Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Zuiverend

 • Het is prettig, wanneer in het appartement puur en gezellig. Maar om te domicilie vormen in de zuiverheid, wordt aanzienlijk van de arbeid en tijdperk genodigd hebben. Staat mogelijk die adviezen, bij beneden, zullen helpen jullie redelijk om de tijdperk door te brengen, better te ordenen zuiveren in het appartement.

  Nuanceer van drie type van zuiverend: Dagblad, weekblad en seizoens (algemeen). Alle manier van zuiverend moet met otkryvaniya windows beginnen of fortochek, om te verversen lucht in de kamer. Bedden laten voor een poosje nepokrytymi, om zij werden geventileerd. Het is volgend, vstryakhnuv bed werkbladen, bedden deken, chistyat zacht meubeltje en karpetten, stof afnemen wissen, vstryakhivaiut stelen doeken en chekhly op, podmetaiut of protiraiut seks en, tenslotte, rasstavlyaiut zodat de thema's monteert van de toestand. Om in te zamelen en om sor te schrappen en stof won binnenshuis, tvloeit van kleinste zapyleniem lucht voor, daarvandaan wordt borstels aangeraad, besoms, shvabry voor het gebruik gering om te bevochtigen. Vytryakhivat stelen doek en andere dingen van de doeken op, alsmede chistit en vybivat karpetten, zacht meubeltje tvloeit in de yard voor.

  Weekblad zuiverend is aanraadde aan maken in zodanig opeenvolging: Vychistit zacht meubeltje en karpetten; Proteret van rauwe tryapkoi batterij, podokonniki en deuren; Vychistit dvernye handelt, voorzichtig om dewy tryapkoi stof van van hout niet af meubeltje en dor - met af te gommen; Om indoor planten aan te drijven en, tenslotte, proteret of om seks te wassen.

  Generaal zuiverend volgt om 3 - 4 tijdperk per annum combinerend zijn met seizoens zuiverend te vervullen. Op de vooravonden generaal (seizoens) van zuiverend erbuit nemen van de kleerkasten en komodov dingen, protiraiut vochtige tryapkoi inner muren, planken en dozen, zullen hen vysokhnut uitlenen, dingen ventilering, prosushivaiut op de zon, straks voegen. Posudu, vaten, verschillende ondiepte thema's welk bederven niet van waterhoudend, drijven door hartelijk water aan en wisen. Planken en dozen vystilaiut door blanco papieren. Boeken peretiraiut tryapkoi of chistyat pylesosom. Beddengoed ventilering, vykolachivaiut; Chistyat matratsy en zacht meubeltje. Kervend van van hout meubeltje, de glaswaaren van de schilderstuken protiraiut dor tryapkoi. Zorgvuldig vybivaiut en chistyat karpetten. Plafond en muren noodzakelijk om door de borstel of besom, obernutymi tryapkoi af te wissen; Muren geschilderd door buttery verf, better om aan te drijven. Windows, podokonniki, de legertjes van centrale verwarming, deuren drijven. Afhandeling algemeen (seizoens) zuiveren mytem en natirkoi polov.

  Elk zuiverende, alle de meere generaal, beschouwt, allereerst, ukhod achter de dingen in huis. Erover noodzakelijk om in meer detail voor te schrijven.

  In obshirneishem het assortiment aan de goederen van alledaagse chemie kan worden aanzienlijk van direct toegankelijk gevonden, sozdannykh door onze industrie om eenvoudiger, sneller en effektivnee om arbeidsintensief werk met betrekking tot appartement zuiverend te maken. Wij willen gesprek konkretnee op dit thema:

  Ukhod achter zacht meubeltje. Het is stroom, hoe budto-* geen problematiek in deze vraag. Alles behalve in ieder gezin bestaan pylesos welk kan worden zacht meubeltje, karpetten en boeken gekuist. Maar deze zelve soboi razumeiushchiisya advies toegift hoeft. Evenmin pylesosom het is onmogelijk om plekken af te doen en andere vervuilingen welk met de loop van de tijdperk alle gelijk naar voren komen op mebelnoi obivke.

