Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Doeken

 • Tussen alle thema's welk wij de domicilie versieren, doeken en producten van hen eerst plaats bezeten. Doeken wijd zijn gebruikt voor obivki meubeltje, voor zanavesei, van doeken stelen, van bedspreads en t op. D. Daarvandaan in de kleurig beslisen van allemaal interera moet bijzondere aandacht betalen aan de selectie van decoratieve doeken, naar hun kleur, naar de schilderstuk.

  Door de doeken kan worden een kleur gebenadrukt of om ander te vergoelijken, om kolorit alles interera te bewegen. Maar als doeken worden ongelukkige geselecteerd, zij zullen last binnenlopen en dissonans, zullen, interer brindled en joelend maken. Dit verrijst dan, wanneer worden de verhouding regelmatigheid tussen de boel van decoratieve doeken beschadigd en door de afmeting van de kamer, tussen masshtabnymi de correlaties van de schilderstuk van het doek en door de proporties van de kamer (ondiepe schilderstuk slecht wordt in ruime kamer gezien, en zeer ruime knippatroon - in klein), wanneer zijn infringed kleurig correlaties. Het daarvandaan doek koopt in de winkel, moet kiezen zodanig welk zou meubeltje, naar de behuizing groottes, naar wijzend van de kamer, zijn osveshchennosti en t rijmen. D.

  Decoratief doek kan diverse benaming in interere hebben: Bulkhead binnenshuis, gordijn, portera of obivka meubeltje. In een gevallen dit ding, onderwerp, in ander - doek maakt leix functionele rol waar. Ze kan leix utilitarnuiu rol waarmaken of zal de decoratie onderwerp.

  In staat-geselecteerd decoratief doek kan visueel kamer van de kamer bewegen: Om het te verruimen of suzit, om uit te breiden of om - te zakken en dit in de velen is aangewezen op kompozitsionnogo gebouw van de schilderstuk van het doek en van de beschikking razveski zijn in de kamer. Er is in staat bijvoorbeeld, doek monding transversal schrappen visueel razdvigaet de echte kamer van de kamer en daarvandaan bijster nou komt boven voor smalle kamers. Vertikaale schilderstuk hoe vergroot de huisvesting hoogtepunt met laag plafond, imparts fortitude naar de proporties van de kamer.

  Drapirovochnye doeken solliciteren zanavesei-bulkheads, want verblindt, Door middel van gordijn kan worden in de kamer eenzame zones gemaakt, om kinder ugolok af te scheiden.

  Voor het windows zanavesei-verblindt gelden van twee type van doeken: Dichte ondoorzichtige die kamer verdedigen van palyashchego zon in de zomer van en van de koude in de winter van, en doordringend doorzichtig welk storten zonnelicht.

  Verblindt, kan worden verschillend opgeknoopt: Het is zo, om te sluiten leix windows opening of anders en het deel van muur welk zal geven mogelijkheid visuele om de kamer kamer te verruimen. Verblindt, dokhodyashchie tot toe seks, ruimte maken hoger bovenstaand. Als op het venster kost meubeltje, respectievelijk verblinden volgt om kleiner - tot toe podokonnika te maken. Ook breed venster zal schijnen als vroeg als, als zanavesi, spadaiushchie met karniza, zal met betrekking tot bokam het deel van windows opening sluiten. Selecterend materieel want verblindt, moet zich herinneren dat rechtopstaand situeerde schilderstuk maakt duidelijk huisvesting hoe hoger boven, en horizontaal - visueel verlaagt en ontluikenen het.

  Kleur en schilderstuk zanavesei moeten aaneen niet enkel met de kleur van de muren maar ook met de kleur obivki meubeltje behoren. Het kiezen leten kleur zanavesei, naar materieel op; Een en gelijke kleur aanblik anders vertrouwende de Bill van de kavels van materieel. Het kiezen doeken met raznotsvetnym schilderstuk, herinneren zich dat hoofd in de schilderstuk is vovse niet dat kleur welk meere ruimtes leent, en de meeste helder. Om te deze overheersende kleur vinden, moeten beschouwen doek van ver meerdere trees verplaatst zich.

  Doek met ruime schilderstuk het wil slechte aanblik in de kamer, en ondiepe schilderstuk verloopt zich in ruime. Hel verblindt hoe zal kamer vergroten, donkere - zal zakken en wil maken uiutnee ruimer. Gemakkelijk zanaveski van de spoel-net of veters kunnen kamer versieren, whereat windows zal meer schijnen, en alle kamer - van complete lucht en ontsteken.

  In de algemene kamer respectievelijk verblinden kunnen van elk kleur assorting met andere decoratieve doeken en muren zijn. In de slaapkamer better povesit zanavesi odnotonnye, van zachte toonen. Voor de kookgelegenheid en baden kan zijn maakte zanaveski van dichte ontzagwekkende en bijstere inktkoker materieel gumde met lichtende schilderstuk.

  Om zanaveski prachtig geleken, moet correct de materiele boel uitrekenen. Lengte toekomst zanavesi altijd meten van de oppere boord van het windows opening. Als jullie maken gordijn tot toe podokonnika, toen het moet van zodanig lengte zijn, om doek gesloten boord podokonnika en chut sveshivalas, maar geen stokende radiator sloot.

  Wanneer aankoop doeken voor zanavesok noodzakelijk om in de rekening napusk (voor de inkrimping), tevens, naar ieder polotnishchu noodzakelijk pribavit met betrekking tot 10 cm met betrekking tot lengte op de indiening te nemen. Zanaveski, gelijkmatig met betrekking tot breedte naar het windows opening, zal ook gebrekkig en vlakte schouwen. Daarvandaan breedte van hen moeten in een en een half-twee tijdperk meer, zijn dan windows opening.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk "Ubranstvo appartementen"