Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Eerste hulp

 • ...Naar de koelkast. Eens dvertsy koelkast geopend, jullie at een gloren kan aantreffen die snezhnaya "shuba" op isparitele ischezla, van en poddon diepte water. Koelkast stopgezete te zijn koelkast. Wat om te maken? Hoe opnieuw te veroorzaken het normaal om te werken?

  Allereerst moet ispravnost elektroprovodki checken. Als in de ontluiken dvertse koelkast osvetitelnaya gloeilamp brandt, dit dat koord beduidt, de vork van het koord en shtepselnaya rozetka gezond. Als gloeilamp wordt niet aangefruit, moet shtepselnuiu rozetku checken. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht markt om erin vork van het koord van het bureau lamp voor elk appliance in te sluiten. Opgericht die rozetka gezond, koppelend koord controleren. Otsoedinite het van shtepselnoi rozetki, aparte vork nemen van en potyanite afwisselend residentieel koord. Whereat oborvannyi beeindigen zonder de moeilijkheid wordt ontdekken. De correctie van het koord - materie ongedeeld. Niet het enige verstelde plaats vergeten van het koord om izolyatsionnoi door koordvormig te verdraaien.

  Misschien en zodat uw koelkast arbeidt, maar met pereboyami. Dan allereerst voltage controleren in de web. In ook nog laagspanning doorseinen begint drebezzhat, en interval tussen schakelend en het insluitsel van de motor wordt kleine-tijdperk. De normale werk te verkrijgen van de koelkast in dit geval het is mogelijk door maar een methode - door het insluitsel het in het net door draaiende hogere transformator.

  Ubedivshis, als provodka gezond, en voltage in de web normaal, insluiten en schakelen bijwijlen termoregulyator uit. Als in schakelende termoregulyatora contacten, zamykayas, kwestie klinken gelijkaardig om te klikken, dit beduidt die termoregulyator defected en het moet nieuwe een of anders vervangen.

  Als van isparitel koelkast snel obmerzaet, en zelve koelkast dikwijls wordt omvatten en wordt, controle germetichnost kleerkast uitgeschakeld. Tussen dvertsei en kleerkast moeten niet zijn van de zuivering, door welk hartelijke lucht van de kamer kan koelkast binnendringen. Als provisla dvertsa, voor reconstructie germetichnosti, doorgaans, brengt tijdperk totaliter tamelijk podtyanut de schroeven van striemend van de lussen door. Gebouwen beneden de lus ingestellen en zashchelku kasteel, podtyagivaya of verslappende de schroeven van striemend van de tandvlees, reglementeren deze zuivering zo, om in gesloten dvertse erin geen vel verstreken van de vulling-krant. Als zodanig regulirovka zal falen (zuivering zal meer geoorloofd) blijven, het zal noodzakelijke om alle uplotnitelnuiu tandvlees op dvertse koelkast nieuw in te boeten.

  Ophef en veeg in het werk van kholodilnogo samenklontering kunnen van de aanslag van de pijpleidingen naar het lichaam van de kleerkast, van kozhukhu compressor of kondensatoru samenklontering schijnen. Met de voorzichtigheid otognite pijpleiding in de plaats ervan toucheren - en ophef zal verdwijnen.

  Kozhukh de compressor van kholodilnogo samenklontering heeft vering podvesku welk ook kan ophef maken. Te verwijderen zijn het is mogelijke stellende schuifsloten podveski, met de voorzichtigheid zavertyvaya of verslappende hen.

  ...Naar Stiralnoi machine. Door gewoonlijke motie hands jullie insluiten in de vork netwerken van het koord, schuiven knop puskatelya of door de ommezwaai hengsels insluiten de seinen van de tijdperk door, naar maar altijd gehoorzaame uw wil stiralnaya machine ditmaal vertikt. Wat met haar kwam en voor die om te maken? Op de roep van de deskundige van de winkel zal veel keer afgaan, en jullie hebben het niet. Ja, tevens, jullie alles behalve zijn zeker, van dat serieuze onderverdeling in de machine te zijn kunan niet. Omdat helemaal niet langgeleden werkte. En jullie, pozhalui, juist. In meeste gevallen de mislukkingen van de machine brengen tijdperk onbeduidend door, en hen zonder de moeilijkheid om zelve te verwijderen, niet resorting om remontnoi winkel bij te staan.

  Het is allereerst, machine koppelen van het net, controle ispravnost shtepselnoi rozetki en koppelend koord los. Poosje nemen in de rekening dat koord meestal obryvaetsya buiten shtepselnoi vork.

  Als in de machine ponadobitsya smenit koord, moet perevernut zijn omgekeerde, otvernut schroeven op kolodke bracings het naar het lichaam machines, dan otsoedinit koord van smoorhi doorseinen van en motor.

  Otsoedinyaya koord, zal aandachtig. Lekker zich herinneren, op welke wijze het podsoedinen, van de thema's als niet naar naar de blunder koppelend naar de machine nieuw koord. Ubedivshis die provodka gezond, controleren werk puskatelya, smoorhi doorseinen, de seinen van de tijdperk door. Insluit koord koppelen van de machine in het net, en als machine whereat zal niet werken, snyatoe seinen of puskatel defected door. Koop vers doorseinen en puskatel, podsoedinite naar hem van de bedrading en stellen op de plaats in. Door zelfde afbeelding wordt van en ispravnost schakelaar afgelezen.

  Brengt tijdperk en door zodat machine afgezet, jullie expliciet de ophef vernemen van aan het werk motor, maar activator in de doos cirkelt niet. In dit geval moet machine van de bron toka en, perevernuv zijn omgekeerde, nadet soskochivshii riem op de katrollen van de motor en activator loskoppelen. Whereat nemen in de rekening die zwak stijfe riem verlaagt intensiteit stirki. Te reglementeren de riem ruk het is mogelijke verhalende motor met betrekking tot podmotornoi glaswaar. Met het dit uitdraaien op uitzicht verslappen op twee-drie verloop de schroeven van striemend van de motor naar de glaswaar, peredvinte het en opnieuw repare.

  Op de tijdperken na het insluitsel van de motor machine begint groot om te suizelen, en activator cirkelt niet. Motor door meerdere minuten wordt uitgeschakeld. Dit verrijst ottogo, van die zagruzka doos door de linnen wordt undu verricht. Aantref, niet klopte linnen tussen activator en doos. Als en riem ruk gewoon en linnen in de doos onwaarheden bijstere inktkoker, voltage controleren in de web. Als het onderaan normaal, koppelen machine los en verschuiven stirku op andere tijdperk van vierentwintig uren, wanneer voltage in de web normalizuetsya. Machine te omvatten door draaiende hogere transformator het is mogelijk maar in de tegenwoordigheid van de transformator door de mogendheid 1 - 2 kwadraat.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk 'Het is noodzakelijk om ieder te weten"