Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Arbours

 • In speciale literatuur worden meerdere de honderden van de types van arbours beschreven. Deze romantische constructies nauwelijks niet de belangrijkste teken van iedere verkaveling.

  Arbour - izliublennoe de plaats van recreatie in de tuin. Ze moet niet alleen roman en prachtig met betrekking tot de constructie maar ook tamelijk roomy voor adapterend van de tafel, van de stoelen en andere noodzakelijk voor het meubeltje recreatie zijn.

  Van de menigte van verzamelt wij beslist te opperen naar uw aandacht van drie project diverse met betrekking tot de constructie van arbours ontwikkelden door verschillende deskundigen.

  Openstel arbour het is mogelijk soorudit van diverse bouwmaterialen. Lager houders maken van de staal of asboshifernykh tabakspijpen, van de natuurlijke wijze stenige of spant. Horizontaal en longitudinal lager - onderleggers maken van de spant. Dak misschien stationair - cherepichnoi, van krovelnogo ijzer of afneembaar - van het canvas. Voedingsbodem daarbinnen vykladyvaiut stenige of beton tichel. Met betrekking tot omlijning land viushchiesya poot.

  Bijzondere knapheid kan worden de combinatie van de brink beplanting, obvivaiushchikh de muren van arbour, met decoratief strijkend polov bereikt.

  Diepte maken van het karkas van raznotsvetnoi keramische oblitsovochnoi tichel. mak Dit is het geval: Kies zelfs, helemaal strijken bovenaards uit, louteren zijn van de stof nemen en ondiepte kamushkov, ukryvaiut door de vulling-krant af. Dan sbivaiut van hout glaswaar met betrekking tot de grootte van de seks van arbour met het hoogtepunt bortika 2 cm.

  Perebrannye en het gekuiste karkas van keramische tichels muzieknoot met betrekking tot kleurt en grootte. Dan glyantsevoi door het kant bed hen op de krant, anointed muchnym of amyloid kleisterom. Om werd zadumannyi schilderstuk gekregen, tichels noodzakelijk om met de vergoeding voor de kleur uit te drukken, van de grootte en om op zich te richten die, om zuivering tussen hen was op welke wijze het is mogelijk kleiner. Wanneer alle glaswaar zal bedded kusochkami tichels, erop lagen provolochnuiu rooster en overloop vormen door beton verdunning.

  Voor de verharding (van de inname) van de beton van tamelijk drie vierentwintig uren. Volgend mozaic bord erbuit nemen van de glaswaar samen met prilipshei krant welk smyvaiut door hartelijk waterhoudend.

  Zelfs in voorzichtige zalivke vorm door beton verdunning alle gelijke verblijf oneven geveerd styki, tussen kusochkami tichels. Deze zuiveringen zamazyvaiut door verdunning cementeren. Dan alle vlak bijwijlen protiraiut nat opilkami. Dit wordt zuiverheid bereikt en glinsteren.

  Niettemin na zodanig verwerkende mozaic borden hebben nog niet gereed voor het beddengoed. Voor de laatste verharding van de tichels van node niet van kleinere drie weken. Werk, meteen willen zeggen, khlopotlivaya. Zato oorspronkelijkheid, knapheid en deshevizna kreeg aanmaak okupaet doorgebrachte tijdperk.

  Wordt de andere roman project van arbour gesuggereerd. Achter gemakkelijke elegante constructie verblijven drie houders gekoppeld door het metaal of van hout strijd, waartegen wordt tent van lichtend canvas aangebracht. In arbour wordt stolik zodanig constructie welk misschien in de noodzakelijkheid en door de rechtbank beslecht.

  In de arbour compositie binnenkomen de van hout eerste beginselen van het plein vorm welk kan gebruikt met betrekking tot op welke wijze zitplaatsen zijn of om in lezhaki te blokkeren. Voor van hout zitplaatsen maken porolonovye podushki in raznotsvetnykh chekhlakh. In de combinatie met lichtende tent deze eerste beginselen zijn de arbour decoratie.

  Het vlak van de van hout eerste beginselen van de constructie voortvloeit niet om door de verf te schilderen. Het is better om hen nazhdachnoi shkurkoi te fatsoeneren, na wat om olifoi te weken en om door doorzichtige vernis te dekken.

  De seks van zodanig arbour het is mogelijk zamostit door stenig-plitnyakom door beton borden of van hout kruglyakami. Als seks uitstekend wordt gezien en dient groomed groene grasveld.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Maken zelve een of anders"