Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Beplanting van het appartement (onderdeel 4)

 • Tlya bevindt zich op het loof, kleuren, steblyakh en zelfs wortels van planten. Pokrytye smoulder, loof slecht ontwikkelen zich, normale kleur verliezen, smorshchivaiutsya en verongeluken. De afmetingen van strijden: Opylivanie gexakhloranom. Wordt ook mengeling van hartelijke mylnoi wateren met de aanvulling van het aftreksel makhorki gegolden.

  Zemlyanye wurmen dikwijls zavodyatsya in gorshkakh en kadkakh met planten. Om worden van hen afgeholpen, gorshok met plant een aanvang nemen elk meere diep posudu (emmer, waterbekken, shaiku) water vulden door de temperatuur tot toe 50° in. Sogretaya water zal veroorzaken wurmen worden op begane grond getild, waarin hen het is mogelijk vylovit.

  Bloemen. Wij vertelden omstreeks indoor planten welk versieren onze domicilie alle jaar. Niettemin en srezannye levende bloemen zijn niet minder fantastische en poetichnym decoratie interera, hoewel, leix in de bepaalde tijdvakken van jaar. Hen kunnen zijn waren intrede doen verschillende plaatsen - op zhurnalnom en bemesting-tafel, op de kast van de dichtslibben naar de kleerkast, op het venster naar of stellazhnoi plank.

  Hoe en in dan better om bloemen in te stellen? Allereerst voortvloeit niet worden door ruimere ruikers van sadovykh kleuren ingenomen. Op gelijkmatige rechten met gladiolusami, rozami, door de asters appartement kan en ingetogen veld camomiles, bluebottles, kuvshinki en vele andere versieren.

  Onze industrie helpt de meest diversified met betrekking tot vorm af en afmeting boten voor de kleuren - vaten, kuvshiny, kommen fabriceerden van khrustalya, van wit en glas kleuren, van de porselein, van het keramiek. Zeer prachtig vat ongedeeld en summiere vorm van ontsteken glas, heling schilderstuk kostende erin tsvetochnykh steblei, vaten van andere materielen zachte en witte toonen ontdekken en benadrukkende de zachte knapheid van de kleuren, keramisch donker of ontsteken. Wat better alles om van hen te kiezen?

  Vorm en de grootte van het vat moet de grootte van de kleuren corresponderen. In het hoge en slanke vat better van allemaal om in te stellen, twee, van op timt drie bloem hierboven steblyakh. Deze wil de knapheid beklemtonen van de kleuren en vaten. Als jullie willen om de ruiker van de sering in te stellen, cheremukhi, noodzakelijk om groter en breed vat, kuvshin of gorshok te benutten. Kleine bloemen op klein stebelkakh better alles worden in de laagte molteken vazochkakh gezien. Om bloemen better behouden drijvend in noodzakelijk positie, in het vat op de tijdperken nasypaiut de stratum van het zand of richten speciaal keramisch of metaal rooster op. Er zijn ook vaten, in het hoofd welk zijn kleine openingen maakten voor steblei. In zodanig vaten zeer prachtig lijken kleine bloemen - camomiles, bluebottles, anjers, landyshi. Zeer effektny bloemen in bliude van zwaar glazen. Gering buketik of losse bloem bijstere inktkoker om prachtig bokal of smal stakan een aanvang te nemen.

  Ruiker zal krasiv en harmonisch, als om het van de kleuren van een type, bijvoorbeeld, van wit khrizantem te componeren. Niet minder prachtige zal ruiker gecomponeerd van de kleuren het zachte zachte dodenrijk van een toon of meerdere gelijkaardige toonen, bijvoorbeeld, van de asters met verschillend dodenrijk van gele en sinaasappel kleuren. Kan worden zeer krasochnyi ruiker van het contrast met betrekking tot schilderstuk van de kleuren ingezameld.

  In de winter van of in de herfst van voor verse kleuren kan zijn was intrede doen het vat van vetku pijnboom, of zontikovidnoe sotsvetie dudnika, of naakt vetku met interessant net steblei met komochkami. Het is prachtige, wil van smotretsya twee of drietal steblya ranselen in hoog kuvshine of vetki met geel-rood loof klena af.

  Srezannye bloemen moeten in staat zijn om te konfijten. In amateuristisch gedrag betreffende hen ruiker eerstdaags uvyanet. Besta het een aantal van de regels verrichtend welk, kunnen zijn hierine enkel dagen weerhielden srezannye bloemen vers.

  Srezat bloemen moeten vroeg door de morgen, eerstdaags na de zonsopgang van de zon, wanneer in planten vooral behoorlijk wat vlagi. Ruime betekenis houdt graad de ontwikkelingen van de bloem op het moment van, wanneer het srezaiut. Voor verschillende merken graad dit diverse:

  • Rozy better srezat in bijster goed ontwikkeld, maar hebben nog niet totaliter raskryvshikhsya knoppen;
  • Anjer - in poluraspustivshikhsya bott;
  • Lilii - in de generaties van schilderde knoppen;
  • Gladiolusy - wanneer van raspustyatsya een-tweetje lagere bloem;
  • Maki - met lopnuvshimi bott;
  • Dushistyi goroshek - wanneer raspustitsya eerst bloem;
  • Georginy, asters, levkoi, nogotki - wanneer raspustitsya de better half lepestkov.

  Bloemen srezaiut niet door de schaar, en accuraat mes aslant en onmiddellijk soppen srezannye stebli in waterhoudend. Khrizantemy en asters better naar de beenbreuk, veeleer dan srezat. Beeindigt vetok in de waterhoudende wijziging voortvloeit om van doorgebrokene delen door onbuigzaame borstel te louteren. Voor verzuimen stebli in het water, hen moeten door accuraat mes besnoeien, en vetki sering, zhasmina, khrizantem om onder in meerdere plaatsen te splinteren en in rasshcheliny om kusochki spichek in te schuiven, om de boorden van hen werden, - deze wil enchance vsasyvanie vlagi niet teruggelopen.

  Totdat om bloemen in het vat te begiftigen, alle loof van lager onderdeel steblei welk zal beneden waterhoudende zetelen, wil moet schrappen. Stebli sering voorafgaand aan om water een aanvang te nemen, bijstere inktkoker okunut in kipyatok, en dan maar meteen om vat met indoor water een aanvang te nemen. Op rozakh, zodra hen kwamen in de kamer binnen, noodzakelijk te louteren af breeuwt dat onderdeel steblya welk zullen onder sprenkelen, aslant srezat stebel in het water en splinteren het. Op de avond rozy tvloeit vynut van het water voor, bijstere inktkoker promyt beeindigt steblei, dicht zavernut in natte krant en om winderige plaats of samen met krant in het waterbekken of in het bad met waterhoudend te steken.

  Srezannye bloemen het is onmogelijk om in zeer koud waterhoudend te adapteren. Niettemin en in verhit waterhoudend in te stellen hen tvloeit niet. Water moet van de kamer temperatuur zijn.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;

  [1, 2, 3, 4, 5 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk 'van "Ubranstvo appartement"