Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Beplanting van het stadsdeel - verantwoordelijk werk

 • Behoorlijk hetzij betreffende de verkaveling om woord beplanting te benutten. Vanwege razbivka plodovogo tuin - dit en beplanting bestaan. Niet enkel behoorlijk maar ook noodzakelijk. Besta de categorie van de eigenaren van de verkaveling welk helemaal of deels daling verlaten van de kookgelegenheid tuin, van fruktovykh bomen, yagodnika. Zij impart naar het stadsdeel het type van klein park met izumrudnymi door de grasvelden, decoratief pleskatelnymi vloeit samen, arbours en t. P.

  Zodanig benuttend van het stadsdeel niet van helemaal verstandelijk van het gezichtspunt materiele afrekening (de oogsten bedoelt van de grostes en vruchten). Echter het wordt verondersteld op de hele het een aantal van de gevallen veroorzakend de toestand van gezondheid, propensity voor decoratief sadovodstvu en t. P.

  Het is tevens, beplanting imparts naar het stadsdeel aantrekkelijk type en de architectuur versiert van sadovogo cabine. Zariba en levende brink izgorodi met betrekking tot de uitwendige landsgrenzen van het stadsdeel huis verdedigen van solntsepeka, van strengelt, van straat ophefen, stof nemen en t af. P., Verbeter sanitari-hygienic voorwaardes. Daling van dicht bosje en hoge florerende planten camoufleert barak zomer kookgelegenheid, kompostnuiu opper en t. P.

  Zariba is aanraadde aan maken gesloten (barernyi), als verheffing wordt zuiden geactiveerd of west, en openstelen (siluetnyi) in de verheffing activeerde noord of naar het oosten.

  Barernoe laatste compositie houdt in de vaste daling van decoratief bosje met de groepering of louter adapterend van de bomen in. Siluetnoe laatste compositie - deze intermitterende beplanting met de gedeeld adapterend van de bomen, diverse met betrekking tot hoogtepunt en vorm krony, mee de straat boorden van zariba, met betrekking tot de hoeken van het stadsdeel, op de toegang en aanmelding op het stadsdeel.

  Planten selecteren met betrekking tot zodanig indicatoren: Trebovatelnost naar pochvennym voorwaardes, hoogtepunt, vorm krony, tijdperk, de knapheid van de bloesem, van dekorativnost loof in de voorjaar van, in de zomer van en in de herfst van.

  Hier is meerdere de belangrijkste kandidatenlijsten van de deskundigen in de beplanting.

  Malotrebovatelnye naar plodorodiiu de voedingsbodems van plant: Klen yasenelistnyi, vinograd wilde, Acacia: Gele vishnya Jap, boyaryshnik, topol duister, eik borstelig, shipovniki, beresklet.

  Elk meer trebovatelnye naar pochvennym conditioneert: Pikhta, grijpen vast, leshchina, yasen, eik zomer, sering, buzina, tuya west, lipa.

  Op arenaceous voedingsbodems bijstere inktkoker proizrastaiut: Kleny, berkeboom, rakitnik, oblepikha, zhimolost, asp, topol, eik rode, smorodina goudene, Acacia wit, iva.

  Pikhta, klen, berkeboom, cade, listvennitsa, ryabina, lipa hebben in mondige leeftijd krony met piramidalnoi, kolonno - en door kegelvormige vormen.

  Sferisch kronu hebben: Kleny veld, ostrolistnyi en rood, chestnut konskii, appelbomen sibirskaya en lesnaya, Acacia wit, berest.

  Er is ook zogenaamd plakuchaya krona. Dit geacht in de natie siluet heeft klen argent, berkeboom, cheremukha, iva wit, lipa argent, cade kazatskii.

  Schilderstuk van het loof in de voorjaar van, in de zomer van en in de herfst van niet laatste rol speelt in decoratieve beplanting:

  • Ontsteek-groene - klen yasenelistnyi, berkeboom, limonnik, Acacia gele, yasen brink, zhimolost, roza bruin, ryabina;

  • Fles-brink - pikhta, chestnut konskii, grijpen vast, wilde roos;

  • Argent-wit - pikhta Europees, klen argent, oblepikha, topol wit en turkestanskii, iva wit, lipa argent;

  • Roodachtige - berberis, leshchina, beresklet, roza krasnolistnaya;

  • Gouden-gelig - pikhta caucasian, klen veld, rakitnik "goud raing, topol Canadees;

  • Pestrolistnaya - klen, berberis, deren wit, yasen, cheremukha, buzina, beresklet.

  In de herfst van het loof van de abrikoos, klena ostrolistnogo, vinograda wild, van de berberis Tunberga, boyaryshnika, bereskleta, van de eik rood, ryabiny, kaliny worden in rode, sinaasappel en viooltje toonen geschilderd.

  De amateurs van de beplanting proberen om de types van planten zo te kiezen, om te stijven op het stadsdeel de ononderbroken bloesem van hen van De april met betrekking tot Augustus.

  In De april tsvetet vishnya voilochnaya, in de mei - boyaryshnik, vishnya pensilvanskaya, peer lesnaya, chestnut konskii, ryabina, cheremukha, appelboom, kweepeer Jap, rakitnik, de sering van vroeg merken, buzina, lokh, zhimolost, in juni - Acacia witte en gele, vishnya steppe, zhasminy, shipovniki de "knapheid van de noord", krasnolistnyi, Fransen, de diverse merken van gebruikelijke sering en sering Hongaars, in de juli - gordovina, gortenziya, Acacia geel, lipa, de bloesem continueert van wilde roos de "knapheid van de noord", in Augustus - gortenziya en enkel andere ongewoone planten.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"