Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Vyzhiganie met betrekking tot boom

  • Vyzhiganiem kunnen worden gedaan en niet in niet staat om, en kopiruya knippatroonen en schilderstuken te schilderen. Apparata voor vyzhiganiya klare verkochte dichtbij zijnen pakketten in de winkels kulttovarov en in economische een of anders overeen. Voor vyzhiganiya gewordene de meeste diverse merken van de spant. Om wordt van elk meere zachte rassen te beginnen, bijvoorbeeld met lipy doorschuiving dan op elk meere firma - chinaru, eik aangeraad.

    Vlak doshchechki voor vyzhiganiem voortvloeit voorzichtig om shkurkoi te vergasten. Vervolgens op doshchechku wordt de - origineel van de schilderstuk en perevoditsya op de boom door middel van carbo-krant gelegen. Nu kan worden op vyzhiganiiu begeven. Gereedschap voor vyzhiganiya wordt met protraction, nakalivaemoi elektrisch tokom ondergebracht. Spel door protraction hoe door de potlood, vyzhigaiut in het eerst geval omlijningen, en dan de inner geslachten van schilderstuk. In vyzhiganii doorgeefluiken voor back-knarsten pet met protraction aandrijving van boven onder (naar zichzelf).

    Vyzhzhennye lijnen moeten zachte donkere-bruine toon hebben. Moet opletten, om het draaide zich niet in de duister en om boom werd niet verkoold - dit knoeit van het werk verschijning. In geringste pauze in vyzhiganii lado onmiddellijk om transformator af te zetten, obozhdat, poosje raskalennaya protraction ostynet, en slechts naast steken vyzhigatel op de tafel. Voor elektrovyzhigatelya moet provolochnuiu of zhestyanuiu podstavku maken.

    Vyzhzhennyi schilderstuk kan worden geschilderd. Als boom slecht verf absorbeert, doshchechku noodzakelijk preliminarily om door zwakke verdunning zhelatina te dekken en om naar naar de om haar prosokhnut te schenken. Het is mogelijke door middel van kistochki vochtige boom door het water. Voor raskrashivaniya gebruik aquarelle of buttery verven. Wanneer schilderstuk klaar machineis, tvloeit om schilderstuk door de vernis voor of naar de bijenwas te dekken.


    Alle materielen van het hoofdstuk "Wereld uw uvlechenii"