Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Beplanting van het appartement (onderdeel 5)

 • Bloemen, op welk mlechnyi sap, moet totchas na srezaniya een aanvang nemen hartelijk waterhoudend, om sap niet zagustel en geen verdiensten hield van het water in stebel op. Gelijk volgt om en in de waterhoudende wijziging te maken.

  Vele srezannye bloemen voet bij stuk houden better en dolshe, als in waterhoudend om de beet van het houtskool of nasypat koolstof gruis te steken; Behulpzaam om een gebetene nashatyrya of thee lepel povarennoi brine op de waterhoudende liter toe te voegen.

  Enkel bloemen better voet bij stuk houden in podsakharennoi water. Het is bijvoorbeeld, voor rozy bijstere inktkoker om 7 - 10%-nyi de verdunning van de suiker, en voor de anjer - 15%-nyi te nemen. In waterhoudend voor georgin, khrizantem, anjers behulpzaam om aspirine - poltabletki (0, op te lossen 5) in 3 l gieet. De vertakkingen van het bosje lang verblijf vers in zwak (nauwelijks viooltje) de verdunning van margantsevokislogo kalium; Knoppen sneller worden ontbonden, als om water de kleine beet ertussendoor te gooien respectievelijk breeuwen of om met betrekking tot thee lepel van nashatyrnogo of kamfornogo animo op de waterhoudende liter toe te voegen.

  Het is bijster nou ook dagelijks om einden steblei te besnoeien, met betrekking tot mogelijkheid niet afname erbuit hen van het water, meer frequent te veranderen waterhoudend (in de vurigheid van twee-drie tijdperk per etmaal) absterging whereat dat opstapt steblei welk zetelen beneden waterhoudend. Ruiker met betrekking tot mogelijkheid voortvloeit om winderige plaats een aanvang te nemen, niet ontvlammen door de zon. Als bloemen verbleken, behulpzaam om in het water meerdere de drop van nashatyrnogo animo toe te voegen. Nauwelijks uvyadshii ruiker kan zijn op de tijdperken gecorrigeerd het namochennym water door papierene pet gedekt.

  Lepestki helemaal raspustivsheisya rozy op de stichting stap voor stap prokalyvaiut zeer doordringend (volosok, ontleend aan elektroshnura) door protraction, beeindigt welk wringen. Dit kan type raspustivsheisya rozy op twee-drie dagen houden.

  Bloemen en zelen op het balkon. Als in uw appartement balkon bestaan, voortvloeit om te dragen zorg voor die, om het had aantrekkelijk type en op het deel van straat, en op het deel van kamer. De muren van het balkon of afrasteringen krasyat door buttery kleuren. Vertrouwende de waarde van het balkon in de hartelijke tijdperk van jaar erop, stelen beschikbaar dat meubeltje kan worden gering stolik, stoelen van of rietene-stoel ingestellen.

  In de begeerte balkon kan worden in florerende tuin gedraaid. Voor de voortplanting van de kleuren op het balkon moeten van hout dozen door het hoogtepunt tot toe 30 cm en breedte tot toe 30 - 35 cm oprichten. De hoeken van de dozen voor prochnosti kunnen worden door ijzeren gehecht. In de dag van de dozen moeten prosverlit openingen, erop steken cherepki of steengruis, om te goede vochtafvoering maken, en van boven nasypat torfyanoi landen (5 cm), dan van zodanig sadovoi land, wat vereiste dat plant. Te beplanten het is mogelijke rassadu alsmede volwassene planten. Polivka - gebruikelijk, sadovaya. In de keuze van planten voortvloeit om in de rekening te nemen, op wat kant wordt balkon - zonne of tenevuiu gedraaid.

  Voor de balkons toepasbare viushchiesya en ampelnye plant, - en een jaar durend. In hun keuze voortvloeit om te worden geleid door de termen van de bloesem met zodanig berekening, om zij tsveli van vroeg voorjaar tot toe belated herfst.

  Vroeg in de voorjaar respectievelijk worden aniutiny glazki, margaritki, gruntovye sleutelbloemen, nezabudki neergestreken. Waarna op welke wijze zij ottsvetut, op gelijke plaatsen plant voor het zomerseizoen lvinyi zev, barkhattsy, nogotki, levkoi, nasturtsiiu, petuniu; Voor de herfst bloesem - asters, gladiolusy. Bloemen in de doos moeten zo situeren, om met betrekking tot boord het verbouwde laagte, en te midden van - hoger.

  Gelijke bloemen, als op de balkons, het is mogelijk razvodit op buitenst podokonnikakh. Voor de ondersteuning pobegov kruipend en viushchikhsya beplant ruk bechevki, bedrading of shpagat, afrasteringen vestigen van van hout planok,

  Beplanting van de terrassen wordt ook, net zo van de balkons verricht. Van viushchikhsya planten kunnen worden vinograd wild en khmel aangeraad.

  Vinograd wild heeft fors stebel, prachtig loof, brink in de zomer van en vergelen-rood naar de herfst. Zijnend verschuldigd naar ontwikkeld prisoskam het "vzbiraetsya" zeer hoog. Plant dit morozoustoichivoe, proliferates in De april cherenkami en otvodkami. Land is voor hem noodzakelijk sadovaya, polivka overvloedig. Naar zware voedingsbodems moet listovuiu land toevoegen.

  Khmel gebruikelijk of belo-brindled klimt hoogtepunt 5 - 6 m. Plant wirily en kan en in de noord gebieden van land verbouwen. Proliferates nakomeling pobegami of door de afdeling van het bosje. Het het is mogelijk sadit in diepe kleine dozen welk stellen op het balkon seks in. Land is noodzakelijk unavozhennaya, loszinnig.

  In de winter van moet poliv door de morgen en sober, en in de zomer van - door de avond en amp vervullen.

  De plant moet word in polive eenvoudiger alles wordt poshchelkivaniem omstreeks de boord gorshka vastgesteld: Dorre gorshok verkondigt luide klank, vochtig - doof.

  Als balkon komt op zonne kant uit, het voortvloeit om van buitensporig insolyatsii te verdedigen. Barriere is misschien bovenste, zijdelings, enerzijds en met betrekking tot voorkant.

  Lateraale barriere van de stro tsinovki bijster nou balkon verdedigt van de zon en vetra. Suitably het en daarvandaan die vrijelijk verzuimt lucht. Better alles naar de slagboom balkon door de afrastering met viushchimisya poot.

  Op het balkon kunnen worden etazherku met indoor kleuren, op de agrafeen, vbitykh in de muur, podvesit viushchiesya planten ingestellen. Op de bouwende muur in de dozen van poreuze beton bijstere inktkoker om viushchiesya planten te planten.

  Voor de bescherming van vetra en regentijd zeer handig skladnoi of tent beknotte.

  Niet knopen op het balkon linnen zo op, om het uitstekend was van straat. Het het is mogelijk povesit op de hoogte de barrieres van het balkon.

  Niet kleuren verf in de helder de barriere van uw balkon. Dit ontwikkelt van zuure pestrotu de buitenzijde kant van huis, zal het verheffing vergallen. Schilderstuk balkon, soglasuite kleur met de buren.

  Balkon meubeltje (als bestaan voor haar plaats) moet gemakkelijk zijn, demurrage met betrekking tot constructie, met betrekking tot mogelijkheid skladnoi, vlagostoikoi (omdat moet op het balkon in de hartelijke tijdperk van jaar alsmaar) zetelen.

  << Vorige pagina

  [1, 2, 3, 4, 5 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk 'van "Ubranstvo appartement"