Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Kinder ugolok

 • In de omstandigheden van het kleine appartement niet altijd kan worden voor kinderen losse kamer onderkennen. Maar zelfs in de meeste discreet voorwaardes ouderpaar moet voor kind ugolok bezweren, pozabotitsya niet enkel omstreeks die, om erin was alles noodzakelijk en corresponderend willen verbouwen kind, maar ook om er ugolok assorted mee de kamer universaliteit.

  Plaats voor kind kan in de slaapkamer van de ouderpaar zetelen. Kies het nedaleko van het venster, zo, om het werd volledig nou daglicht geillumineerd en intensief werd geventileerd.

  Allemaal, dan kind benutt, moet het wasdom corresponderen en willen voortga hebben, om het zonder postoronnei helpen kon op de stoel zitten, om speelbal te krijgen, om en povesit de polotentse, bovenste kleren los te branden. Maar zodanig thema's, op welke wijze lamp, schakelaar, decanteren of kuvshin met waterhoudend, moet zo stellen beschikbaar, naar om kind, heeften nog niet beheerst om deze thema's te benutten, het is onmogelijks was hen moeten verwerven. .

  Beslechtend ugolok kind, pozabottes, om allemaal die uw kinderen omcirkelt, was niet enkel strak, puur en hygienic, maar ook prachtig. Alle kinderen liefhebben schilderstuken, bloemen, helder, vrolijke verven. Het daarvandaan kiest oboi, obivku voor het meubeltje, diverse ondiepe dingen voor ugolka kind, proberen, om alle die in elk afmeting rijmde naar en de smaakvermogen van kinderen.

  Bed met hoge balustrade - een van de hoofdstudies van de pakket van kinder meubeltje. Erg goed vaten bed met teruggelopene afrastering of verzachtende benadering naar slapend kind en perestilku bedden om. Besta kinder bedden, razdvigaiushchiesya in de lengte in de werkwijze van het wasdom van het kind.

  Naar de kinderen van doshkolnogo leeftijd, behalve de aanlegplaats, noodzakelijk om vrijje plaats op de verdieping te onderkennen, om er-karpet uit te drukken. Stolik met de dozen voor de potloden, van kleurt en t. P. Of shkafchik met de plooi-back grondslag voor risovaniya, laagte stoyachaya plank voor de speelballen en boeken ook van node in ugolke doshkolnika. Op de bodem stoyachei planken kunnen zijn maakten remiseer voor de van niet fractured speelballen (van het gelul, kubikov en t. P.).

  Planken better zavesit razdvigaiushchimisya zanaveskami (op kolechkakh of bedrading, van sittsa of andere bijstere inktkoker doek gumde met vrolijke schilderstuk).

  Op de muur het is mogelijke pribit homp uitstrijken linoleuma welk zal naar baby's krant inboeten: Op van niet zeer donker linoleume geschikt om door de kleur potloden te schilderen. Kinderen wel eens benutten deze specifieke lei en proberen niet om op de muren te schilderen, om oboi te knoeien. Naar linoleumu geschikt om door de knoppen of kleine anjers kaarten, schilderstuken aan te brengen. Door de grondslag van linoleuma kunnen en de school-jongens van luttele standen benutten: Zij kunnen erop krijt, schrijven als in school.

  Ugolok scholen-jongen allereerst moet plaats voor de toebereiding omvatten, voor de slaand van tekst-beeekt, van kopieren-boeken en andere toebehorens scholen. Aan het werk tafel van scholen-jongen moet zodanig zijn, om erop suitably was om te schrijven, razlozhit-boek kopieren, boek, toebehorens scholen. Better alles om gebruikelijke kantselyarskii tafel met twee dozen te benutten en eenvoudige onbuigzaame stoel, nozhki welk het is mogelijk een gebeten podpilit. Tafel bijstere inktkoker om door de vulling-krant te dekken. Het hoogtepunt van de tafels en stoelen moet het wasdom van het kind corresponderen. Op de muur overheen de tafel bijstere inktkoker povesit de werkbladen van drevesnovoloknistoi bord met de openingen, bij wie krepyatsya provolochnye kriuchki voor naveski instrumenten, van pronkt toebehorens en t. P.

