Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Kleurig combinaties (onderdeel 2)

 • Kleur bezh ook is fantastische back-knarste. Er kan worden mee bruin, donker-rood, groen gecombineerd. In oboyakh of obivke kleuren bezh strikte noodzakelijke lichtende plekken in de vorm podushki, kovrika, van keramisch vat, van de kleuren.

  Voortvloeit om zich te herinneren die hartelijke toonen - rode, sinaasappel, geel - groot worden onderkennen, hoe priblizhaya thema's, en koude - blauw, blauw - omgekeerd, otdalyaiut thema's en ook groot verslinden hel. Brink en viooltje toonen bezeten tussenpersoon positioneren: De enkele schrijven aan hartelijk, enkel - naar de koude een of anders toe. Het lichtende dodenrijk van belangrijkste kleuren haarscherp en te benutten hen moeten met de voorzichtigheid vergoelijkende de aanvulling van andere kleuren in die combinaties welk wij aanraadden op het beginnende hoofdstuk.

  De selectie van kleurig gammy toestand kan worden begonnen met elk beschikbare jullie ding hebben, bijvoorbeeld, van de sofa, van de zetels, obitykh door goed doek welk jullie zamelen niet om in, van het karpet of zanavesok te bewegen. In elk combinatie van kleurt een kleur moet overheersen, namelijk deze kleur zal grootst bovenaards bezetten. Overheersende kleur naar de kamer, meest, zal schilderstuk van de muren uitlenen. Kleuren obivki meubeltje, zanavesei, van het karpet zal secundair in de combinatie en wil bezeten als vroeg als minder plein. Het is tenslotte, derde kleur zal hulpe rol koppelend twee belangrijkste spelen. Hulp, svyazuiushchimi met betrekking tot kleuren thema's kan in de kamer sofa podushki, vaten zijn.

  Naar odnotonnomu de combinatie van de kleuren bijstere inktkoker om helder versierende toe te voegen en de animative plekken van behorende aaneen kleur welk kunnen zeer kamer bezetten. Door zodanig plekken kunnen obivka zetels dienen, doek stelen, serveten op.

  Besta meerdere regels welk zullen jullie in de selectie van de harmonische combinatie van de kleuren (tafel) helpen

  KLEURBEHOREND AANEEN KLEURT
  Rood KarmozijnroodBrink, grijs, zhemchuzhno-grijs, rozovato-purper
  Donker-rood (bordeaux)Duister, blauw, bezh
  ScharlakenZwak blauw, groen
  Dik-roseDiverse dodenrijk blauw
  Bruin-roseBlauw, kremovyi
  Pa-roseSalatnyi, pa-sering, blauw
  OranjeViooltje, azurine, lichtend-blauw
  Strawly - geelPa-rose, serovato-blauw, groen
  GeelViooltje, blauw, groen
  SleutelbloemOntsteek-purpere, serovato-rose, pa-brink
  GoudenOntsteek-grijse, brink, donker-rood
  Fles-brinkBruin, bezh
  Sero-brink (de kleur van marine golf)Vasilkovyi, oranje
  BlauwGele, pesochnyi, sinaasappel, rose,
  Pa-brinkFles-brink, lilovato-rose
  AzurineBordeaux, grijs
  ViooltjeOntsteek en donker dodenrijk brink
  Paly - seringBrink, grijs, rozovato-purper
  Rozovato-purperIzumrudno-brink, donker-rood, bruin
  BruinSinaasappel, rood, bezh
  GrijsViooltje, karmijnrood, pa-sering

  Allereerst voortvloeit om zich te herinneren die alle kleuren in het daglicht aanblik anders, dan in kunstmatige; Het daarvandaan koopt oboi, obivku, niet vergeten zich om aan te treffen, op welke wijze zij lijken in elektrische opheldering. Controle niet enkel iedere kleur maar ook er combinatie mee andere kleuren in het dagblad en kunstmatig hel.

  Als naar jullie noodzakelijk te introduceren in de combinatie van elk lichtende toon kleurt, het better om 2 - 3 tijdperk in de vorm van de meerdere kleine thema's voor te tzeggen: Podushki, vaten voor de kleuren, - om in de vorm van de kleine plekken in de knippatroon van het karpet, van de doeken te benutten.

  Zal niet aangeraad aan ene hartelijke of een koude toonen nemen; Zelfs in ruime hun varieteit moet zonder mankeren ottenit overheersende kleur andere, accuraat onderkende: Koude hartelijk en omgekeerd.

  Een en gelijke kleur de menigte heeft van het dodenrijk - van de zelve ontsteken tot toe zelve donker. Maar ontsteken door alsmede donker dodenrijk van een en gelijke kleur het is onmogelijk om helemaal gelijk voor alle delen van kamer en elk onderwerp van de toestand te benutten. Lommer welk kostuums voor het schilderstuk van de muren, - zullen zich ontpoppen ook ontsteken voor het karpet; Lichtende, ontsteken toon, prachtig voor obivki meubeltje of verblindt, wil slecht muren bezien.

  Op allen van ons misschien de favoriet kleuren. Maar niet altijd dit kan zijn bed geleidde door in de selectie van de kleur of voor de combinatie van de kleuren: Het is bijvoorbeeld, op welke wijze jullie evenmin purpere of blauwe kleur beminden, jullie zullen erin muren van de kamer niet schilderen, als ze op de noord uitkomt.

  Door belangrijkste decoratie kamers legen kleur of de combinatie van behorende aaneen kleuren voor. Door de succesrijke combinatie van misschien odnotonnaya gamma het vele dodenrijk van enkel kleur, maar te selecteren zijn is blij moeilijk. Daarvandaan better voor het schilderstuk van de muren om hel toonen te kiezen, strijken odnotonnye oboi uit, en obivku meubeltje, verblindt om elk meere helder te kiezen.

  In ubranstve appartementen vooral ruime betekenis de correlatie koopt van de kleur van de muren en seks en de kleuren van het meubeltje, decoratief van-mebelnykh doeken en kovrov. Deze de meeste ruime en de meeste actieve vervoerders van kleuren. Vernomen de correct kleurig beslisen van de belangrijkste componenten van de kamer, verreweg gemakkelijker om vragen omstreeks de kleur van alle het overblijfsel van de elk meere ondiepe alledaagse thema's te beslissen: Posudy, beeldhouwkunst, van de vaten en t. P.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk "Ontsteken en kleur in het appartement"