Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Spoedig omstreeks sadovoi meubeltje

 • Eerst vereiste naar sadovoi meubeltje - gerief, eenvoud en prochnost. Het is noodzakelijk om in de rekening te nemen die van hout producten met fanerovannymi vlakken van node door alle middelen krasit vodostoikimi verven, omdat erbuit-van de -deuren zij snel gekomen in unfitness. Metaal meubeltje tvloeit krasit in wit, kremovyi of, omgekeerd, in lichtende kleuren - geel, rood, blauw voor.

  In dachnoi ligging bijster nou dient pletenaya meubeltje. En reeds getrouwe decoratie dachnogo domicilies van en verkaveling zijn verschillende kin mebelnye producten van brusev, kruglyaka, van de grondslagen in de combinaties met het canvas, porolonom, metaal tabakspijpen en andere materielen erop houdende verhevene stabiliteit naar atmosferische condensatie.

  De laatste tijd helpt industrie speciaal meubeltje voor de verkaveling af. Door bijzonder vereiste plastisch meubeltje benutt.

  Natuurlijk, de trots van iedere logementhouder van de verkaveling is meubeltje, gelaten de meest versimpeld, maar de machten maakte. Zijn tvloeit niet krasit, omdat de natuurlijke Bill van de kavels van de spant prachtig en specifiek voor. Na shlifovki van hout vlak zijn in de week zeten verhit olifoi, dan dek door achromatic vernis.

  Wij noemen beschrijving eenvoudigst, en, pozhalui, zelve noodzakelijk dachnoi meubeltje.

  Tafel is voor de tuin. Om tafel niet zo reeds moeilijk te maken. Voor fabricerend het noodzakelijke doordringende grondslagen - tes - of grondslagen van onder de dozen en spijkert.

  Het is allereerst, tvloeit narezat de grondslagen van noodzakelijke lengte voor de huik en ostrogat hen voor. Om huik werd zelfs gekregen, van de grondslag tvloeit naar het bed door de toerbeurt voor, om door jaarlijks strata in verschillende kanten te situeren.

  Zagotoviv grondslagen, zagotovlyaiut twee shponki van twee doellatten door de lijvigheid en breedte van 4X4 of 5X5 cm Lengte shponok moet de huik breedte bedragen. Toen grondslagen activeren shponki back moet naar andere en pribivaiut steunen. Draadnagels vbivaiut vpotai zo, om de bonnets van hen kwamen niet door beneden 1 mm in de lijvigheid van de grondslagen binnen. Dit noodzakelijk om huik het is mogelijk was van voorst zastrogat - om elk meere quitte te maken, niet vrezen draadnagels om kling sherkhebelya of rubanka te vergallen.

  Dan zich begeven op de aanmaak nozhek. De meest eenvoudig - nozhki-kozelki. Hen maken van zelfde grondslagen, als huik. Om tafel was moet paardenstal, tree nozhek de huik breedte bedragen. Het is allereerst, izgotovlyaiut twee nozhki-krestoviny, sbivaya hen te midden van. In het eerst geval naar nozhkam pribivaiut twee klein pronozhki, en dan twee lange, lengte welk moet om afstand tussen shponkami zijn, te evenaren als nozhki pribivaiut met betrekking tot inner kanten shponok.

  Wanneer nozhki-kozelki zijn maakte, erop stellen huik in. Ieder nozhku pribivaiut naar shponkam twee-drietal draadnagels.

  Tafel kan zijn maakte en met direct nozhkami. In dit geval naar de huik pribivaiut niet twee, en vier shponki. Situeer hen zo, om zij gevormd paz, bij wie konden dicht binnenlopen einden nozhek. Shponki in dit geval maken hogere en monding, namelijk van de grondslagen breedte 8 - 10 cm. Naar shponkam pribivaiut grondslagen, snijden hun topgevels en zastrugivaiut.