  Voor baby's handig in het gebruik drop-tafel presenterende grondslag, gehecht op de lussen om van hout planke, horizontaal pribitoi naar de muur te vernauwen. Grondslag beren op de kantel, gehecht op de lussen naar de verticaal planke, ook pribitoi naar de muur loodrecht naar eerst, maar onderaan zijn. Tafel bijstere inktkoker om buttery of emalevoi verf beneden de kleur van de muren te schilderen, om het was kleiner merkwaardig, wanneer het zal verzaken. In de werkwijze van het wasdom van kind opstelen kan bolstered boven hoger boven zijn, en zodoende, het kan niet een jaar voorleggen. Natuurlijke wijze en kunstmatig hel moet op de tafel op de gelaten laten achterwege.

  In kinder kamer handige ingebouwde plooi-back kinder bedden met de laagte spinkami en plooi-back nozhkami. Na het bed installatie in vertikaale positie zijn zadergivaiut zanaveskoi van het doek. Beddengoed op de dag pristegivaiut naar het bed twee remnyami voor fixirovaniya hen op matratse in otkidyvanii bed. Kunnen ook gebruikte bedden, een van welk door de dag zadvigaetsya beneden andere zijn. In de kamer respectievelijk bespannen proportie mee een van zijn muren kan van vastliggen en gebruikelijke aanlegplaats welk zijn gebruikt door de dag voor de zitplaats. Maar ook in dit geval in dagelijks timen zij moeten van vomozhno kleinere plaats lenen. Door de avond, voor slapen, podushki activeren de huiken van de dozen welk kunnen vastliggen en in kantelen en dienen zodoende podgolovnymi podushkami. Deze constructie van het bed handelswaar anders wat lengte zijn misschien veranderd.

  Nu kreeg verbreid dvukhyarusnye bed. Door de avond van hen kunnen worden verlaagd en om door de toerbeurt op te richten. Met het dit uitdraaien op uitzicht op stykakh nozhek moet worden eenvoudigste vtulki tuigerende de ongedwongene verbreking van de bedden in dvukhyarusnom positie beschouwd. Op dvukhyarusnykh bunks slapen ine het algemeen jeugdig persoonen.

  Brede populariteit kreeg kleerkasten-sekretery en podvesnye planken-sekretery.

  Aan het werk tafels kunnen naar parallel venster, hoek-wijs of langs de muur vastliggen. Whereat willen opmerking die, Sidya persoon naar de muur, scholen-jongen zal heten kleiner zijn. Overheen de tafels en op de muren dikwijls planken consolideren voor de boeken, toegang waartegen moet vrij zijn.

  Tafel voor de wedstrijden en verlovingen moet rechthoek zijn, omdat wezen bezet achter om-stelen conferentie op, kinderen prizhimaiut grudnuiu kooi naar de huik van de tafel, en in risovanii en lepke elleboogen erin zetelen op het gewicht welk vermoeiend en vervaardiging stremt van correcte verrijkingen. Voor de verlovingen naar kinderen kan ponadobitsya schaar, igolki, perochinnyi nozhik. Deze dingen voortvloeit niet om in kinder ugolke toe te laten. Volwassene moet naar hun kinderen in de werkwijze van nadobnosti schenken en om toe te schouwen die, op welke wijze kinderen door hen benutten.

  School-jongen moet zichzelf de tafel stallen: Om papieren te veranderen, om op te letten, om op de tafel was niet de conglomerations van toegeefl zijnen voor dingen. Kopieer-boeken, boeken, summier-geval en anderen toebehorens moeten worden opgeslagen in bezworen voor hen adapteren (in de dozen van de tafel, op etazherke, in shkafchike). Karkateristiek voor de kinderen van de minderjarige scholen leeftijd is begeerte zelve ergens toe smasterit. Te volledig nou scholen-jongen moeten krant, kartonnen, doshchechki, draadnagels, loskuty, zeenen, kleefstof en t uitlenen. P. Alle die moet in geslotene doos of op geslotene plank opslaan. Voor kinderen 8 - 10 jaren oud het is aanbevelenswaardig om de school pakket van stolyarnykh instrumenten (hamer te verkrijgen, luchkovuiu pilu of arm-trof aan, tangstelling, bitbrace en t. P.). Voor stolyarnykh werken kunnen gebruikt gebruikelijk taburetku zijn.

  Kooi met de vogelstand, klein aquarium met de vissen zal kinder ugolok bezielen. Het is bijstere inktkoker, als van vroege kindertijd kinderen worden gewennen om naar de vogelstand bij te wonen, vissen, bij te wonen te kleurt, om ok speelballen en boeken te vormen.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Hoe rasstavit meubeltje"