Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Zuiverend (onderdeel 2)

 • Want de reinigen van zacht meubeltje kan gebruikte zijn en onbuigzaam platyanuiu borstel, strak verdraaide door dubbel stratum marli of linnen tryapki, afgetopt in brine en bijstere inktkoker otzhatoi. Volgend meubeltje door zorgvuldig chistyat dorre onbuigzaam borstel.

  Obituiu door het doek meubeltje kan aandrijven: Obivku protiraiut tryapkoi, afgetopt in mylnoi schuim, dan nasukho wisen zuiver tryapkoi af.

  Elk kunststof coulding faciliteit voor wollene doeken er is in staat mogelijk succes solliciteren de reinigen van obivochnogo materieel op zacht meubeltje.

  Deuren, alsmede de thema's van het meubeltje, obitye dermatinom (onder andere stoelen, zetels welk vooral gryaznyatsya) better om door slechts hartelijk waterhoudend aan te drijven. Coulding direct toegankelijke, incluis zeep, te gelden zal niet aangeraad worden.

  Ukhod achter meubeltje fatsoeneerde. Alle geweten dat afe meubeltje, hoe evenmin andere, pylitsya. Jullie nemen dor tryapku (nat af meubeltje protirat het is onmogelijk) en zorgvuldig protiraete tafel, kleerkasten, stoelen. En door uur-verschillend stratum van het stof opnieuw schijnt op af bovenaards. Waarom dit verrijst? Persoon, protiraya vlak fatsoeneerde, daarmede elektrizuet zijn, omdat vernis helemaal wordt elektroprovodnosti ontnomen. De delen van het stof verblijvend in de lucht, ook elektrische vullingen dragen. Daarvandaan stof snel wordt af bovenaards aangetrokken tot. Wij spreken erover om was expliciet, waarom in modern direct toegankelijk met betrekking tot ukhodu achter het meubeltje introduceren componenten doend van elektrizatsiiu lakovogo stratum, - antistatiki. En anderse wij toewensen wil om uw aankondiging aan te dragen, geachte lezers, op wat het is onmogelijk om in de winkels medicaties te kopen want de reinigen van het meubeltje, niet weten voor wat namelijk het wordt benoemd. Modern meubeltje stuwing voornamelijk poliefirnym, poliuretanovym of door nitrotselliuloznymi vernist. In de ontwikkeling met betrekking tot geldend van dat medicatie wordt deze eigenaardigheid aangetekend, en zijn noodzakelijk om in de rekening in de faciliteit keuze voor ukhoda achter het meubeltje te nemen. Het is natuurlijke wijze, wij zijn onbekwaame om obo alle medicaties voor te schrijven. Hen zijn groot gedeelte. Wij willen bijvoorbeeld meerdere types nemen.

  "Polirol"-2' - vloeistof in fijne druppels in een andere op buttery basis molochnogo kleuren, van inclusief mineraal boter, oplossend geneesmiddelen en substantie bevoorradende antistaticheskie eigenschappen. Deze medicatie doet vetzucht alsmede vodorastvorimye vervuilingen af. Aanwijzing voor het gebruik is eenvoudig: Zacht tryapkoi, topte "Polirolem" af, protiraiut het vlak van het meubeltje, compositie laten op 30 minuten, na wat protiraiut meubeltje dosukha.

  "Polirol"-4' handig wat niet enkel bijster nou loutert maar ook meubeltje fatsoeneert. Meer dan die, het maakt duidelijk "ondiepe instandhouding" - zakrashivaet vyboiny en tsarapiny. In deze medicatie, behalve het mineraal boter en. Antistatika, worden oplossend geneesmiddelen en krasiteli gevormd. Iedere medicatie van "het gezin "Polirolei" de eigenaardigheden heeft. Omstreeks hen communiceert in de handleiding met betrekking tot toepassing.

  Lakovoe bekleding van het meubeltje eigenaardigheid heeft met de tijdperk om in jaren en tusknet vooruit te lopen. Dit bijdraagt zonnelicht welk beet door de stukje vernietigt lakovyi stratum. Dienst leven zodanig meubeltje kan worden uitgebreid, als op lakirovannuiu vlak te veroorzaken de stratum van de schoensmeer welk bijster nou zonnestraalen verslindt. Voor zodanig ukhoda achter het meubeltje zeer hebben gelijk voor zodanig medicaties: "Vonk", "Vonk"-72', "Luister"-3', "Luister"-72', "Spetsial" (faciliteit vrijgemaakt met betrekking tot de recepten van de deskundigen van DE OOST-DUITSLAND). Deze medicaties vormen in de compositie van voski of boter. Zij eigen antistaticheskimi eigenschappen. Alle deze medicaties gelijkaardige aanwijzing hebben voor het gebruik: De doordringend stratum van het mengsel wordt op lakirovannuiu vlak veroorzaakt. Door 20 - 30 min, wanneer mengsel podsokhnet, beginnen vlak te fatsoeneren door zacht doek tot toe glinsteren.

  Door vereiste verdiende op kopers benutten medicaties welk vernieuwen meubeltje. In de eerst plaats tussen deze zijn "Asteriated", "Asteriated-1', "Comfort" vrijgemaakt in aerozolnoi verpakking; Vorm voski, van de boter en andere verbindingen. Ballon markt, om te vergasten van 7 tot toe 10 m2 vlakken. Voor de toepassing van soderzhimoe ballon verontrusten en eenvormig struei gruis met betrekking tot vlak. Door 2 - 3 notuult de dragen-overs van de compositie branden zuiver zacht tryapkoi los en Pools tot toe glinsteren.

  Meerdere woorden omstreeks de serveten van "dor zuiverend". Zij worden van dicht vorsistoi khlopchatobumazhnoi doek doornat antistatikom gefabriceerd. Hier is meerdere hun titels: "Comfort" - wordt voskopodobnym door de substantie geweekt; Kunnen gebruikte tot toe 5 tijdperken zijn, whereat verspeelt niet de, van polirovochnykh eigenschappen. "Kring" - wordt door de compositie, inclusief doordringend schuurmiddel geweekt; Uitstekende faciliteit voor reconstructie respectievelijk glinsteren potusknevshei meubeltje.

  Stip liet van stakanom verhite thee op lakirovannoi het vlak van de tafel, leidt vertwijfeling gastvrouw binnen. En tussentijd bestaat de ongedeeld methode van obviation van zodanig stip. Vozmite zacht uchenicheskuiu rezinku en stip gumen op de tafel als zou karandashnye pomarki op het werkblad van de krant, en dan protrite alle vlak van de tafel door het vocht "Polirol-2' gomen. Tafel zal alsjeblieft nieuwe verkiezen.

  Stof nemen te schrappen van lakirovannoi af en fatsoeneerde vlak tvloeit door dor voor en zuiveren homp flaneli, sukna of pliusha, van kervend - door zachte borstel of pylesosom.

  Om te vernieuwen niet af meubeltje, tvloeit pomyt zijn door hartelijk water met de zeep voor en nasukho om af te wissen. Dan proteret door zodanig compositie: Ondiep nastrugannyi schoensmeer om zandplaat te steken, zalit door turpentine, te bankieren om kastriuliu met verhit waterhoudend een aanvang te nemen. Wanneer schoensmeer rasplavitsya, naar jumble compositie en door eenvormig doordringend stratum om het op de van hout delen van meubeltje, en door 1 - 2 dagen van nateret hen sukonkoi te veroorzaken.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;


  Alle materielen van het hoofdstuk "Zuiverend van het appartement. Ukhod achter de kleren"