Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Ovoshchnaya zelen in de winter van

 • In de winter van kan worden vitamine zelen van de ui-repki, van de biet en petrushki verbouwd. Met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk uit: Van hout dozen door de grootte 50x40 cm en hoogtepunt 10 - 12 cm, posadochnyi materieel en handelswaar bevleken.

  In groeiend van de ui-repki op zelen beplanten ui-vyborok door de diameter 3 - 5 cm. Beste merken - mnogozachatkovye - Rostovskii, Pogarskii, Spasskii. Voor de daling ui weken op 10 - 12 uur in hartelijk waterhoudend (30 - 35°) en de hoofd snijden van de gloeilamp (sheiku) tot toe "plechikov", Daling naar de bestratingen door de methode (alles behalve back moet bij elkaar) steunen. Van boven de ui door nauwelijks prizhimaiut doshchechkoi en zasypaiut vochtig land. Op een doos land 2,5 - 3 kg posadochnogo materieel.

  Na de daling eerst 8 - 10 dagen dozen kunnen in het donker of polutemnom huisvesting staan. De beste temperatuur van de lucht 16 - 18°. Zodra ui zal prorastat beginnen, dozen overdracht op podokonniki of in andere hel plaats en handhaven temperatuur 20 - 22°. Als mag worden ui polivaiut vergd. Naar zuiverend te werk gaan in het hoogtepunt van de veder 25 - 30 cm. De middelmaat oogst van groene ui van een doos 4,5 - 5 kg.

  Voor vygonki svekolnika selecteren korneplody door het gewicht 50 - 60 g en land naar de bestratingen door de methode (op welke wijze het is mogelijk dichterbij bij elkaar). Op een doos wordt 4 - 5 kg biet genodigd hebben. Om eindknopen niet zagnivali, hoofdletter posazhennykh korneplodov door land niet zasypaiut. Door 8 - 10 dagen dozen overdracht van polutemnogo huisvesting in hel plaats. 1 - 2 tijdperk in week met de voorzichtigheid polivaiut. In groeiend het is aanbevelenswaardig om temperatuur 18 - 20° te handhaven. Door 30 - 35 dagen svekolnik stalen. Het vel ambtsaanvaarding naar het gewicht korneploda presteert 15%.

  Zelen petrushki verbouwen in hel huisvesting. Voor de daling nemen korneplody door het gewicht 25 - 50 g. Best merk voor vygonki - kornevaya zoetsappig. Land petrushku in politye borozdki met de afstanden: Tussen rijen 5 - 6 cm en tussen korneplodami 1 - 2 cm. Hoofdletter petrushki door land niet zasypaiut. In de doos land omstreeks 2 kgkorneplodov. Polivaiut met de voorzichtigheid tussen rijen proberend niet van zamochit hoofdletter. Beste temperatuur 18-20°. Loof petrushki voor de winter van srezaiut twee tijdperk, en na derde groeiende brink zijn gestald samen met korneplodom.

  Oogst (korneplody en loof) vergeleek met het gewicht van posadochnogo materieel meer op 10%, en belangrijkste - svezhaishaya, rijke door de vitamines zelen petrushki.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"