Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Beplanting van het stadsdeel - verantwoordelijk werk (onderdeel 2)

 • Vele planten exclusief prachtige vruchten hebben. Tussen hen vooral verschillen: Fluwelen amurskii (duister, budto fatsoeneerde vruchten), berberis (rood), buzina en ryabina (lichtend-rood grozdia), deren wit (molochno-wit), zhimolost eetbaar (donkere-blauwe ruime bessen), limonnik (donker-rood), oblepikha (gouden), cheremukha virginskaya (purpurovye grozdia).

  Als om van de luchten te spreken, dan in de eerst plaats noodzakelijk om witte Acacia, katalpu, cheremukhu, zhasmin, sering, lokh, topol dushistyi op te roepen.

  In dan de voordelen van de verticaal beplanting? Naar het hoofd eerste beginselen van de verbetering van de verkaveling betr en de verticaal decoratieve beplanting van de muren, van de terrassen, van arbours, van de aartsen, camouflage nadvornykh postroek. Natuurlijk, in de selectie van planten voortvloeit, in de eerst plaats, otdavat voorkeur naar plodovym culturen welk erop houden noodzakelijke decoratieve kwaliteiten na, brengen en materieel nut.

  Dovolstvuyas voor de complete ontwikkeling door als klein als sigarenbandje landen door de breedte in 30 - 50 cm, deze planten zijn in staat uvit zeleniu, door de kleuren en vruchten elk vlak, zal dat muur, arbour of terras. Als jullie willen naar impart hen wat dat interessante vorm of omlijningen, aansturen op viushchikhsya beplant speciaal lager roosters en afrasteringen.

  Van viushchikhsya planten tussen shtambami bomen worden gemaakt decoratieve guirlandes meubileerden naar met betrekking tot koord of bedrading, alsmede groene piramideen. In het centrum van de cirkel of plein wordt kol ingestellen, naar de top het koorden rijden van kolyshkov, zabitykh maar cirkels of met betrekking tot kanten en de hoeken van het plein.

  Portie nakomeling seyantsam obvivatsya om de houder, noodzakelijk om zich te herinneren die viushchiesya planten, met uitzondering khmelya, obvivaiut houders klok-wijs.

  Van odnoletnikh solliciteren deze doelen bonen Turkse rode, goroshek dushistyi, khmel Jap, pompoen figurnuiu. In het een aantal van de adresboeken wordt gebruik voor de beplanting van de barrieres aangeraad aan, van de muren, van sadovykh arbours vysokoroslye, lianovidnye tomaty brandmerkt De-ba-rao. Zij zullen zeer knap, smakelijk en salutary vruchten, met betrekking tot vele kwaliteiten superieure enkel merken van de tomaten uitlenen. In onze voorwaardes deze cultuur uitstekend verbouwt en plodonosit. Ukhod achter deze reuzen zelfde, net zo voor gebruikelijk tomatami.

  Van een jaar durende planten in de omstandigheden van de middelmaat en zuiden schrappen van dit land kultiviruiut vinograd amurskii (verbouwt tot toe 5 m hoogtepunten), vinograd pyatilistnyi of wild (zullen vlecht tot toe 8 m), vinograd michurinskii buitur (tot toe 15 m) uitlenen.

  Omstreeks het nut limonnika en om niets te spreken. Het viushchiesya 5 - 6-metrovye stebli zal niet alleen knapheid uitlenen maar ook verdoven. Khmel en de verschillende merken van de peper ook van node in economie. Het is niettemin zich bezig te houden door hen aarden op de kookgelegenheid tuin geen besef aan. Zij uitstekend verbouwen, obvivaya barrieres en muren.

  In de omstandigheden van de middelmaat en zuiden schrap van dit land uitstekend zarekomendoval ons drevogubets. Deze plant vermaak brengt door de fantastische knapheid. Stel zichzelf usypannye rose guirlandes pyatimetrovye viushchiesya aftakking voor. Bijzondere oorspronkelijkheid deze planten hebben in de winter van. Het rode en oranje vruchten niet schromen vrieskouen en tegen de achtergrond witte sneeuw fantastische aanzien maken.

  Voor de creatie van de aartsen en piramideen de meest toepasbaar amply florerend pletistye rozy, draadvormig in de omstandigheden van de middelmaat schrap. Wij willen roep een of anders: Dorotti Perklis (tot toe 2,5 m), bloemen vishnevo-rose, tsvetet in juni; Krimson Kambler (3 - 3,5 m), bloemen rose-karmijnrood met felle lommer. Bijstere inktkoker prizhilsya in onze tuinen Niu-omlaag (tot toe 3,5 m), bloemen ruim, makhrovye, ontsteken-rose met argent lommer, met zeer prettige lucht. Tsvetet in de juli - Augustus. Arbour of aarts, uvitaya zodanig rozami, draait zich in wat-die divnoe, magie tvorenie.

  Omstreeks de grasvelden. Wij als vroeg als spraken omstreeks zuinige houding naar ieder klochku land op de verkaveling, omstreeks redelijk het toepassing. Niettemin moeilijk zijn doellat van de aanvechting om in de tuin tenminste onbeduidende natuurlijke grasveld - grasveld - met vers gras te hebben. De eenvoudigste en prachtige bekleding van het vlak van het terras is bijstere inktkoker groomed strizhennyi grasveld. Op deze natuurlijke wijze zachte aanademing door de zuurstof karpet behulpzame om kinderen aan te spelen.

  Hoe om grasveld te maken? Het ontwikkelen op bijstere goede vergastte en udobrennoi voedingsbodem van posevom grasveld zlakovykh en de hartslag van de grassen: Myatlika ovsyanitsy, viki, pyreya, van de klaver e.a.. In de verkoop er zijnen de gerede mengelingen van de grasveld grassen. Alomvattende grasveld wordt posevom gelijkmatige onderdelen timofeevki en myatlika lugovogo gemaakt.

  Seyat better vroeg in de voorjaar van op de diepte 2 - 3 cm van de berekening 5 gsmesi zaden op 1 m2, met zadelkoi grablyami.

  Grasveld behoeftes systematisch skashivaniya (met de verhuizing van de wijzer gras), goed poliva, van de zuiverheid van sornyakov, van de mest (10 gselitry op 2 lvody voor 1 m2) of wordt gedraagd de oppervlakkig komend van vet komposta op het begin winter door stratum 2 - 3 cm met de menging van arboraceous pek welk draagt de annihilation van zamshelosti grasveld bij.

  Razve bestaan karpet welk kan worden met betrekking tot knapheid met zogenaamde mavritanskim grasveld vergeleken. Het wordt posevom de zaden van de grasveld grassen in de overgaanen met de zaden van prachtig florerende planten (lis, klokjes, klaproos, camomile, nezabudka, mattiola, tabak, rezeda, nogotki e.a. gemaakt.).

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"