Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Ukhod voor obuviu (onderdeel 2)

 • Als obuv een gebeten zhmet, zavernite zijn op meerdere minuten in polotentse, sloeg in kipyatke en bijstere inktkoker otzhatoe door. Onbuigzaam zasokhshuiu obuv vet rybim door het vet of kastorovym boter en chistyat borstel of wollen tryapkoi.

  Lakovaya obuv van de verwarming is maakte kleverig, en op de vrieskou treskaetsya, daarvandaan zijn het is onmogelijk om nabij van otopitelnykh apparata en in koude huisvesting op te slaan.

  Voor beste instandhouding lakovuiu obuv vet door doordringend stratum lanolinovogo van de room.

  Plekken op de kleur obuvi voeren door de ui sap uit.

  Als jullie willen, om obuv niet water verzuimden, protrite zijn tryapochkoi, afgetopt in lnyanom boter, en door podoshvy natrite hartelijke mengeling van 10 g parafina en 10 g lnyanogo boter.

  Wanneer aankoop obuvi better alle primeryat zijn op twee noska, naar en vrouwen op chulok en nosok. Obuv in de kweken moet niet pressen, en ruime vinger moet niet abut tegen nosok. Strak ongelegen obuv kunnen ploskostopiiu, van iskrivleniiu vingers leiden tot. In de zomer van in obuv behulpzaam om stelki in te sluiten.

  Als lederene handschoenen tesnovaty, zavernite hen in rauw tryapku op meerdere uur, dan nadente op het hands en als het keeten dor.

  Lederene handschoenen op de tijdperken linyaiut met iznanki en hands vervagen. Votrite van iznanochnoi kant gesprek - en handschoenen zullen linyat uitscheiden met.

  Kastorovoe boter is een best voeden voor lederene producten. Anointed door hem obuv wordt zachte en waterproof, whereat voet bij stuk houdt de leder glinsteren.

  Met de vooruitgang winters waterproof capes en dingen van caoutchouc obsypte talkom, zomer obuv veten vet (door de room, vazelinom) in.

  Om te wit-bont bepalen van pozhelteniya, adviseren in de zomer respectievelijk om het in de tas van of chekhle blauwe kleur te bewaren.

  Het is mogelijke otdalit iznos tenuen op de elleboogen. Vooral dit trikotazhnym producten toeschrijft aan. Op de mouwen prisheite met iznanki de homp van gemakkelijke materie, ervan is aanbevelenswaardige gelijke kleur. Dan zal protiratsya podkladka, veeleer dan hosiery.

  Doordringende shelkovoe linnen opslag vystirannym, maar niet glazhennym.

  Voorafgaand aan om navolochku podushki pukhom te dempen, voortvloeit om zijn door verhite mylnym verdunning te weken en om, niet poloskaya te droogmaken. Zeep voor de verdunning voortvloeit om van goede merken te nemen, het is aanbevelenswaardig tualetnoe. Dan navolochku liefkozing niet bloedheet utiugom. Best materieel voor podushek - perkal.

  Niet knopen in de kleerkast maar juist snyatuiu met ons eigen wollene kleren op. Zijn van node in het eerst geval om te ventileren, te louteren van de stof nemen en slechts volgend povesit in de kleerkast af.

  Niet kleren hangen op spinku stoel op. Hiervan ze de vorm verliest. Pridya van straat, alle ineens poveste strijken of bord op plechiki aan. Het is belangrijk, om zij gecorrespondeerde vorm en de grootte van de kleren. Klein plechiki mouwen trekken, lang - zal erop dints maken. Platia met ruimere vyrezom toegang deuren soskalzyvaiut met elk plechikov, daarvandaan plechiki tvloeit obtyanut door het doek voor.

  Natte wollene kleren het is onmogelijk om nabij van de verwarming te droogmaken. Van de warmte doek de natuurlijke eigenschappen verliest.

  Op het balkon, naar het terras of in de yard suitably voor de linnen bakkend om beweeglijke bakoven te benutten.

  Als doeken voor poshivkoi niet dekotirovalis, zij tijdens stirki kunnen zitten. Daarvandaan in het bord tvloeit voor stirkoi otporot bodem voor, om straks was niet van de voetspooren zagiba.

  Als galstuk werd, het door eenvoudigere alle pochistit denaturated alcohol bevlekt. Skataite het vrij, gestoken kruzhku en storten er stolko benzine, om galstuk werd hen gedekt. Laat zo op uur of twee. Dan otozhmite en, niet vykruchivaya, poveste prosushit erbuit-van de -deuren.

  Om galstuk otutiuzhit, gebouw benutten van het karton welk moet in galstuk insluiten. Utiuzhit moet door vochtig doek.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk "Zuiverend van het appartement. Ukhod achter bekleedt"