Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Constructie begon

 • Stroika begint van razmetki de omlijningen van huis. Dit werk volbrengt magister welk dovereno constructie. Hier is hier-die kan de streven niet enkel waard van het stadsdeel maar ook alle onmiddellijke gezin aanhechten. Werken door het alles khvatit. Op de aanmerkelijk vierkant vykapyvaiutsya bleef van plant, wordt pochvennyi stratum geschrappen, zorgvuldig is alined en wordt plaats gekuist, waar zal huis staan.

  Dan stempelt magister kelder. Voor razmetki benutten grondslagen welk vbivaiut met betrekking tot de breedte van de kelder met behulp van kolyshkov.

  Vervolgens volgt arbeidsintensief en lang werk is een toebereiding kotlovana beneden de kelder. Onnodig om te zeggen, hier bestaan waar toe hands hechten naar alle rabotosposobnym onmiddellijk gezin aan.

  Kotlovan is gereed. Als het vykopan in sypuchem voedingsbodem, het van node door alle middelen om door de grondslagen, matami en t te adapteren. P. Als niet naar veranderde het grootte. In ontzagwekkende voedingsbodem welk niet osypaetsya, kotlovan noodzakelijk om precies met betrekking tot de afmeting van de kelder te graven.

  Vykopannyi voedingsbodem in de noodzakelijkheid alle ineens vyvozyat. Als geen zodanig noodzakelijkheid, dan vynutyi voedingsbodem razravnivaiut op een afstand 1 - 2 m van kotlovana.

  Het is het is aanbevelenswaardig bovenmatig om tijdperk tussen opgraving van kotlovana en raskladkoi kelder te bekorten. Het noodzakelijk om alle ineens uit te drukken, zodra zal kotlovan, zijn gereed omdat regentijd, osypanie voedingsbodems en t. P. Negatief roeren van prochnost aankomende kelder.

  De materie van de magister om de kelder diepte vast te stellen. Ine het algemeen ze moet de diepte van promerzaniya de voedingsbodem van het dit klimaticheskoi zone corresponderen.

  Maar deskundige kan de kelder constructie vaststellen. De gezwind en rendabele methode van podvedeniya kelder beneden kleine postroiki - deze oprichting van het mannelijk lid van de kelder van butobetona. Zodanig kelder beneden het leiderschap van de magister het is mogelijk zabetonirovat door het hands. Kelders kunnen zijn maakten en stenig, alsmede van andere materielen, toepasbaar voor deze doelen. In ieder geval voorgaand zeggen blijft magister, vozvodyashchim huis achter.

  Volgend richten in de constructie - beddengoed van de isolatie in.

  Op de gekuiste en alined stichting van de kelder oorzaak stratum propitki. Wanneer propitka vysokhnet, lag van afwisselend drietal stratum bitumineus mastiki, tussen welk wordt izolyatsionnyi karton gestoken. Gebouwen van izolyatsionnogo karton moet voorwaarts van de muur stichting op 3 - 10 cm komen en worden vnakhlestku 15 cm gelegen. De horizontale isolatie van de kelders tvloeit om de horizontale isolatie van de inner muren van bulkheads voor en polov zich te verbinden aan, Als noodzakelijk om vertikaale isolatie te beslechten, zijn ook noodzakelijk om horizontale izolyatsionnymi gebouwen zich te verbinden aan.

  Dit werk aandacht vergt, van de ernstige inachtneming van technologische toelatingen. Zastroishchik op dat etappe van kan rol ondergeschikte werker volbrengen.

  Achter izolyatsionnymi werken volgt seks beddengoed. Het is doorgaans, de seks van begane grond project op het hoogtepunt niet minder 40 - 50 cm van de voedingsbodem hoogte. Er is in staat later begin dit hoogtepunt, sooruzhaiutsya hoofdstad buitenste muren en bulkheads. Pozhalui, dit het meeste verantwoordelijke werk. De handelswaar kwaliteit van leggend kan bevoorraden, slechts hoog-kwalificeerde bricklayer. Maar dit beduidt niet die hier zal werken voor zastroishchika niet gevonden worden. Tegen, werken voor hem behoorlijk wat. Het podnosit en verdunning verhuist, verlegt constructie wouden en t. P.

  Correct instellen muur moet helemaal loodrecht zijn. Daarvandaan zich te beheersen nauwkeurigheid en de nauwkeurigheid van leggend noodzakelijk frequent om, t. Door hem. Om door iedere seconde of derde toerbeurt te checken. Verificatie vervulen met behulp van vaterpasa, glaswaaren, battens, van het koord of otvesa.

  Breedte van longitudinal en transversal shvov leggend moet ongeveer 1 cm stileren. Shvy vulen verdunning in. Meestal gelden calcareous en cement-calcareous (verscheiden) verdunningen.

  Alle geweten podmosti, zonder welk is niet bied verstrijken noch stroika. Leggend van de muren op het hoogtepunt ongeveer 1 m vervulen met podmostei. In het thuis constructie zastroishchik moet stabiliteit podmostei schouwen en systematisch om hen van de verdunning te kuisen.

  Baksteen in de muren kan bedded door diverse afbeelding zijn. Het een aantal van de bakstenen bedded langs de muren door lang kant, heet lozhkovym, of door leggend in polkirpicha. Het een aantal van de bakstenen bedded langs de muur door klein kant, heet tychkovym, of door leggend in een baksteen.

  De belangrijkste regel van leggend: In alle een aantal bakstenen moeten smeshcheny betreffende lagere toerbeurt zijn, tenminste op het kwartaal van de lengte, dan van stykovochnye shvy toerbeurten zullen vriend overheen andere niet zich bevinden en verdunning better zal adapteren leggend welk verschaft aan muur rigidness en prochnost.

  Verdunning oorzaak niet enkel op de bedded een aantal van de bakstenen maar ook sboku hen, om verdunning stond bol verticaal stykovochnye shvy tussen bakstenen.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk 'Hieraan jullie zelve beneden forceren"