Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Economisch postroiki

 • Niet zo reeds zelden kan worden zodanig schilderstuk gezien; Terzijde van prachtig, blagoustroennym door sadovym cabine of hieromtrent van hem bevinden zich zonder alle manier van het systeem economisch postroiki.

  Naar de oprichting van het mannelijk lid van deze noodzakelijke objecten op het stadsdeel weinig die belang hecht. Quitte ontwerpers keren niet door hem juiste aandacht uit.

  En tussentijd economische postroika, net zo alle manier van ander, moet byl niet enkel functioneel maar ook aantrekkelijk, Bereiken dit helemaal netrudno, als vooraf om het project van de roman verkaveling postroek te plannen. Schilderstuk en otdelka van economische huisvestingen positief skazyvaetsya op het algemene esthetische type van verkaveling.

  Kladovaya - ondergeschikte huisvesting bestempelde als voor de slaand van de huisraden, niet van skoroportyashchikhsya sestnykh producten, varenia, krup en t. P.

  Op de bungalows, in sadovykh cabines, kladovuiu algemeen situeren in de hallen of pristraivaiut naar de invoer tamburu. Het plein van hen algemeen stileert 2 - 4 m2.

  Kladovuiu voor het thuis dingen werken voorste of corridor (in als het bestaan) en rusten veshalkami, kriuchkami, door de planken toe. mak Kladovuiu en in de kookgelegenheden. Zij houden algemeen van van hout planken voor de producten en kukhonnoi pot in.

  Als plein kladovoi vergelijkenderwijs groot (2x2 en elk meer), dan op lateraale muur aanbevelenswaardig om kleerkast voor sypuchikh producten - van de bloem, krupy, van de suiker en t te vestigen. P. De kleerkast bodem moet worden overheen de seks vlak op 10 - 15 cm getild. Op tweede muur plaats van hout planken. Op tortsevoi muur zabivaiut kriuchki, veshalki en andere huisvestingen voor razveshivaniya geneeskrachtige grassen, dor gribov, van de ui, van de knoflook, vyalenoi vissen en t. P.

  In de deuren kladovoi moet vdelana ventilyatsionnaya afrastering of prosverleno meerdere openingen voor de luchte uitwisseling zijn. Muur kladovoi, alsmede toerusting voortvloeit om door linde te bleken of om door buttery verf te schilderen.

  Pogreb - helemaal noodzakelijke oprichting van het mannelijk lid op de verkaveling. En het maken een van eerst een of anders. Wij willen eenvoudigste blauwdruk leiden. Het algemeen bestaaatt uit lager en hoofd.

  Lager - ondergronds onderdeel wordt in land op 2 - 2,5 m verdiept. Muren baksteen maken, butovymi beton of van hout, seks beton of van beetled klei, perekrytie - van van hout bloc en nakata van plastin met betrekking tot onderleggers. Met betrekking tot nakatu is maakte glinyanaya vet en teploizolyatsionnaya zasypka van shlaka en t. P. In perekrytii beslechten valstrik-deur voor de afstamming in pogreb, beneden vangen-deur richten pristavnuiu ladder op. Hoofd dient hoe tamburom tuigerend belangrijkste onderdeel pogreba van overbodige verwarming (in de zomer van) van en verkoeling (in de winter van). Met dit doel hoofd wordt dichtbegroeid door land aangeraad aan. De huisvesting van gebruik koppen voor diverse economische noodzakelijkheden.

  Voor de elk meer lang slaand van de producten pogreb door nabivaiut ijsje of sneeuwen. Het is op de tijdperken, ijsje plaats in speciaal otgorozhennom lateraale broekzak - "zheludke" (op welke wijze het naam aannemersbedrijf) op alle hoogtepunt pogreba, en producten situeren in gebleven onderdeel benuttend alle hoogtepunt.

  Om ijsje voet bij stuk hield elk meere lange tijdperk, het dek door stratum opilok, struzhek of rogozhami.

  Water van tayaniya ijsje bezweren in speciale adoptieve gracht of in de voedingsbodem, whereat ijsje activeren afrastering bedded op de verdieping. Zodanig pogreb kan worden zone van economische bloc beslecht alsmede rechter beneden huis.

  Luchtverversing pogreba-lednika voeren door middel van het apparaat van de lucht rijstrooken van lagere en oppere zones produktovoi camera's uit.

  Hygienische huisvestingen. De algemene hygienische toestand van stadsdeel en huis hangt naar een ruime graad van de nauwkeurigheid van de ontginning en de toerustingen van hygienische huisvestingen af.

  Terzijde van liuft-klozeta op de verkaveling misschien de apparaat raadde van gruisen-klozeta, bij wie nechistoty door zasypaiutsya dorre turf, dorre plantaardige as vernietigende zuure lucht aan. In liuft-klozete radio voor nechistot legt metaal of van hout doos samengestelde uit bodem, van voorste en twee lateraale muren voor. Doos met land, as of turf ine het algemeen kosten overheen stulchakom. Zasypka wordt door de hand sovkom verricht of kovshom, maar doos zonder de moeilijkheid kan worden voor automatisch zasypki geadapteerd.

  Door de radio van gruisen-klozeta kan emmer gevestigd in stulchake in de vorm van het nachtkastje, met de zijdelings dverkoi en huik voorleggen. Doos of emmer met nechistotami periodiek worden geleegd, massa is bedded in kompostnye opper en door 5 - b maanden is gebruikt als mest.

  Voor de verhuizing van de afvalwater zal zogenaamde plaatselijke afvalwater dakgoot beslechten.

  Nabij de bungalows sooruzhaiut nou van beton beugels. Ab intra hen obmazyvaiut dichtbij asfalteren, en ab extra stratum van vette klei, door de lijvigheid 20 cm. Afvalwater bezweren in goed met betrekking tot werpen op ijzer tabakspijpen door de diameter 100 mm. De volume van sbornogo inktkoker 1 - 2 m3. Nou periodiek wordt geleegd.

  Zomer geesten op de dacha kunnen zijn maakten zelve een of anders. Met het dit uitdraaien op uitzicht doos vestigen op voldoende hoogtepunt, om water erin door podogrevalas zon. Van de doos tabakspijp bezweren met het rooster en kraan. Voor het best nagreva doos voortvloeit om in donkere kleur te schilderen. Water zal sneller, gestookt worden als naar applicate speciaal zonne nagrevatel.


  Alle materielen van het hoofdstuk 'Hieraan jullie zelve beneden de macht"