Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Adviezen naar de gastvrouw (onderdeel 9)

 • Als walnoot ook vysokhli en vanwege het dit verloren aangeboren door hem vers type, smaakvermogen, poderzhite hen (niet verbreking) in skorlupe 5 - 6 dagen in nauwelijks brine. Water door skorlupu dringt de pit van de noot binnen en herlaadt het konsistentsiiu.

  Als kartelt koffie welk lange leke in geslotene posude, verlorene fragrance, niet vertwijfeling: Steek hen op 10 minuten in de koude water en maar meteen droogmaken in dukhovke.

  Fragrance koffie zal verbeteren en is enchanced, als voor varkoi molotyi koffie sogret en pribavit naar hem meerdere kristallikov brine. Ook ondiep razmolotyi koffie doorplaatsingen filter, drankje wordt mutnym. Ruim razmolotyi koffie op zijn gemak wordt aangedrongen en raakt kwijt fragrance.

  Varene better alles om niet in smeris, en in het aluminium waterbekken te koken. Erin varene kunnen worden op gecontinuerde tijdperk gelaten, om bessen en vruchten werden siropom geweekt. Nooit laten aan koel buiten varene in smeris waterbekken over. Mijd om metallieke lepels te benutten, omdat zij de kleur veranderen van de vruchten. Gebruik slechts van hout lepels bestempelden als speciaal voor varenia.

  Dan snellere wordt varene gekookt, des te better voet bij stuk houden fragrance en de kleur van de vruchten. Te koken moet op de geducht eenvormig vuur. Better alles om de weinig te koken. Door het eind van varki verminderen het vuur macht. In varke soskrebaite met de muren van het waterbekken candied delen, als niet te om zasakharivaniya varenia uit te gaan van.

  Voor varenia benutten beste dingen dichte en rijpe vruchten en bessen welk preliminarily zorgvuldig vymyty, en enkel en vychishcheny. De suiker kwaliteit niet minder belangrijk, dan de kwaliteit is van de vruchten. Het is better om kuskovoi suiker welk van verreweg chishche andere merken te benutten. Als is gebruikt zoetsappig zand, dan moet de meest wit, sirop protsezhivat kiezen.

  De bessen van aardbei of aardbei zullen niet zijn spliushchivatsya in varke varenia, als plodonozhki en listochki in verwerkend van de bessen niet vydergivaiut, en srezaiut door accuraat mes.

  Paraatheid varenia wordt met betrekking tot gustote siropa vastgesteld. Als sirop stekaet van de lepel door de drop, beduidt varene is gereed.

  Penka met varenia zamelt in de werkwijze van varki en voor razlivaniem het in de zandplaaten in.

  Om varene was niet candied, moet het per de kilogram van de suiker met betrekking tot een thee lozhechke istolchennoi citroen zuur, voor onaardige vruchten - seks-lozhechki steken.

  Bezwangerde varenem de zandplaaten van de gastvrouw dek door de vulling-krant welk onder nauwelijks vet door glycerol en dicht verbinden zich.  Candied varene het is mogelijk perevarit. Per de kilogram varenia moet met betrekking tot stakanu water toevoegen en om te koken totdat, poosje varene niet zakipit.

  In varke varenia gebruik van hout lepel, omdat metaal verandert kleur varenia.

  Om te krijgen handelswaar varene, zeer belangrijk correct om eind varki vast te stellen. Varene wordt gereed beschouwd, als penka zamelt in het centrum van het waterbekken in en niet raskhoditsya met betrekking tot boorden, de vruchten van de bes niet vsplyvaiut, en eenvormig worden in sirope rondgedeeld; Drop siropa op bliudtse niet rasplyvaetsya.

  Verevochku die jullie verbinden zich zandplaaten met varenem, moeten in het eerst geval namochit. Ze zal niet glijden, en wanneer vysokhnet die dicht zal riem gorlyshko zandplaaten verhoedende de luchte toegang in de zandplaat. Varene zullen verreweg dolshe opgeslagen worden.

  Dough eist skilful toebereiding op. Producten ervan zullen vkusnee, als jullie voordeel nemen van volgende adviezen.

  Koek zonder de moeilijkheid het is mogelijk vynut van de vorm, als vorm met de koek na dukhovogo kleerkast een aanvang nemen tryapku, volledig door koud water doorgeslagen. Bakte koek of koek laten niet in de vorm van toe.

  Noodzakelijke perevernut vorm door de bodem kverkhu en om zijn in zodanig positie voor een poosje toe te laten. Dough voor de koek wordt prachtig en gemakkelijk, gewonnen als het razmeshivaiut door breed van hout lepel. Wanneer maken biskvity of korzhiki op smaltse, lucht smaltsa kan worden door de citroensap verwijderd.

  Om van prigoraniya korzhiki te tuigeren of biskvity die pekutsya op ijzeren vel, het is mogelijke, posypav bodem dukhovki door ondiepe dorre zout of beneden het vel de homp van provolochnoi rooster met betrekking tot het vel waarde uitgedrukt.

  Om vysokhshie korzhiki te verversen, bulochki, biskvity het is mogelijk zo. Bed hen op protiven, bedew nauwelijks bewateren, deken natte krant of tryapkoi en smoorhi in dukhovom kleerkast meerdere minuten.

  Bloem, zoetsappig gruis van node door alle middelen proseyat skvoz dik bolter, en dan als vroeg met betrekking tot admeasure stakanom, door de kop of lepel. Proseyannye producten eenvormige dichtheid hebben, en deze wil verrichten de afmeting nauwkeurigheid.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;

  [1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"