Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Krashenie

 • Voor krasheniem ding doorkijken, alle broekzakken schrappen, otparyvaiut knoppen, gespen, otdelku. Podkladku op de bodem podparyvaiut, anders zo tussen het en top is langzame lucht, en ding in krashenii vsplyvaet. Na de verhuizing van de plekken moet ding vystirat in hartelijk mylnoi water, niet vykruchivaya, en slechts otzhimaya. In de noodzakelijkheid voor okrashivaniem ding kan worden verkleurd, voor wat bepoederen "Persol" welk vallen in het niet in de emmer van verhit waterhoudend, verzuimen er gedrag en kipyatyat half een uur. Als verkleuring werd onvolledige gekregen, operatie tzeggen voor, vsypav in het water het andere pakket van gruis.

  Scheep gaan op krasheniiu of naar perekrashivaniiu, kan zijn bed geleidde door de tafel, waar worden rezultativnye kleuren gepresenteerd. Diverse doeken krasyat verschillend.

  Khlopchatobumazhnye doeken. Krasitel van paketika vysypaiut in zuiver tryapochku en vallen in het niet in de weinig van verhit waterhoudend. Dan dolivaiut water en ding steken in emalirovannuiu posudu. Na pyatnadtsatiminutnogo nagreva in krasilnuiu bad voegen 3 complete veldfles lepels povarennoi brine, ding whereat door pripodnimaiut staafje toe. Nu en alweer ding overdracht lettend alle langs voor die, om ze helemaal werd in de verdunning, en kipyatyat anders half een uur gesoppen. Geverfd ding nemen erbuit slechts waarna, hoe krasilnyi verdunning ostynet. Algemeen in correcte krashenii verdunning groot wordt verkleurd. Poloshchut in het eerst geval in hartelijk water, dan in de koude, poosje water zal niet zijn doorzichtig. Wordt aangeraad na poloskaniya prostirat schilderde ding in hartelijk mylnoi water en opnieuw propoloskat. Te droogmaken moet, povesiv op plechiki. Op de touw moeten mee de draden van de basis proberend niet perekosit opknopen. Te gelden belevye prishchepki zullen niet aangeraad worden, omdat kunnen plekken verblijven.

  DE AANVANKELIJKE KLEUR VAN HET DINGKLEUR TOEGEPAST KRASITELYAKLEUR, AANVAARDBAAR NA PEREKRASKI
  RoodRoodRood
  BlauwViooltje (vishnevyi, in zavisimostiot lommer)
  GeelOranje
  BruinRood-bruin
  GroenBruin
  ViooltjeRode-viooltje
  GrijsDonker-rood
  BlauwRoodViooltje
  BlauwBlauw
  GeelGroen
  BruinDonker-bruin
  GroenBlauw-groen
  ViooltjeBlauwe-viooltje
  GrijsSero-blauw
  GeelRoodOranje
  BlauwGroen
  GeelGeel
  BruinGeel-bruin
  GroenOntsteek-groen
  ViooltjeDirti-blauw
  GrijsGorokhovyi
  BruinRoodRood-bruin
  BlauwDonker-bruin
  GeelGeel-bruin
  BruinBruin
  GroenOlivkovo-brink
  ViooltjeDonker-bruin
  GrijsBruin
  GroenRood 
  BlauwBlauw-groen
  GeelOntsteek-groen
  BruinOlivkovo-brink
  GroenGroen
  Viooltje 
  GrijsSero-brink
  ViooltjeRoodRode-viooltje
  BlauwBlauwe-viooltje
  GeelDirti-blauw
  BruinDonker-bruin
  GroenGroen
  ViooltjeViooltje
  GrijsSero-viooltje
  GrijsRoodDonker-rood
  BlauwSero-blauw
  GeelGorokhovyi
  BruinBruin
  GroenSero-brink
  ViooltjeSero-viooltje
  GrijsGrijs

  Dingen van naturalnogo zijde en wol. Alle preparative operaties voor krasheniem dingen van naturalnogo zijde, en wol - wat in krashenii khlopchatobumazhnykh doeken.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Zuiverend van het appartement. Ukhod achter bekleedt"