  Nozhki vervaardiging, als merkte op de schilderstuk. Sbivaiut hun door de draadnagels en breedte maken, naar de gelijkmatige breedte van de huik. Dan nozhki tussenvoegsel dichtbij draait op pazy tussen shponkami uit, tuigeren door de draadnagels en pribivaiut ernaar lang pronozhki.

  Kamp-stoel. Skladnye stoelen zijn handig voor de zitplaats, gemakkelijk in perenoske, zijn ongedeeld in de aanmaak. Zij tijdperk brengen met zachte materchatym zitplaats of met onbuigzaam van hout door. Te maken skladnye stoelen het is mogelijk van elk rassen van de boom, Echter voorkeur wordt naar ferme rassen gegeven: Naar de berkeboom, naar beuken, klenu, om, yaseniu te eikehouten. Spant moet, natuurlijk, dor zijn.

  Stoel met zachte zitplaats wordt op de schilderstuk gemerkt. Het bestaaatt uit twee kozelkov-vensterramen, een van welk moeten in andere komen. Afmeting kozelkov, met betrekking tot hoogtepunt alsmede met betrekking tot breedte brengen tijdperk verschillend door.

  Allereerst dissel battens voor nozhek, pronozhek en tsarg. Voor nozhek en pronozhek maken breedte 50 en lijvigheid 10 - 15 mm. Voor tsarg de lijvigheid van battens 20-30 en breedte 50 mm. Op ieder eind nozhek maken breeuwt, op andere dolbyat nest voor de tussenvoeging pronozhki. Te midden van nozhek openingen droeg. In tsargakh dolbyat nesten voor de tussenvoeging erin breeuwt nozhek. Zamel alle details op de kleefstof winnende daarmede twee vensterramen in. Weleer zamelen het vensterraam van minder afmeting, dan met betrekking tot het vensterraam van ruimere grootte in. Agglutineer vensterramen zachishchaiut, minder tussenvoegsel in ruimer, in de openingen schuiven schuifsloten en repare hun door de noten in. Als geen schuifsloten, in de openingen schuiven metaal shtyr-as in. Opening in het kader van volgt om precies met betrekking tot de diameter van de schuifsloten of shtyrya door te stond.

  Op tsargi zamelden vensterramen nabivaiut dicht materieel in. Draadnagels vbivaiut van lager kant tsargi zo, om zij door de einden omhoog uitkwamen.

  Kraam is voor hond. Voor hond bevatte op de verkaveling, better van allemaal om in dorre plaats voliere (2X3 m) te maken. In de voliere wordt kraam ingestellen, bij wie in koude tijdperk steken seno, van de chip of enkel podstilku.

  De kraam plein moet niet minder 1 m2 zijn. Het is better om zijn razbornoi te maken, met afgedaan dun om, op vier laagte nozhkakh te bekappen.

  Kraam om niet moeilijk te maken. Is ze maakte van gebruikelijke grondslagen of gorbylei, better stroganykh. Kraam van stroganykh grondslagen gemakkelijker om in de zuiverheid te vormen, gemakkelijker om erin dezinfektsiiu te vervullen.

  Hier wordt kraam met plat dak gemerkt, waarover hond kan liggen. Alvorens kraam nastil afrekenen. Seks noodzakelijk om van hout te maken. Het gigienichnee, dan zemlyanoi.

  Kraam met dun-naar het dak bestaaatt uit voorste muur met prorezannym toegang deur welk moet worden volbracht vooral voorzichtig, van kweken muur en dak op. De afmeting van het dak moeten zijn maakten op 200 - 300 mm meer, dan de muren van de cabine, met betrekking tot breedte alsmede met betrekking tot lengte.

  Kraam met dubbel gooien dak izgotovlyaiut in zodanig opeenvolging aan. In het eerst geval twee voorste muren maken: Ene dove, andere met de toegang deur, dan twee lateraale muren maken. Grondslagen kookten voor de muren, bed op planki en koppelen door de draadnagels.

  Buiten de kraam gestoken klein van hout beschutting, waarover hond kon liggen. Dit helpt zijn van de vervuiling af.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Maken zelve een of anders"