Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Als hoe om verkaveling aan te bouwen

 • Ieder eigener van de verkaveling, als het verlangt om geletterde te worden en redelijke logementhouder, moet actief en gedurfd zijn sluiten in interessante en betoverende materies in, wat zijn burgerlijke werken en verbetering op de verkaveling. Wij maken zemleustroitelnye werken, construerend van de cabine en economische huisvestingen, apparaat parnikov, teplits, tijdelijke ukrytii, de oprichting van het mannelijk lid van arbour, van de zelve ongedeeld zwembad, van Russisch bathhouse of sauny, de fabricage van elementair meubeltje in dachnykh voorwaardes en t uit. P.

  Wij hoopen die veralgemeenden kandidatenlijsten met betrekking tot alle deze vragen, zorgvuldig selecteerden hoe van de rijke ervaring van de deskundigen-architecten, aannemersbedrijf, zo en thuis magisters ervaring in de verbetering van de verkaveling, wil voor jullie interessant en leerzaam.

  Ik in het eerst geval nacherchu Huis als verlang...
  V. Mayakovskii

  Om ergens toe te funderen, alle het meere huis, zonder projecteren het is onmogelijk. Projecten en de manier van de gebouwen van sadovykh cabines, huiselijk naar alsmede vreemd uitoefening, momenteel grote menigte. Jullie kunnen ermee in speciale literatuur maken kennis.

  Onze taak - om jullie aan te raden, geachte lezers, redelijke, handige, goedkoope constructies welk op welke wijze het is mogelijk meer competely zou de benaming beantwoorden en verbinding had met omringende natuur.

  Constructie met betrekking tot typen ontwerp losbrandt met sadovodov vele bekommeren zich en werk verzacht. Momenteel brede verkreeg populariteit ook constructie van de zomer sadovykh cabines met betrekking tot gewoonte ontwerpen.

  Normativy op de raming en constructie van sadovykh cabines zijn niet gelijk. Het is zo, bijvoorbeeld, in Oekraine het nuttige gebied van sadovogo cabine moet niet boven 20 m2, verandy - 10 m2 stileren. Op de verkaveling wordt toegestaan te economische bloc bouwen door het plein niet boven 15 m2. Erin kunnen worden geesten, toilet, kladovye, volieres voor de vogelstand en konijnen, uli voor 5 pchelosemei verhandeld. In de cabine of in economisch postroike wordt pogreb beslecht.

  De laatste tijd ruimere kreeg populariteit type ontwerpen. Zij de redelijke methodes beschouwen van de constructie van de zomer sadovykh cabines van de baksteen en van hout constructies.

  Wij als vroeg als afgesproken, naar die uw aandacht, lezer, wij zullen projecten presenteren, met betrekking tot welk jullie zullen om praktichnye in staat zijn, in dat tijdperk naar zeer roman en totaliter gemakkelijk van de toegang monding strata van de eigenaren van de verkaveling, cabines en economische constructies te funderen. Voor zodanig voorbeeld wij de kandidatenlijsten kozen van kiev architect M. I. Baranovskogo de bedenker van vele drukwerken.

  Gemakkelijk van de toegang ten laste en minimale complexiteit in de constructie onderscheidt het type van odnokomnatnogo cabine samengesteld uit bed-huiskamer en verandy of terrassen voor recreatie. De etenswaar toebereiding wordt buiten de cabine - beneden awning uitgevoerd of op opene stek, van en hulp gebied (kladovaya, toilet, van de geesten) zetelen in economisch postroike.

  In de noodzakelijkheid zodanig cabine kan worden verbeterd, naar het het halen domicilie voor tijdperk continueerde. Erin, behalve het bed-huiskamer, kan worden kookgelegenheid-nishu toegerust. De voorwaardes van recreatie in odnokomnatnom cabine kunnen zijn hoofdzaak verbeterde, als om alkoof - nishu voor het bed te beslechten.

  Door aanvullende plaats voor recreatie erbuit-van de -deuren in sadovom cabine kan voorleggen terras is een stek abutting aan de cabine en niet van het dak. Het terras plein niet normiruetsya.

  Terras kan hebben de vorm rasteren van vrijelijk kostend stenig of van hout muren af. Zeer prachtig cancellated, van hout of keramische barrieres, alsmede slagbomen in de vorm van de heg.

  De seks van de terrassen misschien de meest diversified - van stenige borden, van de boom, van de baksteen.

  Prachtig en ontzagwekkend strijkend kan worden van kruglyakov gemaakt. mak Hen in de volgende weg. Vet brevno raspilivaiut op de egaal onderdelen, dan door alle middelen weken door antiseptisch - door elk faciliteit tegen de spant verroten. Volgend kruglyaki vkapyvaiut in land. De stadsdelen van land tussen kruglyakami zasevaiut gras.

  Cabine met twee bed-huiskamer op de hoogte van begane grond is aanraadde aan rekenen voor ruim gezin in de afwezigheid van mansardnogo verdieping af. Een van twee kamers moet ruim zijn. Andere - ine het algemeen deze slaapkamer - kan minimale afmeting hebben. In dvukhkomnatnom cabine aanbevelenswaardig om kookgelegenheid-nishu te beslechten. Om losse huisvesting voor de kookgelegenheid aanstootgevend te onderkennen, omdat de afmeting verminderen van het bed-huiskamer.

  Kookgelegenheid. Het plein van de losse huisvesting van de kookgelegenheid in sadovom cabine stileert 3-4 m2. Ze wordt door de tichel (op de firma brandstof toegerust, gasachtig of elektrisch), door-kleerkast stelen voor verwerkend van de producten, navesnym shkafchikom voor posudy en kleine koelkast op.

  Kookgelegenheid-nisha wordt van de kamer van het bed-huiskamer zanaveskoi geschift. Wordt door de tichel toegerust, stelen-kleerkast en kinkhoorn op.

  Gerief, en het belangrijkste comfort van recreatie verreweg draait zich hoger in het apparaat van aanvullende kamers in mansardnom verdieping. Algemeen er stellen beschikbaar - van twee slaapkamer. Zodanig beslissing laat kleine uitgaven in, verstandelijk benuttende kamer beneden het dak en niet de volume vergroten van het gebouw en gebied bedekt door de gebouwen, essentieel om nuttig gebied te verruimen.

  Als zodanig cabine is gebruikt in de koude tijdperk van jaar, is aanraadde aan beslechten voorste plein tot toe 3 m2. De verplichte basis van de cabine is veranda. Dit niet verhite ruimte (maar better met odinarnym ostekleniem) wordt voor recreatie erbuit-van de -deuren, voor de toelating van de etenswaar en kinderspellen benoemd. Om verandu te benutten als voorste onredelijk. Op verande toepasselijk pletenaya, alsmede meubeltje versimpelde van stroganykh grondslagen of kruglyaka. Bijzondere aandacht noodzakelijk om beplanting verandy te betalen aan. Voor viushcheisya brink speciale decoratieve afrasteringen maken.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"