Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Hoe correcte om plodovoe boom te planten

 • Daling van plodovykh bomen vervulen in de voorjaar van tot toe nabukhaniya knoppen of in de herfst van - ongeveer voor de maand tot toe de beginneling van de vrieskouen. In de noord en naar het oosten gebieden wordt vesennyaya daling geprefereerd, in de middelmaat schrap appelboom kan worden in de voorjaar van beplant en in de herfst van, kostochkovye de rassen van peer better om in de voorjaar van te planten, in het zuiden gebieden goede resultaten zullen herfst daling uitlenen.

  Posadochnye gracht voortvloeit om vooraf te graven: Voor vesennei daling - in de herfst van, voor de herfst - voor 15 - 20 dagen tot toe daling. Voor de appelboom en de peren van posadochnye gracht graven door de breedte niet minder 1 m, door de diepte 60 - 60 cm, voor vishni en pruim - door de breedte 80 en diepte 40 cm. Op maloplodorodnykh de voedingsbodems van de gracht maken shire op 26 - 50%.

  Posadochnuiu gracht de land vulen van bovenste stratum in; Lager maloplodorodnyi stratum disject en voor het het benutten de oppere top voedingsbodem van land, ontleend aan mezhduryadii tuin.

  In nechernozemnoi schrap in iedere gracht komen beneden de appelboom en peer 20 - 25 kg peregnoya of komposta, 1 - 1,5 kg superfosfata, 150 - 200 g khloristogo kalium of 1 kg pechnoi arboraceous as binnen. Op onaardige podzolistykh voedingsbodems in iedere gracht komen 1 - 1,5 kg apprise-pushonki binnen. Beneden vishniu en de pruim van de standaardmaat van de mesten vermindering vdvoe. Op chernozemnykh voedingsbodems in iedere gracht komen 12 - 15 kg peregnoya of komposta, 300 - 400 g superfosfata, 60 gkhloristogo de kalium 200 g pechnoi as, 60 g ammiachnoi selitry binnen. Peregnoi en linde verwarren van rond de voedingsbodem aangeduid voor posadochnoi gracht. Tweederde van het mineraal mesten komen eronderop van de gracht binnen en tret verwarren met land welk zasypaiut het lagere deel van gracht. In de voedingsbodem van de opper half van de gracht, waar worden de wortels van de boom gesteld beschikbaar, mineraal mesten komen niet. Wortels zasypaiut door land (zonder het mineraal mesten). Als worden mineraal mesten binnengekomen, moeten planten in eerst jaren na hun daling bijstere inktkoker polivat.

  In de gracht centrum tot toe daling van de boom vbivaiut op de diepte 15 - door 20 cm kol lengte tot toe 1,4 m, afhankelijk van hoogtepunt shtamba. Top kola - moet een gebeten onderaan suchev krony zijn.

  Voor week tot toe daling in de gracht tot toe half of op drie verblijfplaats van zijn diepte nasypaiut otlogim kholmikom udobrennuiu land. Voor de daling van de bomen kholmik nauwelijks door utaptyvaiut voet. Yearlings zorgvuldig examineren en ziek of schaadde wortels snijden door accuraat mes. Voor de daling de wortels van de bomen verzuimen in het vocht pochvennuiu boltushku en onmiddellijk plant. Hoogtepunt pochvennoi sheiki moet in belandend op 3 - 5 cm hoger boven de hoogte van de voedingsbodem, en in compleet sediment zijn in de gracht - op de hoogte voedingsbodems zijn.

  Beplant bomen vdvoem. Ieder boom stelt op kholmik in, eenvormig raspravlyaet met betrekking tot kholmiku aarden wortels aan en zorgvuldig deelt door het hands tussen hen loszinnig land rond. Andere zasypaet gracht door aarden en eenvormig utaptyvaet zijn voeten aan.

  Na de finale zasypki gracht land utaptyvaiut secundair. Dan maken op de breedte van de gracht lunku met de cilinder met betrekking tot boorden en nalivaiut erin 2 - 3 emmers van het water. Gevormde whereat dieptes zasypaiut door loszinnig land, Na poliva voedingsbodem van pristvolnogo cirkel dek solomistym door de barak-yard mest, turf of kompostom stratum 7 - 10 cm.

  Posazhennoe boom voorlopig verbinden zich mochalom (niet strak) naar kolu, om het zwiepte niet vetrom. In de zomer van podvyazku maken elk meer dicht.

  In de voorjaar van de hoofdtakken krony snijden op 1/4 - 1/3 hun lengte. In de voorjaar van en in de zomer van in dorre weersgesteldheid posazhennye bomen 2 - 3 tijdperk polivaiut door het water. Voedingsbodem in pristvolnykh cirkels vertogen in razrykhlennom en toestand zuiveren.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"