Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Wat noodzakelijk om in de Bask van de muren door de tichels te weten

 • Prachtig en geschikt, als muren in de kookgelegenheid, badkamer en wc oblitsovany door keramische tichel. Maar hier is naar jullie werd naar bolster boven op oblitsovannoi muur spiegel of polochku, veshalku voor polotentsa genodigd hebben. Hoe te zijn? Het is mogelijk, natuurlijk, pozvat op de bijstand van de deskundige. Maar het is mogelijk dit eenvoudige werk maken en zelve. Het is onmogelijke vbivat draadnagel of krom juist naar binnen tichel - ze rastreskaetsya. Het is noodzakelijk om gebruikelijk drel (handleiding of elektrisch) en prosverlit opening te nemen. Om doorstond was gemakkelijkere, vochtigheid noodzakelijke plaats in de tichel turpentine.

  Brengt tijdperk en zo door. Caromed van de muur tichel of otvalilsya beet zijn. Hier ook netrudno om thuis direct toegankelijk te helpen. Kan worden muur met betrekking tot alle regels versteld, als dit deskundigen maken, - dan van ponadobitsya een gebeten zand en cement. Om van node van de toebereiding van de stichting, waarover de wil bed tichel te beginnen. Het is voorzichtig om muur (te kuisen of seks), om aan te drijven Als wordt wondpleister verslappen, om nieuwe toe te brengen. Met het dit uitdraaien op uitzicht om een deel van cement met twee delen van proseyannogo zand te mengen, om door waterhoudend te verdunnen, om gevormd kleverig massa, om op de muur, naar aline te veroorzaken. Wanneer wondpleister behoorlijk podsokhnet (allen alternatieve dag - twee), kan bedded en tichel zijn.

  Het is opnieuw te koken cement verdunning - ditmaal een deel van cement moet met vier delen van zand mengen. Tichels op uur om koude water te steken, dan om door de verdunning in te vetten, om op de plaats te verstrakken, om te pressen en om derevyashkoi te klappen, om cement werd rovnee rondgedeeld. In de Bask van het ruime stadsdeel van de muur noodzakelijk om toe te schouwen die, om tichels lozhilis door zelfs toerbeurten, - protyanite voor controleren koord-aanknopingspunt. Shvy tussen tichels moeten niet shire 2 - 3 mm zijn. Als vrees naar de blunder, leke tussen tichels de sigarenbandje van de triplex. Wanneer cement zal, bevriezen sigarenbandje dit zonder de moeilijkheid vynut. Zijn plaats de verdunning vullen van alabaster of alabaster, latere promoite muur nat gubkoi.

  Is mogelijk, om te brengen - twee tichels aan, naar jullie zullen vozitsya met het cement en zand niet verlangd worden. Dan voordeel nemen van elk meere ongedeeld direct toegankelijk: Overgaan cement met de kleefstof "PVA". Wordt gekregen, waarheid, minder strak, zato snel en zonder bekommeren zich.

  Vele umeltsy brengen tichels gebruikelijk gustotertymi (banochnymi) belilami aan. In het eerst geval zorgvuldig louteren en krasyat muur, dan - tichel. Prizhimaiut tichel pokrepche en onmiddellijk, poosje niet zasokhli komst voorwaarts bleekte, wissen hen dor tryapkoi.

  Is blijje sterk de wacht heeft drijvende tichel op de overgaanen van gebruikelijke silikatnogo kleefstof met de tand-gruis (niet ook dik kashitsa) of op de kleefstof "Bf-2', verscheiden met promytym, door desiccated en proseyannym zand.

  Voor de Bask van de muren vrijlating keramisch, van de diepte-stirolnye en polivinilkhloridnye tichel. Hen het is mogelijk nakleit op de muren met behulp van kleev en mastik verkocht in de winkels: "Mastiki voor prikleivaniya kafelnykh tichels, alsmede kleev "Bustilat", "Stilit", "Kleefstof"-71', mastiki PC-b, van plaken "Germetik" en Gumi-laks. Het is tevens, speciaal voor striemend van polistirolnykh tichels komt mastika "Stiro" vrij. Kafelnye tichels het is mogelijk krepit gustotertymi belilami, nauwelijks hen olifoi verdunnen. Kunnen worden tichels en alomvattend kleyami, niettemin voor deze doelen de zij ook van de rijweg geplakt.

  De voornoemde kleyami en mastikami tichels het is mogelijk krepit praktisch naar elk vlakken - beton, van hout, oshtukaturennym schilderde door buttery of kleevoi verf. Voor nakleivaniem muur tvloeit pomyt voor en proteret door de aardolie, dan om te droogmaken. Als om klei "Bustilat" en "Stilit" te benutten, toen hen veroorzaken shpatelem slechts op de muur en alle ineens wereldlijke oblitsovochnye tichels van en dicht prizhimaiut hen. Plak "Stilit" eindelijk wordt voor 12 uur, "Bustilat" - voor 24 uur, "Gumilax" - voor troe vierentwintig uren bemachtigd.. Onkost dit kleev op 1 m2 muur - op omstreeks 0.5 - 0.8 kg.

  Mastika PC-b toxichna, met de om haar moet in rubbere handschoenen werken.

  Ijzer of werpen op ijzer afrastering op het balkon alvorens schilderstuk moet van oude verf louteren en roest door de onbuigzaam borstel respectievelijk maakte van doordringende stalene bedrading, of ruim shkurkoi. Vervolgens tvloeit promyt door de aardolie, en wanneer afrastering vysokhnet, zagruntovat voor. Voor gruntovki better alles om surik te gelden, scheidde op olife. Wanneer gruntovka bijstere inktkoker prosokhnet, het is mogelijk krasit door als vroeg als buttery verf dekkend doordringend stratum tweemaal.

  Krasit metaal thema's verblijvend beneden opene lucht, moet door alle middelen in de handelswaar weersgesteldheid, om verf leke op dor bovenaards.

  Zamazku kan worden in elk kleur in de werkwijze van de aanmaak geschilderd. Als glaswaaren worden in witte kleur geschilderd, in zamazku voegen plumbum of toe. Zink bleekte en jumble tot toe aan het werk viscositeit. Als kunde bij ook nog van vele verf en zamazka werd ongewoon, erin tvloeit om een gebeten van molotogo krijt voor en peremyat zijn in het hands van toe te voegen.

  Op buttery en emalevykh verven in lange instandhouding zullen tamelijk vette film vormen. Om ze verscheen niet na de volbrenging op de verf vlak steken kruzhok van de vulling-krant, af vanboven storten een gebeten olify.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk 'De verstellend van het appartement"