Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Badkamer en hygienische knooppunt

 • Voor het gerief van het gebruik badkamer en hygienische knooppunt kan worden complementarily toegerust. Het is zo, voor de slaand van toiletries overheen umyvalnikom kan speciaal polochku vastliggen. Zodanig polochki verschillende afmeting volbracht van diverse materielen, kunnen worden in de winkels verkregen.

  Het is zelfs better naar bolster boven op de muur shkafchik met de planken, en op dvertse het povesit spiegel. Diepte shkafchika moet niet boven 8 - 9 cm zijn, omdat anders zo het zal in umyvanii hinderen. Erin geschikt om thuis aptechku en de thema's van de knapheid cultuur te bewaren.

  Voor tualetnogo van de zeep better om niet gebruikelijk, en magnetisch mylnitsu (houder voor de zeep) te benutten. Zodanig mylnitsy, stellen op de linkerzijde van umyvalnika, zeer handig, omdat zeep knopend op de magneet, snel vysykhaet na het gebruik in.

  Om te stremmen water knetterend in umyvanii, op slivnoe opening van de kraan, ook, net zo in de kookgelegenheid, noodzakelijk nadet aerator.

  Om te sluiten sifon vodoprovoda, beneden de planken umyvalnika metallieke doellat vestigen van de bedrading door de diameter omstreeks 3 - 4 mm met klein kolechkami, vygnutuiu met betrekking tot vorm umyvalnika. Doellat moet naar de muur op een afstand 2 - 3 cm van de bodem umyvalnika en erop podvesit shtorki van de ondoorschijnend polietilena of gebruikelijk doek aanbrengen. Apparaat zodanig shtorki advisably niet enkel met betrekking tot esthetisch maar ook met betrekking tot praktische voorstellingen. Als beneden umyvalnikom voor shtorkoi te begiftigen klein etazherku met polochkami (vydvizhnuiu) die netrudno om zelve te maken die erop zal geschikte opslag coulding accomodatie voor bad, economische zeep en andere noodzakelijke thema's.

  Naar om mensen van een sommige leeftijd suitably was om bad binnen te lopen en om ervan uit te komen, op de muur, naar het recht van het bad, kunnen zijn maakten speciale poruchen lengte omstreeks 28 cm. Het krepyat in vertikaale positie op het hoogtepunt 20 cm van de plank van het bad (tot toe lager striemend poruchnya) en op een afstand 70 cm van de muur, waarover kraan bewoont.

  Voor het bad zijn de meeste handige navesnye plastic mylnitsy op prisoskakh, hen het is mogelijk navesit op de plank van het bad of aanhechtsel in elk plaats. Wanneer aankoop tvloeit om voor, bijstere inktkoker te checken hetzij werk prisoski.

  Fasadnuiu het kant van het bad in het algemeen dichtbij speciaal shchitkom of oblitsovyvaiut glazurovannoi door keramische tichel (met betrekking tot baksteen muur). Dit imparts om elk meer prachtig te baden en monsteren type uit en verzacht huisvesting zuiverend. Het is mogelijk ook beneden de plank baden vestigen doellat en erop povesit shtorku van polivinilkhloridnoi film. Voor shtorki kan zijn gebruikt paneel welk netrudno om zelve een of anders te maken. Met het dit uitdraaien op uitzicht van van hout battens noodzakelijk om vensterraam te maken, grootte welk moet lengte corresponderen en het hoogtepunt van het bad (tot toe plank), pribit op het vensterraam drevesnovoloknistuiu bord en paneel is gereed. Zodanig bord kan worden in de winkels van de bouwmaterialen verkregen. Ze heeft zeer knap glyantsevuiu vlak met de afzonderlijk relefnym schilderstuk lijkend op naar glazurovannuiu tichel. Borden dit schijnen te zijn verschillende kleur - witte, gele, blauwe, duister e.a.. Paneel noodzakelijk om zo te adapteren, om als noodzakelijk het is mogelijk was zijn los te branden voor de toegang naar sifonu vodootvoda situeerde beneden de badkamer. Veshalki voor polotenets, los kriuchki of veshalki met kriuchkami voor de kleren er zijnen in de verkoop in tamelijk breed assortiment. Van hun nummer willen raden veshalku trekhrozhkovuiu voor polotenets aan. Aan te brengen zijn moet nedaleko van umyvalnika, en kriuchki voor de kleren - buiten de deur of daartegenaan.

  Zeer dikwijls op de gastvrouw vraag schijnt: Het is waar toe opslag linnen wezen thema stirke? Hiertoe in hygienische direct toegankelijke kan worden kleine doos met ascensional huik beschouwd. De doos hoogtepunt moet 40 cm gaan over, om door hem het is mogelijk was om voor tabureta te benutten.

  Veshalki voor polotenets tvloeit om op zodanig afstand van umyvalnika voor, af te rekenen om zij niet zabryzgivalis door het water.

  Als in de badkamer verstrijken tabakspijpen centrale-verwarming, het is mogelijk podvesit erop speciaal veshalku van niet bedrading roesten.

  Op de muur op het kant van umyvalnika het is mogelijk podvesit tualetnyi shkafchik.

  Beneden de kinkhoorn-umyvalnikom kan worden shkafchik voor vuile linnen of stiralnykh gruisen en zeep begiftigd.

  In economische winkels kan worden verkregen plastic vkladysh welk zal diameter unitaza verminderen en wil het halen handig voor kind.

  Vydvizhnaya skameechka op kolesikakh begiftigde beneden shkafchikom umyvalnika, zal naar kinderen gebruik umyvalnikom verzachten.

  Op te brengen baby's moeten umyvalnika op het hands moeilijk jassen en ongelegen, ja naar en kind procedure umyvaniya in ongelegen poze niet genoegens draagt. Trek kind skameechku met stupenkoi aan, om het zelve kon tot toe kraan en umyvatsya verwerven. Deze wil wennen het naar de onafhankelijkheid.

  Zeer handig dushevye rooster, gehecht naar soepel hose. Als niet naar de wil het was noodzakelijk om hose door de hand te bijhouden, naar de muur op handig hoogtepunt aanhechtsel verovering welk zal rooster in elk positie zo begiftigen, van om struya water verschiat asquint op de schouders en grudnuiu kooi gebaad ongeacht ervan wasdom.

  Om te waarschuwen verschijning syrosti op de muren van de badkamer, zijn noodzakelijk om te ventileren!

  In stochnykh tabakspijpen umyvalnikov, van de kinkhoorns op de tijdperken skoplyaetsya vet. Voor obviation het tvloeit vylivat in de kinkhoorn kipyatok voor.

  Om water werd in het gebruik dushem niet verstoven, noodzakelijk om doellat met de beugels en waterproof dushevym door het gordijn van livinilkhloridnoi films te vestigen. Stel beschikbaar zijn overheen voorste plank baden op het hoogtepunt 2 m van de seks. De lagere boord van hangend gordijn moet onderaan het bad plank op 25 - 30 cm teruglopen. In badend gordijn zakidyvaiut in het bad, om water niet stekala met betrekking tot hem op de seks.

  Voor bakkend van ondiepe dingen in de badkamer aanbevelenswaardig om hoogtepunt 2 m een of twee kapronovye draden (woud keeten) aan te schieten. Zodanig draden (anders dan gebruikelijke touw) praktisch niet uitstekend en zal niet van de generaal uitzicht van de badkamer knoeien.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Hoe rasstavit meubeltje"