Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Wat noodzakelijk om in de Bask van de muren door de tichels (onderdeel 2) te weten

 • Als huik vanwaar bankrelaties wordt verf opgeslagen, uteryana, bovenste boord zandplaaten met betrekking tot alle cirkel namazhte door de verf en deken de glazene homp zodoende, om verf prilipla naar hem.

  Van lipovoi dop snijden erbuit palochku noodzakelijke afmeting. Rasparte zijn in steile kipyatke, lekker prosushite en ieder eind zorgvuldig hamer breken. Daardoor krijgen uitstekend kistochku voor stolyarnogo kleefstof. Naar jullie het zal niet zijn van node nu aan te doen testend het geduld door arbeidsintensief werk met betrekking tot raffinage kisti van zasokhshego kleefstof. Otrezhte beeindigen en vybroste het, en konchik bleef palochki opnieuw hamer breken voor de onderrichting nieuw kistochki.

  Om matovye glas bedierf niet, waren zuiver en prachtig type had, hen drijven door verhit water voegend aan het een gebetene azijn aan.

  Hands van buttery verf gemakkelijker otmyvat, als in het water van vsypat mosterd.

  Vallend buiten kafelnuiu tichel in de badkamer kan strak bolstered boven op de zink belilakh, zatertykh op naturalnoi olife zijn.

  Geschaad op het bad tandglazuur kan worden in de volgende weg herlaad: Plaats, waar otbita tandglazuur, om epoxidnym door de kleefstof en van boven posypat melkoistolchennym porselein (bijvoorbeeld, van broken bliudtsa) te dekken.

  Andere methode: Otbituiu tandglazuur werpen op ijzer emalirovannoi baden kunnen worden door dor belilami herlaad en plaken "Bf-2'. Met het dit uitdraaien op uitzicht schaadde vlak moet nazhdachnoi door de krant, dan door de benzine en bijstere inktkoker prosushit louteren. Om de doordringend stratum van de kleefstof toe te brengen, om de weinig dorre gebleekte en door middel van kistochki razrovnyat compositie met betrekking tot alle vlak toe te voegen. Compositie tvloeit om door meerdere strata met de intervallen door 1 - 1,5 uur voor, poosje de lijvigheid van strata niet sravnyaetsya met de lijvigheid van de tandglazuur van het bad te veroorzaken. De laatste verharding van strijkend verrijst voor 4 vierentwintig uren in de temperatuur van accommodation+18° Met.

  Om voor keer te om prorzhavelykh tabakspijpen voor te tvloeien uit of hen stykov, noodzakelijke defected plaats dicht om door waterproof materieel (bijvoorbeeld te verdraaien, door de tandvlees, izolyatsionnoi lint) en om het door de bedrading, namatyvaya zijn vandaar dat, te verhelpen om ze gesloten alle geschaade kamer.

  Kleevuiu schilderstuk gelden slechts voor inner vlakken, niet podverzhdennykh uvlazhneniiu, voornamelijk met betrekking tot wondpleister. Voor rauwe huisvestingen better om calcareous schilderstuk te gelden.

  Voor otbivki schiftend karniznuiu het deel van muren, doordringend koord obmazyvaiut door dorre verf gekozen voor schilderstuk van de muren, het trekken met betrekking tot karandashnym kentekenen en bezwerend terzijde, otpuskaiut - op de muur verblijf voetspoor.

  Buttery en emalevye verven slecht verzuimen lucht. Daarvandaan te solliciteren hen aanstootgevend om schilderstuk van de muren van het bed-huiskamer.

  Voor shpatlevaniya de porien van de wondpleister better om van hout shpatel te gelden.

  Shlifovanie maken door het puim met betrekking tot dor waar of nat (afgetopt in waterhoudend) shpatlevke, alsmede shkurkoi.

  Als glaswaaren stelen strak open, veten plaatsen primykaniya door stvorok yadrovym zeep in.

  Om te elimineren in parkete scheuren, hen in het eerst geval noodzakelijk om door door doordringende bedrading te wapperen, en dan door middel van steken zadelat zamazkoi van ondiepe eikene of berezovykh opilok en stolyarnogo kleefstof door.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk 'De verstellend van het appartement"