Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Beplanting van het appartement (onderdeel 2)

 • Hangende planten, bijvoorbeeld, tradeskantsiiu of tsebrinu, kunnen worden omhoog sekretera ingestellen, van de boekenkast of ander meubeltje zelfs alsdan, als ze resideert en niet op het venster. Gorshki met planten kan vastliggen en op speciaal podvesnoi etazherke welk netrudno om zelve te maken. Met het dit uitdraaien op uitzicht moet vypilit van de triplex door de lijvigheid 5 cm om (van of andere vorm) polochki door de diameter 22 - 25 cm en om hun door drie koorden te koppelen, om emalevoi door de verf in noodzakelijke kleur te schilderen. Etazherku op de koorden van podveshivaiut sboku venster of erin opening.

  Voor indoor planten en thema's ubranstva kunnen zijn maakten ook gemakkelijk skvoznoi stellazh van van hout of metaal stoek met polochkami. Zodanig stellazhom bijstere inktkoker om de kamer onderdeel op het venster af te scheiden, waar bevindt zich van ugolok recreatie, van het overblijfsel van de kamer. Paardenstal moet van kleine diameter (2,5 cm) zijn, en polochki kan worden van de grondslagen gemaakt of stolyarnogo beschutting en om door doorzichtige vernis te dekken. Paardenstal van doordringende metallieke tabakspijpen richten in raspor naar het plafond op.

  Het kleine gezin van cacti in de gering gorshochkakh better alles om op podokonnike op speciale gering smal skameechkakh verschillend hoogtepunt of op lesenke-etazherke te stellen beschikbaar. Zodanig podtsvetochniki netrudno om zelve gebruikt voor de aanmaak polochek triplex, plastic, glas, metaal staven te maken. Als voor planten derft plaats op podokonnike of jullie niet willen om hen hier in te stellen, van als niet naar zaslonyat daglicht en vrij om windows open te stellen, kan zijn maakte zelfde skameechki, van maar ruimere grootte en hoogtepunten, en om hen op de verdieping op het venster of in andere vrijje plaats te vestigen. Zeer prachtig en elegant maakten metaal podtsvetochniki kostend op de verdieping, alsmede en nastennye houders van het metaal.

  In de winkels er is ruime keuze keramisch nastennykh vazochek en zodanig welk podveshivaiutsya door middel van binden naar de kantel of doordringende staaf bolstered boven op de helling van het venster naar of windows glaswaar vast.

  Gorshki voor indoor planten algemeen hebben niet zeer knap typen. Daarvandaan een aanvang nemen hen dikwijls kashpo - speciale decoratieve glazurovannye gorshki diverse afmeting, vorm en kleur. Er zijn ook zeer knap met betrekking tot vorm en Bill van de kavels kashpo maakte van natuurlijke poreuze stenige serovato-witte en gelige-witte kleur. Zij eigen ruime poreusheid, daarvandaan hen kunnen gebruikt niet alleen hoe kashpo maar ook voor gebruikelijk goncharnykh tsvetochnykh gorshkov zijn.

  Te verbouwen indoor beplant het is mogelijk in gorshkakh niet enkel met land maar ook met waterhoudend. Zodanig methode khorosh wat verdrijft noodzakelijkheid om van bij te wonen en polive planten aan te aarden. Tamelijk leix eenmalig in twee weken toe te voegen verdunning voeden, - en beplant het zal volledig nou, tsvesti zich ontwikkelen.

  De buitensporige boel van ruimere planten in de kamers verstopt de doorstroming respectievelijk door hen vluchtige substanties onderkennen en vlaga hebben tijd niet worden gestort, en dit kan veroorzaker bessonnitsu, hoofdpijn. Daarvandaan aanplant van de appartementen moet met de voorzichtigheid vervullen. Belangrijkste, niet kamers beladen door ruimere planten, niet sosredotochivaite dozijnen gering gorshochkov met de kleuren op podokonnikakh.

  Om indoor planten better alles in de voorjaar van aan te kopen, wanneer zij zonder de moeilijkheid acclimatiseren in indoor voorwaardes. Zelfs meer advisably zelve om planten cherenkovaniem uit te voeren, zaden en andere methodes, toen zij van eerst dagen zullen naar de huisvesting geadapteerd worden.

  Voor de daling kan gebruikt gorshki, zijn als vroeg als antiquarisch. Preliminarily hen noodzakelijk voorzichtig om door verhit water aan te drijven of poderzhat in kipyatke, om te vernietigen plesen. Nieuw gorshki moet half een uur in waterhoudend activeren. Van hout dozen voor de kleuren, antiquarisch, tvloeit voor nieuwe daling promyt shchelokom voor.

  In klein gorshki als vochtafvoering markt om bodem (erover stellend) cherepok aan te doen of molteken kameshek door bossed kant kverkhu, in ruimer op cherepok steken de stratum van de steengruis of rechnogo zand, en als vroeg als later nasypaiut land.

  Als wordt diepgeworteld cherenok neergestreken, rassada of wordt van posev zaden verricht die gorshok noodzakelijk in te vullen land tot toe stroomt over. In de daling van grotere planten aanaarden moet nasypat kegelvormig, eenvormig wortels verstrokken en slechts naast vullen gorshok doverkhu. Land moet meerdere uplotnena, zijn vooral met betrekking tot boord gorshka. Daling beeindigd, plant van node door amply polit water en tot toe compleet ukoreneniya om in nauwelijks adumbral plaats te begiftigen.

  Land moet bevoorradende de toegang van het water en lucht voeden. Voor de meest van noodzakelijk loszinnig land beplant. Ze wordt in tsvetochnykh economieen en pitomnikakh verkocht. In zodanig land in tijdige en skilful podkormke indoor planten ontwikkelen zich bijstere inktkoker.

  Enkel planten moetanan word gecomponeerd van diverse merken aanaarden. De meeste verbreid mengeling - 50% dernovoi, 40% tolchenogo houtskool (voor het land bescherming van zakisaniya).

  De duplication van de kleuren en planten in de indoor voorwaardes better van het alles regelt in de voorjaar van door middel van cherenkovaniya of de afdeling van bush. Cherenkovanie wordt zo verricht: Totaliter vyzrevshii cherenok (onderdeel steblya door de lengte 3 - 8 cm met twee-drie glazkami) srezaiut aslant door het mes en land in land op de diepte 2 cm. Voor bystreishego ontwikkeling cherenka het behulpzaam om stakanom of glas bankoi te dekken. Als cherenkov behoorlijk wat en de zij van een hoogtepunt, hen moeten door het glas van overeenkomstige grootte dekken.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;

  [1, 2, 3, 4, 5 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk 'van "Ubranstvo appartement"