Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Als jullie beslisten om ovoshchevodstvom te doen

 • In het stadsdeel keuze beneden de kookgelegenheid tuin wordt allereerst open aangeraad, bijster nou ontvlammen door de zon stadsdeel situeerde van het zuiden kant van de constructies en beplanting, met quitte relefom en zuiden vooringenomenheid, alsmede door de dichtbegroeid bron van het water voor poliva.

  Niettemin zo ideaal is stadsdeel beneden de kookgelegenheid tuin niet altijd en niet overal mogelijk. En op dit geval maken clausule welk ogorodnik, niet verscheiden voor de moeilijkheden, kan dundoek kookgelegenheid tuin zelfs op verlatene pustyre, zakhlamlennom ballast, constructie garbage maken. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht markt om alle deze ongerijmdheid te stallen, om dernovuiu voedingsbodem te brengen en om erin mesten binnen te komen. Ruime hellingen het is mogelijk razdelat in de vorm van de terrassen, voedingsbodem met de ondiepte stratum okulturit, namelijk intens perekopat zijn en op een regelmatige basis mesten.

  De voorbeelden van de uitbundigheid en liefde ovoshchevodov naar de materie behoorlijk wat. En omstreeks beste verrichtingen in dit werk wij spoedig willen vertelen in navolgende kandidatenlijsten.  Ovoshchevody in de eerst plaats moet de mechanische compositie van de voedingsbodem op het stadsdeel weten. Wat dit zodanig? En in wat laboratorium noodzakelijk om boven de voedingsbodem compositie te verduidelijken.

  Evenmin in wat laboratorium naar jullie moeten geen behoefte aandienen. Deskundigen zullen ongedeeld en betrouwbaare methodes voor de vereenzelviging van de mechanische compositie van de voedingsbodem aanraden.

  Neem gorst voedingsbodems, bevochtigen zijn en proberen skatat blob. Als ze rassypaetsya, voedingsbodem arenaceous, als voedingsbodem supeschanaya, blob skatyvaetsya, maar ervan het is onmogelijk om enkel figurku te maken. Als van het land blob wordt tsilindrik gekregen, beduidt voedingsbodem argillaceous. Maar hier is jullie beslisten om tsilindrik, en het whereat rastreskalsya te plooien. Deze gegrond voorteken wat alvorens jullie suglinok.

  Vozmite landen pobolshe, vochtige zijn en proberen vylepit ervan beieren, verzamelmappen en t. P. Als zij zonder de moeilijkheid conserveren vorm en niet treskaiutsya, beduidt, voedingsbodem op uw stadsdeel zware, rijke door de klei en, vandaar, bijzondere aandacht vergt voor de verbetering en mesten.

  Hoe dit om te maken? Hier is wat adviezen zullen de kandidaat van agronomical beta's V. uitlenen D. Davydov.

  Zwaar argillaceous bevlekt het is mogelijke okulturit komende stro barak-yard mest, komposty, zand, dernovuiu land, mineraal mesten (met uitzondering natrievoi selitry). In de herfst van zodanig voedingsbodems perekapyvaiut, niet verbreking ruim komia.

  In de bottomed-landen van rivieren argillaceous voedingsbodems brengen tijdperk groot uvlazhnennymi door of zabolochennymi, en daarvandaan hier noodzakelijk om vochtafvoering te beslechten. Stel de richting van de vooringenomenheid vast, proroite in deze richting kanavki op de diepte van het beddengoed van knarsten water, sluiten erin tabakspijpen of door zasypte hun steengruis, rotsblok, cherepkami, en van boven door de voedingsbodem in. Alle dakgoten moeten omlaag in een sloot gesituerd in de onderste plaats zijn weg. Dit is verzamelaar afleiding, het beeindigt otstoinikom - elk meere diepe gracht, bij wie wil agglomeraat reserve onderdeel water. Zijn kunnen gebruikt in de zomer van voor poliva zijn of om in de bochten, ovragi, rechki en andere vodopriemniki te bezweren.