  Natuurlijk, wij niet binnen de positie voor te schrijven omstreeks alle medicaties welk komen vrij want de reinigen van obivochnykh de materielen van zacht meubeltje. K. Gelijke opbrengst van gelijkaardige medicaties met iedere dag verbouwt. Het daarvandaan vult adverterende avenueen aan, wij kunnen naar jullie van de enorme hoeveelheid van direct toegankelijk ukhoda achter het meubeltje en karpetten kies elk meer efficient.

  Zeer handige faciliteit "Zolushka", in aerozolnoi verpakking voor de raffinage en fris mebelnoi obivki. Aanvankelijk te louteren meubeltje noodzakelijk om pylesosom of door de borstel. Dan klein te dekken onderdeel zacht obivki noodzakelijk om door de schuim 'Zolushki'., Na de beeindiging meerdere minuten door de borstel, gubkoi of zuiveren loskutom khlopchatobumazhnoi doeken (better trikotazhnoi) rasteret schuim portie naar haar om vervuilingen te verslinden. Schuim dit zeer stabiel en zijn noodzakelijk om tot toe los te branden die, op welke wijze ze vysokhnet en zal opadat beginnen. Samen met schuim schishchaetsya alle vuiligheid en de plekken van elk oorsprong. Een stadsdeel van zacht meubeltje getrakteerd of karpet, door precies zelfde methode onthaal alle vlakken van ding kuisten.

  Meerdere anders zo noodzakelijk om "Umku" aan te dienen. Schuim branden na vysykhaniya, t los. Door hem. Wanneer ze draait zich in gruis welk kan zonder de moeilijkheid geschrappen pylesosom of door de borstel zijn. De opeenvolging van geldend van de medicatie volgend: Op gekuist van de stof nemen het vlak van zacht meubeltje af of karpet oorzaak schuim kookte, voor wat 2 - 3 veldfles lepels van de medicatie vzbivaiut in ik l wateren, nagretoi tot toe 40°. Dan door deze compositie door middel van gubki chistyat ding. In het werk van node hoe kan meer frequent gebruikt hartelijk water met de aanvulling van de azijn (1 veldfles lepel op 1 l water) voor opolaskivaniya gubki zijn. Reinig vervulen door de gedeeltes. Alsdan als trakteerde vlak is klein met betrekking tot plein, zijn het is mogelijk chistit maar meteen. Als, tijdens werken jullie aantreffen die zastarevshie plekken slecht wijken voor reinigen, volgt hen bijwijlen proteret tamponom, afgetopt niet verdunnen, door de medicatie. Ding welk jullie "Umkoi" trakteerden, moeten door alle middelen vysokhnut dosukha. Wanneer de residuen van de medicatie zwenk in gruis, kan worden behandeling pylesosom of door de borstel begonnen.

  Zacht meubeltje, als niet pylesosa, het is mogelijk pochistit in de volgende weg. Ding dek ruim zuiver tryapkoi (het is aanbevelenswaardig lnyanoi of khlopchatobumazhnoi), door afgetopt acidulated water (de veldfles lepel van de azijn op 1 l water) en bijstere inktkoker otzhatoi. Vervolgens beginnen vybivat stof door de zachte stakingen van het staafje of speciaal vybivalkoi van lozy of plastic. Alle vuiligheid met obivki wordt in het doek geabsorbeerd. Zodra herhalen ze wordt zijn tot toe complete zuiverheid prostiryvaiut in waterhoudend verontreinigd, toen vochtigheid in acidulated verdunning en opnieuw werkwijze. Zo vybivanie voortzeggen totdat, poosje tryapka zal niet zuivere worden.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk "Zuiverend van het appartement. Ukhod achter de kleren"