Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Kleerkast voor het windows prostenkov

  • Hoeveel in ons schijnt van de problematiek met adapterend van de dingen, van de boeken, verschillend melochei. Het schijnt, als vroeg als alle vrijje plaats is gebruikt rond de bande! Maar zo hetzij! Tref-ka op het windows prostenki aan, niet ergerlijk hetzij die zij verdwijnen alle voor niets?

    Hoe om deze vrijje kamer te benutten? Zeer is eenvoudig: Om het door de kleerkasten, smalle en ondiepte te bezetten. Zodanig shkafchik, hoog, van het plafond tot toe seks, wedervoer thuis magister kan zelve vervaardigen, en onervaren - om in mebelnoi winkel te commanderen.

    Voor die, die wordt beslist om omstreeks de materie te verstrakken, wij noemen schetsen en enkel kandidatenlijsten. Allereerst kleerkast moet niet dieper 30 - 40 cm zijn, consistent met erop gaat en breedte uit. Dan als vroeg als prostenok die melche kleerkast, vormen het niet door alle middelen moet zij rechthoek in smalle prostenke het misschien polukruglym. Als niet te om moeilijkheden in de verwerving van dlinnomernogo materieel te ervaren, kleerkast zamelt van drie gedeeltes in. Op lateraale muren van en dvertsy bovenste en lagere gedeeltes zullen drevesnostruzhechnye borden (DSP) of fanerovannye mebelnye borden door de lijvigheid 15 - 20 mm gaan. De muren van de middelmaat gedeelte kan worden van de triplex gefabriceerd of agglutineren vdvoe orgolita, de buitenste topgevels van gedeelte versterken plein brusochkami.

    Type otdelki wordt door het materieel vastgesteld, waarvan wordt kleerkast gefabriceerd. Lakokrasochnoe strijkende misschien doorzichtige of ondoorschijnend. Het is bijvoorbeeld, kleerkast van de voornoemde materielen (behalve de borden, van okleennykh shponom de spant van waarde rassen of samokleyashchimisya oboyami beneden de boom) noodzakelijk om door ondoorzichtige verven uit te monsteren.


    Alle materielen van het hoofdstuk "Van de uitoefening van het thuis magisters"