  Onaardige voedingsbodems brengen tijdperk inzonderheid op poimennykh landen met hoge vochtigheid door. Voor de zuurgehalte vereenzelviging gelden speciale indikatornuiu krant welk kan worden in de winkels khimreaktivov gekocht.

  Kan worden vastgesteld en met behulp van populaire tekens. De bijvoeglijke bepaling van de verhevene zuurgehalte van de voedingsbodem is tegenwoordigheid erop een grote velen shchavelya en khvoshcha. Omstreeks wat voedingsbodem onaardig, kan worden ook met betrekking tot zalegaiushchei op kleine diepte lijkend op naar de as belesoi prosloike beoordeeld.

  Niettemin voortvloeit te hebben exact antwoorden aangaande de graad van de zuurgehalte. En het is better om in agrokhimlaboratoriyakh te maken. Zodanig laboratoria bestaan nu in iedere school.

  Voor de verbetering van onaardige voedingsbodems gelden izvestkovanie - komend gashenoi en breeuwen of arboraceous as van de berekening 10 m2. Kan worden ook dolomity, krijt, martenovskii en domennyi shlaki, mergel, karbidnuiu linde en vele andere calcareous materielen gegolden. De dosering van hun komend is aangewezen op de zuurgehalte en de mechanische compositie van de voedingsbodem - op gemakkelijke arenaceous zijn vermindering, op zwaar argillaceous - breiden.

  Om hen better alles vroeg in de herfst van binnen te lopen, As kan worden op elk tijdperk gegolden.

  Solontsy, en solontsevatye voedingsbodems. Voortekenen solontsov; In de voorjaar van de voedingsbodem lang "mondig", mazhetsya, en, vysokhnuv, wordt niet firma en moeilijk wijkt voor behandeling. Om zodanig voedingsbodems zeer moeilijk aan te trekken, omdat zij worden natrievymi door de zouten verzadigd.

  Voor de opheffing schadelijk natrievykh van de zouten komen met betrekking tot 3 - 6 kg melkomolotogo van alabaster op 10 m2 binnen. Goede resultaten zullen de alabaster combinatie met de barak-yard mest uitlenen, maar whereat moet worden opeenvolging verricht: In eerst jaar wordt alabaster, in tweede - barak-yard mest gegeven. In de herfst van na perekopki stadsdeel komen alabaster, rassypaya het op het vlak en nauwelijks zadelyvaya grablyami binnen.

  Te verbeteren solontsy het is mogelijk ook door middel van komend apprise, glinogipsa, van khloristogo calcium, van de zwakke verdunning van sernoi zuur. Maar deze materielen zijn minder efficient, dan alabaster.

  Op de kleine stadsdelen van goede resultaten kunnen worden zemlevaniem solontsovykh voedingsbodems - door de toepassing van vruchtbare voedingsbodem door de lijvigheid 20 cm verkregen. Als met betrekking tot elk aanleiding dit naar het het halen is onmogelijks, het is mogelijke ryt lunki diepte 30 - 35 cm en hun goede land gedempt, land rassadu of vysevat de zaden van planten vergend het ruime plein respectievelijk voeden (ogurtsy, van de pompoen, kukuruza e.a..).

  Arenaceous voedingsbodem slecht houdt water en voedende substanties achter. Voor zijn verbetering op kleine stadsdelen noodzakelijk om bovenste stratum op 40 - 50 cm los te branden, op de bodem naar het bed de stratum van de klei of argillaceous land (10 - 15 cm), en daartegenover nasypat snyatuiu voedingsbodem zijn met de turf, barak-yard mest, mineraal mesten gemengd. De klei stratum geluidsschermen vymyvaniiu voedende substanties van de opper strata van bevleken. Voor de klei kan applicated tol of polietilenovuiu film zijn.

  Op de tijdperken op alle stadsdeel noodzakelijke om voedingsbodem door stratum 30 - 40 cm te vernieuwen. Hiertoe better van allemaal om dernovuiu voedingsbodem met lugov te nemen of om listovuiu en kompostnuiu land toe te bereiden.

  En nu opnieuw willen komen op zorgen sadovodov terug.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"