Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Kleerkast-koelkast op het balkon deur

 • Met de winterachtige vooruitgang op mensen, bestaan in stedelijke appartementen, schijnt meerdere puur winterachtige problematiek. Hier is twee van hen: - uteplenie balkon deur welk dikwijls wordt door de bron van de verkoeling van de kamer, ander - de slaand van de reserves van de grostes en solenii. Beide deze problematiek kan worden tamelijk ongedeeld door middel van kleerkast-koelkast beslist, stellen op het balkon deur in. Het hedenen van hout doos, een Kant welk wordt gesloten en draaide zich in de kamer, ander, stelen - naar het balkon deur open

  Kleerkast bijster nou zal huisvesting van koud isoleren, in dat tijdperk naar binnen het voet bij stuk houdt temperatuur van nul tot toe de meerdere graden van de warmte.

  Afmeting shkafchika worden vastgesteld plaats welk het zal lenen. Als podokonnik ook uzok, het kan worden verruimd daarmede gemeenschappelijk vlak podokonnik-kleerkast gemaakt.

  Constructie shkafchika expliciet van de schilderstuk. Het is sommige, noodzakelijk om, te beschouwen om de topgevels van lagere plank en lateraale muren superceded de openingen van het balkon deuren. Shkafchik beweeglijk, omdat vastligt op kolesikakh (het is mogelijk op voilochnykh gebouwen). In de winter van het balkon gebruik weinig, maar als van node erop om, shkafchik zonder de moeilijkheid otodvigaetsya uit te gaan erop. In de zomer respectievelijk niet vorderen uteplenii deuren op, en het kan zijn was intrede doen andere plaats of om balkon te drijven.

  Door materieel voor de aanmaak zal grondslagen voorleggen, triplex coulded oboi, oppere huik en podokonnik kan worden decoratief plastikom uitgemonsterd.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Van de uitoefening van het thuis magisters"