Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Adviezen avtoliubiteliu

 • Om worden afgeholpen van het stof voor de stalling noodzakelijk om in de volgende weg te gedragen. Stek voortvloeit om door de waterhoudende mengeling met 20%-nym de verdunning van het chloor te vergasten. Ene zodanig polivka helpt dvorik van het stof op meerdere maanden af. Bijzondere uitwerking wordt gewonnen, als om voedingsbodem door de mengeling tijdens regen te trakteren.

  Vermoei zich tabakspijp roest ab intra, daarvandaan snel faalt. Om te zijn "leven" prolongeren, prosverlite in het lagere deel van tabakspijp nader naar de motor opening en tussenvoegsel erin blanketed trubochku met de boter. In het werk boter zal bezwijmen en gekoeld, zal op de muren Defensie film vormen.

  De opslag is van de luchtbanden. Tandvlees (automobiel glanzend) voortvloeit te verdedigen tegen popadaniya boter (boter lost tandvlees), van directe zonnestraalen en van verhevene temperatuur op. Tandvlees van node periodiek protirat door speciale Defensie compositie en om in winderige rauwe huisvesting op te slaan.  Goede resultaten zullen twee - of trekhkratnoe wissend automobiel onderbeen door de verdunning samengestelde uit 50% wateren van en 50% glycerol uitlenen. In bemantelend van de luchtbanden van hen van node van inner kant om door stratum talca te dekken.

  Antifrizy. In de winter van in bittere koudes water in de radiator snel diepvriest en machine moeilijk zavesti. Om te dit werk verzachten, in het automobiel radiator overloop speciaal van niet koude mengelingen - antifrizy. Basis alle antifrizov is etilenglikol presenterend achromatic doorzichtig siropoobraznuiu vocht. Het kookt in de temperatuur 197,2 °C, en het 60%-nyi waterige oplossing diepvriest in de temperatuur - 40 °C. Om etilenglikolem van node met de voorzichtigheid te benutten. Dit is vergiftige substantie!

  Verderop worden de composities van de mengelingen gegeven en worden de temperatuur van hen zastyvaniya geindiceerd: 10% etilenglikolya en 90% wateren, onderaan - 4° Met; 20% etilenglikolya en 80% wateren, onderaan - 90 °C; 30% etilenglikolya en 70% wateren, onderaan - 15 °C; 40% etilenglikolya en.60% wateren, onderaan - 24° Met; 50% etilenglikolya en 50% wateren, onderaan - 36 °C.

  Umyagchenie wateren voor de radiator. Om op de muren van de radiator was van de kleiner sediments (van otlozhenii zouten opgelost in waterhoudend), water noodzakelijk umyagchat. Natuurlijk, better van allemaal over te lopen in de radiator zuiveren dozhdevuiu of distilleerde waterhoudend. Maar, als van zodanig water niet, gebruikelijk waterhoudend het is mogelijk umyagchit door trinatrii fosfaat.

  Voor umyagcheniya het water van de middelmaat rigidness per 10 l pribavlyaiut 5 g gashenoi apprise en 10 g sody. Door meerdere uur, wanneer sediment opustitsya op de bodem posudy, water met de voorzichtigheid perelivaiut in andere boot. Nu bewateren umyagchena en zijn kan worden in de radiator overgelopen.

  Als radiator was balled boven met, het noodzakelijk promyt. Met het dit draaien op uitzicht van de radiator slivaiut water uit. Waarna hoe alle vullen water vytechet, dichtbij slivnye kranen en radiator door de mengeling samengestelde uit 34 delen van water, 4 delen van aardolie en 1 onderdeel sody opgelost in 40 delen van waterhoudend. Na napolneniya radiator door de mengeling op 30 minuten motor omvatten. Toen motor uitgeschakelde, mengeling slivaiut en absterge radiator door zuiveren waterhoudend.

  Wanneer zodanig wassend niet erbuit helpt, voor de radiator raffinage gelden solyanuiu zuur. Naar het vakantieoord hieraan meten noodzakelijk slechts in uiterst geval, wanneer een andere direct toegankelijk niet erbuit helpen. Wassend van de radiator solyanoi door het zuur wordt in de volgende weg uitgevoerd: Na wassend van de radiator door het water, het vulen verdunning samengestelde uit 5 delen van solyanoi zuur in, 1 onderdeel formaldegida van en 48 delen van water en lanceren motor. Poosje in het eerst geval in het water vlivaiut formaldegid, en dan solyanuiu zuur.

  Door 3 - 4 uur motor uitgeschakelde en slivaiut verdunning. Dan zorgvuldig absterge radiator door het water, bij wie voor de opheffing van het zuur wordt gorst sody opgelost. Na zodanig wassend in de radiator overloop zuiveren water welk van node in gelijke dag om erbuit te gieten. Toen radiator opnieuw vulen zuiver water en absterge na de motor werk voor 10 uur in.

  Zuur de metaal holt van de radiator uit, daarvandaan zijn het is onmogelijk om in de radiator dolshe toe te laten, dan dit noodzakelijk voor de opheffing van hield zouten aan. Het is zeer belangrijk, om in de radiator in de tabakspijpen verbleef niet van evenmin de gram van zuur.

  Faciliteit tegen zapotevaniya stekol. In de koude weersgesteldheid het voorste glas van het automobiel zapotevaet. Om te elimineren van zapotevanie glas, het protiraiut door de compositie van 79 delen van water, 20 delen van glycerol, 1 onderdeel albumina, 0.1 onderdeel fenola.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"