Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Om van node in het eerst geval te beginnen

 • Zo, jullie de project kozen van odnokomnatnogo sadovogo cabine. Nu kan worden op de constructie begeven. Dit beduidt niet die noodzakelijk om lopaty, kirku en ryt kotlovany voor het huis kelder te nemen. Tot toe dit anders vandaan ervandoor. Het is noodzakelijke, allereerst, om over te denken, waar ryt en hoe om niet enkel postroiki maar ook iedere boom rond te delen.

  Om later gaan niet niet sorry voor over sodeyannom en om trudnopopravimykh dwalingen te ontwijken, noodzakelijk allemaal om uit te rekenen. Het is noodzakelijk om werkblad van de krant te nemen, potlood en yard-afmeting, voorzichtig om stadsdeel te meten, om het plan voor de krant om te lijnen en om ongedeeld de plaats vast te stellen: Van de zelve cabine tot toe laatst bed. Op de deskundigen dit heet door de uitreiking van functionele zones, door wederzijdse hun correlatie.

  Wij willen tvloeien naar hun adviezen voor en willen stelen zodanig functionele zones vast: Cabine en economisch, van tuinieren-kookgelegenheid tuin, van recreatie. Construerend van iedere zone kan meerdere varianten hebben. Wij willen nemen elk meer aanbevelenswaardig, laatst test door de tijdperk en vandaar op aanbeveling van deskundigen voor praktische inleiding.

  De cabine zone is. Erin komt ook stek voor de toegang binnen. De gerieven van recreatie in de velen zijn aangewezen op de cabine toestand op het stadsdeel. Er stellen op de rijweg mee, klein otstupom (door zariba) van haar, in de diepte of in het stadsdeel centrum in.

  De cabine schikking op de rijweg aanstootgevend, omdat ophef van de om haar en stof wil constante obstructi voeren recreatie. Niet beste variant en toestand in het stadsdeel diepte.

  Pozhalui, de meeste correcte zal cabine in het centrale deel van stadsdeel, meerdere nader naar de rijweg stellen beschikbaar. In zodanig variant behuizing zal tamelijk van de rijweg geisoleerd worden. Alvorens het maken van decoratieve daling, breken kookgelegenheid tuin. Achter de cabine kan worden zonne en antenne baden geaccepteerd.

  Rekreatiegebied hedenen stek van de rechthoek of verkeerde vorm door de grootte ongeveer van 10 tot toe 15 m2. Ze abuts aan de zone van de cabine of resideert terzijde van haar. Stek misschien verdedigde van vetra van hout muur (door de scherm), door de heg en t. D.

  Voor de toelating van de antenne baden en recreatie in het dodenrijk rekenen awning of pergolu, uvituiu vinogradom of pliushchom af. Goede lommer zal de ruime boom van listvennoi ras - shelkovitsa, noot, appelboom uitlenen. In de rekreatiegebied ingestellen stationair of perenosnuiu sadovuiu meubeltje, toerusting voor de verlovingen fizkulturoi (perekladinu, Zweedse muur e.a..).

  Als in het gezin kinderen bestaan, in de rekreatiegebied voortvloeit om ugolok voor de wedstrijden te ontwikkelen. Vertrouwende de leeftijd van kinderen in ugolke richten pesochnitsu, kacheli, opkomst, tafel met de rechtbank op.

  De zone van tuinieren-kookgelegenheid tuin in het algemeen grootst met betrekking tot plein. Erop zetelen plodovye bomen, kookgelegenheid tuin, yagodnik, vruchtbaar bosje. Omstreeks deze zone en zijn benuttende wij spraken hoger boven, in de hoofdstukken omstreeks sadovodstve en ogorodnichestve.

  Economische zone altijd tvloeit om achter sadovym cabine in de diepte van het stadsdeel voor, in een lijn met de economische zones van andere naburige stadsdelen te stellen beschikbaar.

  Op de stek bezworen voor economische zone, worden economische postroiki, kleine dvorik stek voor economische postroikoi, kompostnaya gracht of doos door de grootte 1,5 Kh1, 5 m gebouwd.

  In die ongewoone gevallen, wanneer de eigenaren van het stadsdeel niet tuin breken, kookgelegenheid tuin, niet vozvodyat economisch postroiki, de better half van het stadsdeel wordt beneden vast materiaal groene grasveld bezworen, waarover bevinden zich cabine, bomen, florerend bosje, bloemen. Voor economisch postroiki op de tijdperken sooruzhaiut Russisch bathhouse of saunu.

  Hoe de plaats van recreatie verkaveling, zeker, moet prachtig en gezellig voor recreatie zijn. Voor de verrichting van dit doel plant bloemen, postuur dorozhki, postuur arbours, en zelfs sadovye-plaatsen vuren, zwembaden, prachtige barrieres en t. P.

  Het is niettemin noodzakelijk om van neratsionalnost zodanig methode teboek te stellen. Verklaring van afstand van de daling van de kookgelegenheid tuin, van fruktovykh bomen, yagodnikov - niets niet de gerechtvaardigde vorm van het eigenaarschap door de kavel van dalen. Het is noodzakelijk om op zich te richten die, om verkaveling om alomvattend - en voor recreatie en in praktische doelen - voor fabricage van vruchten, van de grostes voor het gezin te benutten.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"