Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Hoe om plekken op het boek uit te voeren

 • Verse vette stip wordt geschrappen, als verontreinigde plaats progladit bijwijlen verhit utiugom door bibulous krant. Davnishnee vette stip wordt door de mengeling van magnezii en benzine uitgevoerd, na wat vel proteret vochtig tamponom en prosushit voortvloeit.

  Chernilnoe bevleken het is mogelijk smyt perekisiu vodoroda met de aanvulling twee - van drie drop van nashatyrnogo animo. En hier is anderse advies: Chernilnoe.Stip van de krant bijstere inktkoker smyvaetsya 20%-nym door de verdunning perekisi vodoroda of de verdunning van shchavelevoi het zuur van sterke concentratie. Door deze verdunning weken bibulous krant en hechten om te vlekken.

  Verroeste plekken op de pagina's naar en de verzamelmap van het boek zullen bijstaan om de verdunning van de citroen zuur uit te voeren.

  Plekken af vliegt en kakkerlakken bijster nou worden door de azijn afgedaan.

  Verbreid mankement boeken zijn plekken van de vingers. Deze voetspooren van onvoorzichtige houding met het boek voortvloeit om vochtig los te branden, nauwelijks namylennym marlevym tamponom, dan zuiveren vochtige tamponom smyvat de residuen van de zeep. Volgend bookish vel prosushivaiut tussen twee werkbladen van bibulous krant.

  Boeken gelezene alle een of anders. Maar vandaan buiten van niet alles weten, hoe correcte om boeken te lezen. Doktoren-okulisty zullen aanraden: In het lees om omlaag zo te zitten, om ontsteken verschiaten op de gelatene, whereat niet priblizhat boek naar zichzelf dichterbij op de afstand 30 - 33 cm. De janboel van deze ongedeeld regels kunnen veroorzaker blizorukost. Het is niettemin om boek van de ogen nader 40 cm ook schadelijk voor de gezondheid te houden.

  Goede opheldering is een belangrijkste voorwaarde van gigieny lees. Natuurlijke wijze of candlelight moet voldoende zijn, maar niet zeer lichtend, met andere woorden eenvormig-afwezig-uitgemaakt, zodanig, als niet te was hekje perepadov. Zeer ustaiut ogen en van de zwartheid, daarvandaan nooit gelezen in zatemnennom ugolke kamers of in candlelight. In candlelight lamp moet mogendheid 50 - 75 vatt niet overtreffen. Lamp, door alle middelen met abazhurom, moet op de gelaten zetelen. In het oog lees moet worden van direct hel verdedigd.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Wereld uw uvlechenii"