Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Jaarlijkse campagne ogorodnika

 • De oogst van de grostes hangt in de velen van de correct verwerkend van de voedingsbodem af. Behandeling schift op predposevnuiu (vesenniuiu) en preparative (herfst) welk en is belangrijkste.

  Tegen het eind Oktober, en die en in de eerst half van De november, kan worden anders van vspashku gecontinuerd en perekopku stadsdelen, zich te gedragen podzimnii zitten van ovoshchnykh culturen.

  Als op de kookgelegenheid tuin voedingsbodem ontoereikend wordt beheerst en maloplodorodna, dan in de handelswaar weersgesteldheid beneden de herfst vast materiaal perekopku op de bajonet lopaty behulpzame om torfomineralnyi of andere elk kompost (niet minder poluvedra op vierkante meter) binnen te komen. Wedervoer ogorodniki roiut op de bajonet - - anderhalf kotlovany en zadelyvaiut opavshie arboraceous loof, gras, pechnuiu as, plantaardige residuen. Deze organische substanties de structuur trekken van de voedingsbodem aan, brengen zijn plodorodie op.

  In perekopke landen zorgvuldig residuen kiezen, van obrezki wortels en kornevishch, een jaar durend sornyakov (osot, pyrei, oduvanchik, winde, ranonkel en andere), vernietigen van de rupsen van De mei tor (khrushcha), medvedok en hen lichinki, van tor-shchelkuna en het lichinki (provolochnik).

  Op zwaar en vooral onaardige voedingsbodem, waarover, verbouwen khvoshch, shchavel gering en konskii, pikulnik, mishandelde, podorozhnik, ivan-ja hoor-maria, toritsa, veresk, beneden de herfst perekopku komen linde of as (300 - 500 g op 1 mg) binnen.

  Stadsdelen bestempelden als beneden vroege kool en aardappels, sedert de herfst bijster nou mesten door de barak-yard mest, kompostom. Beneden de ui, vroege veldfles korneplody (op de tros) en beneden vroeg brink ovoshchnye culturen - salat, shpinat, ukrop, redis - op gelijke tijdperk met kompostom, polupereprevshim door de barak-yard mest, peregnoem komen met betrekking tot 30 gna 1 m2fosfornykh en kaliinykh mesten, tot toe drietal stakanov, van arboraceous as binnen. Verscheidene waarde mesten, bij wie behalve fosfora en kalium, wordt stikstof (nitrofosk gevormd, ogorodnaya mengeling), komen in de voorjaar van binnen. Razravnivat vskopannuiu in de herfst van de voedingsbodem en aan te breken komia tvloeit niet. Komkovataya vlak better stelt sneeuw uit, in de voedingsbodem meer wordt vlagi gestapeld, erin snellere verongeluken schadelijke dieren. Het deel van hen, okazavshikhsya op het vlak, zullen vogelstand kiezen.

  In De november beginnen podkarmlivat vogelstand beslechtend voor hen kormushki. Hen sbivaiut van de grondslagen, van de triplex en podveshivaiut op de boom of sheste stellend beschikbaar terzijde van ovoshchnymi beplantingen en in de tuinen.

  Op het stadsdeel rasstavlyaiut schermt of raskladyvaiut vertakkingen voor snegozaderzhaniya af. Uw herfst voedingsbodem zorgt voor op deze zal beeindigd worden.

  In de voorjaar van, zodra land wil "mondig", zijn volgt door alle middelen zaboronovat. Deze wil stremen aderlating zo noodzakelijk voor de receptie vriendelijk vskhodov vlagi. Andere verwerkingen in de voorjaar respectievelijk om naar kleinst mogelijke hoeveelheid te herleiden, leix op zaplyvaiushchikh zware voedingsbodems kunnen worden vesenniuiu perekopku verondersteld.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"