Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Met wat om te beginnen?

 • Zo, jullie kochten sadovyi implementeert (op eerst geval), gewapend met de adresboek sadovoda-amateur en kwam onderweg van eigenaar en de logementhouder van de verkaveling binnen.

  Hier opstaat alvorens jullie eeuwige vraag pervoprokhodtsa "Die om te maken? Met wat om te beginnen?"

  Wat preparative werk van node allereerst om op het stadsdeel uit te voeren? Te nummeren belangrijkste kan worden van raschistku stadsdeel, assart, planning, vspashku (perekopku) landen, predposadochnuiu razmetku toegekennen. Het is het is aanbevelenswaardig ook om de analyse van de voedingsbodem - in agrokhimicheskikh laboratoria van regionaal en stadsdeel centra te maken. Deze wil kies de redelijke "tactiek" van de mest, alsmede izvestkovaniya als noodzakelijk om zuurgehalte te verminderen.

  Als nedaleko van het stadsdeel verbouwen eik, klen, yasen, Acacia, lipa, wilde lesnaya appelboom die op zodanig stadsdeel wil bijstere inktkoker plodonosit privitaya appelboom en peer, pruim, vishnya, yagodnye planten.

  Omgekeerde, osoka, khvoshchi en andere bolotnye grassen punt op wat voedingsbodem onaardig en hoeft verbetering tot toe de leggend van de tuin (ditching, izvestkovanie).

  Voor de neutrale voedingsbodems van het karakteristiek zlakovye gras. Stadsdelen, waarover knarsten water zetelen van hoger boven twee versmaaten van het vlak, behoefte ditching. Anders als vroeg met betrekking tot beginneling plodonosheniya kornevaya het systeem van de bomen waterhoudend gekloppen, begint om buiten te sterven en boom verongelukt (sokhnet top). Voor de verificatie van de hoogte van knarste water tamelijk vyryt gracht of zaglyanut in dichtstbijzijnd goed. Te verkleinen deze hoogte het is mogelijk met behulp van eenvoudigste vodootvodnoi dakgoot.

  Kan met betrekking tot andere weg - om bomen op kholmikakh weg zijn en schachten te beplanten. Deze methode wijd en met het succes gelden van sadovody noord gebieden met pereuvlazhnennymi landen.

  Op het zuiden en in de gebieden met continentaal klimaat voor de tuin better om stadsdeel met de helling richting op de noord, noord-west te kiezen. Hier bomen hebben last van niet zonne brandwonden, better voet bij stuk houdt vlaga in de voedingsbodem, belated worden van de knop ontbonden, bloesem kleiner heeft last van vesennikh zamorozkov en better voet bij stuk houdt oogst.

  In de gebieden, van waar zonne dagen en warmte vergelijkenderwijs een gebetene, voorkeur tvloeit naar otdavat hellingen van het zuiden en southwestern aanwijzing voor.

  Op steile hellingen is aanraadde aan beslechten terrassen en om voedingsbodem aslant helling van de thema's te trakteren, om te verhoeden smyv voedingsbodems (hoe dit te maken wij willen vertelen nader).

  Voortvloeit om uit te maken die tuinen op de hellingen better verbouwen en plodonosyat. Dit wordt naar toegeschreven aan wat op de hellingen zijn niet vertragen, en zijn worden in de callows van het lichaam van de koude lucht welk akkoorden verwoestende handeling op de tuinen, overgeboekt vooral in de bloesem tijdvak.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"