniem vet smetanoi. Om vlees werd zacht, het voortvloeit voor de toebereiding op meerdere uur om in de melk te verzaken.

  Onbuigzaam govyazhe vlees wordt elk meer zacht en zonder de moeilijkheid uvarivaetsya, als van vlakkend het nateret door rondom de mosterd in gruis. Voor het gebruik vlees noodzakelijk om in koud water aan te drijven. Het is mogelijk ook otbit het van hout hamer of tyapkoi en om te sprenkelen, bij wie zal, pribavit 2 - 3 veldfles lepels van de azijn gekookt worden.

  Als vlees zuure lucht heeft, eronderop van de boot, bij wie het zal gekookt worden, de homp steken van het houtskool door de waarde met kurinoe ei. Vlees narezaiut op de doellatten, vymyvaiut bijster nou in de koude water, ottsezhivaiut water, gestoken kastriuliu met het steenkool, overloop door koud water, om ze overdekt vlees, en overlaten aan staan op 2 - 3 uur. Toen steenkool erbuit nemen, zal vlees in gelijk waterhoudend koken. Zazharivaya vlees in dukhovom kleerkast, polivaite het door slechts verhit water of bouillon. Van koud waterhoudend het zal onbuigzaam een of anders worden. In dukhovoi kleerkast kan worden ingestellen kleine boot met waterhoudende - de wasem van het water zal vlees van prigoraniya en vysykhaniya bepalen.

  Als jullie willen om vlees op de afrastering te branden, preliminarily namazhte afrastering door het vet, nagreite zijn en dan steken vlees is een het zal niet volgen om te kraken en zal niet gereten worden.

  Wanneer gebraad shnitseli of otbivnye kotlety, schrappen alle zhilki. In zharke zhilki worden beknot, en vlees is maakte shapeless.

  Otbivnye kotlety of shnitseli wil myagche, als voor zhareniem jullie zullen hun door de mengeling van de azijn invetten en plantaardige boter en zullen zo op 1 - 2 uur toelaten.

  In razogrevanii van laste vlees moet bedew het door koud water, om skovorodku en podogrevat op klein vuur te activeren. Toen vlees zal smaakvermogen svezhesvarennogo hebben.

  Razmorazhivat vlees moet zo, om het op welke wijze het verloopt zich mogelijk kleiner van myasnogo sap. Met het dit uitdraaien op uitzicht te koken het moet gediepvroren, narezav kusochkami. Zodanig vlees snel en bijstere inktkoker provarivaetsya.

  Voor de toebereiding seconde bliud vlees moet razmorozit. Met het dit draaien op uitzicht de homp van het vlees uit, preliminarily obmytyi door het water, laten op tarelke of in het waterbekken, met betrekking tot mogelijkheid, in winderige plaats. Dan treuzelde ottaivaet vlees, van de thema's meer erin voet bij stuk houdt van voedende sappen. In geen geval tvloeit razmorazhivat vlees in de koude en, vooral in hartelijk waterhoudend voor.

  Chetvertushka citroen met de korst imparts naar zharenomu vlees prettige smaakvermogen. Aanvankelijk citroen wordt met het vlees geroosterd, en dan, na complete razmyagcheniya korst, rastiraetsya door van hout lepel en wordt in souse opgelost.

  Steek kotlety en de doellatten van het vlees op bijster goed razogretuiu met vet skovorodku, toen sap zal niet van hen uitkomen. Runderbiefstuk, rostbif en otbivnye kotlety van de schapenvlees het is mogelijk bestaan polupojarennymi. Varkensvlees en telyatinu altijd prozharivaite tot toe complete paraatheid.

  De ruime homp van het vlees, tushku vogelstand of dich door iedere 15 minuten polivaite door vet, bij wie zij worden geroosterd.

  Als jullie roosteren steken thuis vogel in dukhovom kleerkast, zijn op protiven of droppelende-pan spinkoi onder. Vette vogel poleite door de kleine boel van verhit water, ontoereikend vet, - rastoplennym door svinym koeken ijsje aan.

  Niet brine vlees lang voor die, hoe zal zij het om te roosteren of om te koken, omdat dit de abortieve aanzetting veroorzaakt van myasnogo sap, verzwaart smaakvermogen en verlaagt van pitatelnost vlees.

  Govyazhe vlees prettige smaakvermogen koopt, als het voor meerdere uur tot toe toebereiding om door de mosterd in te vetten en zo om te blussen,

  Zapechennoe vlees zal zij vkusnee, als poderzhat het overheen kastriulei met.Door de kook water, waarna op welke wijze het vynuto van dukhovki.

  Om impart govyazhemu, naar baranemu of svinomu koeken ijsje de smaakvermogen van de boter aan, moet vet op kusochki snijden, om kastriuliu en zalit melk zo in te steken, om aankoeken ijsje was door hem overdekt. Kastriuliu stellen op het vuur in. Wanneer melk bijstere inktkoker prokipit, zal filtreren. Kreeg vette opslag in koude plaats.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;

  [1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"