Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Zo gemakkelijker en eenvoudiger

  • Als jullie willen om koe te vervullen-wat wijzigingen in rasstanovke meubeltje in het appartement of bedoelen opnieuw obstavit, door nieuw meubeltje de domicilie, voordeel nemen van zodanig advies. Preliminarily nachertite eenvoudige afschaduwing-plan, better alle op de toonladder1 50. Op dit plan tvloeit om masshtabno alle openingen - windows voor, deuren, nishi en t te veroorzaken. P. Dan van doordringende kleur karton moet snijden erbuit horizontaal proektsiiu (het plan) van alle thema's van het meubeltje welk zal de toerusting van deze huisvesting (natuurlijk, in gelijke toonladder) binnenlopen. Zodoende, op de kamer plan kan worden op vrije voeten overgeboekt en om "meubeltje", niet pritragivayas ernaar en niet tsarapaya diepte in te delen. Benuttende zodanig gekomene, jullie zullen hebben mogelijkheid om diverse varianten te componeren totdat, poosje zal niet kiezen dat blauwdruk welk better van het alles zal uw vereisten bevredigen. Natuurlijk, in zodanig "raming" noodzakelijk geestelijk om te snappen, hoe zal oboi, kleur en het type van meubeltje met andere huisraden combineren.

    Zodanig voorafgaande planning noodzakelijk om en voor de beginneling van malyarnykh werken, voor de inkoop van nieuw karpet of voor de verbouw obivki meubeltje te maken. Dan voor de snee erbuit van het karton van de "vorm'en van het meubeltje moet kokkin modelki van krant kleuren, om te hebben mogelijkheid om verschillende toonen en dodenrijk te vergelijken. Het zo zal gemakkelijker om vast te stellen, van wat kleur moet muren, seks, karpet of doek, obivki zijn.

    Met behulp van zodanig toelatingen naar jullie, zeker, wil gemakkelijkere vernemen de meeste behorende aaneen combinaties, bijvoorbeeld, tussen gardinami en muren, om de kleur van het karpet vast te stellen, om het bijstere inktkoker beantwoordde aan de kleurig compositie van het meubeltje en t. P.

    Deze reductie kennis moet word niet van evenmin vele machten, van evenmin direct toegankelijk, maar zal helpen jullie moeten en redden die, en andere.


    Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"