Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Constructie begon (onderdeel 2)

 • Op de tijdperken wordt otrubit half of het kwartaal van de baksteen genodigd hebben. Met het dit draaien op uitzicht gebruik hamer-kirochkoi uit.

  Van twee kanten van de baksteen door de hamer - kirochkoi intens protsarapyvaiut lijn otloma, en dan de baksteen haken op een mep van de hamer. Dit, zou schijnen, ongedeeld verwerken behoeftes ruim snorovki. Maar in de begeerte thuis magister kan hen magister in de uitmuntendheid. En uchastvuya in het werk met betrekking tot de oprichting van het mannelijk lid van de muren van het huis, zastroishchik kan bricklayer verdraaiing naar hem de bakstenen van noodzakelijke grootte helpen.

  Zo vozvodyatsya de muren van aankomende domicilie. Om deze constructie werd te beslissen huis, noodzakelijk nog niet een probleem hebben, om de meeste diverse constructie en otdelochnye operaties te beheersen. Deze oprichting van het mannelijk lid van bekapen en plafonds, de laatste compositie van het windows hellingen, rum, podokonnikov, van osteklenie windows, de installatie van de deuren, beddengoed van polov en plinten en t. D.

  Bijzonder thema - van obshivka muren en plafonds door dorre wondpleister en alle andere types van shtukaturnykh werken.

  Voor hen tvloeien malyarnye werken welk worden niet enkel in decoratieve doelen voor maar ook ook voor de uitbouwing van de operationeele-hygienic kwaliteiten van de huisvestingen volbracht.

  De eigenaardigheden en "geheim'en hebben en vele andere operaties naar de constructie en otdelke huizen.

  Enkel van hen beneden de macht naar exclusief beroepsbeoefenaar magisters. Maar bestaan en zodanig types van werken welk kunnen de zelve logementhouders van de verkaveling volbrengen.

  Wij zullen niet in deze editie aanslag deze ruimere serieuze thema's. Ieder zastroishchik in de begeerte kan interessant het informatie in speciale literatuur vinden.

  Wij willen onze conversatie continueren omstreeks de echte mogelijkheden van de eigenaren van de verkaveling welk magister het en door de machten noodzakelijke constructies bouwen. Benuttende ervaring, wij willen de voorbeelden leiden van de toerusting van zodanig zones, hoe economische, rekreatiegebied, de zone van tuinieren-kookgelegenheid tuin.

  Situerende de vele varianten van construerend van huizen van diverse materielen, wij leidden leix een voorbeeld: De oprichting van het mannelijk lid van de baksteen huis van de thema's, om te de mogelijkheden manifesteren van de initiatie zastroishchika naar de samenwerking met de deskundigen, en, vandaar, door de methodes ovladeniya door de ervaring en verrijkingen in de constructie sadovykh postroek.

  Steeds meer wijde toepassing in dachnom constructie vernemen van thuis fabriek aanmaak met betrekking tot ontwerpen typen. Tussen deze zijn de diverse varianten van van hout cabines. In de ingestellen van sbornykh details wordt beschouwd en noodzakelijke toerusting.

  De oprichting van het mannelijk lid van zodanig cabine niet bijzondere complexiteit presenteert. Hereto naar het project wordt ontwikkeling met betrekking tot het bemantelend ingesloten. Daarvandaan wij zullen niet op deze vraag uitscheiden met.

  De variant van de toegang en schermt. In eerst geval in het apparaat van de toegang zijn gebruikt van hout doellatten, grondslagen, battens en polennitsy. Invoer deur hedenen van hout karkas, waarover nabivaiutsya battens. Aan de rechterzijde wordt het huis nummer aangebracht. Seks kryltsa vystilaetsya door de grondslagen welk beer op van hout of baksteen stolbiki. Balustrade krepyatsya metaal skobami. Zij onbuigzaam koppelen stoiku en seks kryltsa. Van hout zastavki dichte kamer beneden kryltsom. Rechtbanken en taburety worden van de grondslagen en polennits volbracht. Seconde variant is is elk meer summier. Aslant battens op de deur wordt horizontale doellat gestoken. Het dient handelen voor de deur. Op het gelatene deel van muur zijn bolstered boven van hout kashpo voor de kleuren. Als houder voor kryltsa is applicated butovyi stenig. Balustrade zijn van hout, en paardenstal - van het metaal.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk 'Hieraan jullie zelve beneden forceren"