Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Samenstelling gribov (onderdeel 2)

 • Eetbaar griby. Wit grib, of borovik, - de meeste waarde grib, zeer smakelijke, welriekend en voedend. Het is mogelijk het koken, om en marinovat te droogmaken. Boroviki schijnen in de weinig in de mei, in de augustus en September - ruimschoots. Op borovika ruimer beefy bruin bonnet en vet vzdutaya wit nozhka. Verbouwt beneden sosnami, door de berkebomen, eiken.

  Syroezhki treffen van meerdere dozijnen types. Vergiftig syroezhki weinig dan onderscheiden van eetbaar een of anders. Hen zullen met betrekking tot bijtende smaakvermogen aanleren. Zeer smakelijk beschouwen rood syroezhku. Dit grib het is mogelijk bestaan in rauw tikken salatakh in. Het is toepasbaar voor soleniya en marinovaniya. Op rode syroezhki bruine, rode of gelige bonnet, boorden welk recht overeind staand oplopend. Nozhka klein, wit, met rose bef. Verbouwt in listvennykh en naaldendragende wouden.

  Wordt ook syroezhka brink verbreid. Dit grib is ongeschikt voor verwerkend, bestaan het het is mogelijk in rauw tikken verschillend kin salatakh in. Schijnt in listvennykh en verscheidene wouden in het tijdvak van Juni tot toe Oktober. Op groen syroezhki om greenish bonnet op het vet nozhke.

  Syroezhka geel naar voren komt binnen grote velen in de herfst van. Toepasbaar voor marinovaniya en tusheniya. Op gele syroezhek appel brink monding bonnets en laagte gebekt nozhka. Verbouw zij op arenaceous voedingsbodem, in sosnovykh wouden.

  Zeer gelijkaardige om syroezhku vergiftige grib de kleur van sulphur te vergelen. Echter het netrudno om met betrekking tot zuure lucht manende de lucht van de karbieden voor te schrijven.

  Mokhovik verbouwt van Juni tot toe de Oktober half. Met betrekking tot type zeer gelijkaardig naar borovik. Hij heeft donker-bruin bonnet (temnee, dan op borovika), hazelaar en vet nozhka. In gepreste plaatsen snel schijnen fles-brink plekken.

  Verbouwt mokhovik in listvennykh en naaldendragende wouden, nabij de rijwegen en footpaths, alsmede op de velden. Mokhoviki zeer smakelijk, toepasbaar voor susheniya, maar verbouwen in de weinig.

  Podberezovik - ongeremde smakelijk grib. Toepasbaar voor marinovaniya. Droogmaakte podberezoviki kopen vlakte donker kleur en daarvandaan abuis worden van gribami slechter merk beschouwd. Verbouw ruimschoots van Juni tot toe Oktober.

  Op podberezovika zacht ruimer bruin bonnet, van onder sero-witte kleur. Nozhka hoog wash met het donker pyatnyshkami. Verbouwt in naaldendragende en listvennykh wouden, dikwijls beneden de berkebomen.

  Maslyata ongeremd griby. Kostuum slechts voor onmiddellijk gebruik. Op maslyat monding bruin bonnet, onder gelig. Nozhka witte, laagte, en om bonnet nervanyi kruzhok. In het regenweer maslyata zijn maakte aalglad, worden door slime gedekt; In dorre weersgesteldheid erop strijken en briljant bonnets uit. Kozhitsa ermee zonder de moeilijkheid wordt afgedaan.

  Maslyata verbouwen in sosnovykh wouden van De juli tot toe Oktober.

  Openki - zeer voedende en smakelijk. Toepasbaar voor marinovaniya. Schijn ruimschoots in de herfst van. Zamel hen van de September half tot toe de November half in.

  Shampiniony kostuum voor het verbruik in vers type en voor de verschillend kin van verwerkend. Shampiniony verbouwen op de weien en lugakh, beneden de barrieres en op de rijwegen van Juni tot toe Oktober. Fantastisch verbouwen in kunstmatige voorwaardes. Verbouw hen op de bedden, amply door unavozhennykh loshadinym barak-yard mest. Shampiniony plodonosyat alle jaar.

  Op shampiniona wit bonnet. Onder heeft otorochki die wijziging kleur: Op eerst zij wit, dan rose, en op oud gribov - zwart.

  Zamelend wild rastushchie shampiniony, voortvloeit om ieder grib te checken, omdat ruime gelijkenis met hem hebben zeer vergiftige nakomeling griby mukhomory.

  Smorchki - dit vesennie griby. Verbouw van De april tot toe Juni, wanneer geen andere gribov. Hen dikwijls putaiut met vergiftig triufelyami die ook verbouwen in de voorjaar van. Op triufelei prodolgovataya bonnet, brosse en breekbare vruchtvlees. Smorchki lijkend op om blob met de gehuld vlak op klein wit nozhke aan te fruiten.

  Vers smorchki moeten voor de toebereiding obvarit kipyatkom en ottsedit, omdat zij vormen vergiftig gelvellovuiu zuur welk wordt in verhit waterhoudend opgelost. Smorchki bestempelden als voor bakkend, tvloeit niet obvarivat voor, omdat tijdens bakkende zij de vergiftige eigenschappen verliezen.

  Ryzhik - exclusief smakelijk en voedend grib. Kostuums voor verwerkend, onder andere, voor marinovaniya en soleniya. Betaamt niet voor bakkend.

  Ryzhiki verschillen door de helder oranje kleur, bonnets erin breed, recht overeind staand oplopend, met nauwelijks zagnutymi boorden.

  Schijn in ju, op de tijdperken eerder en breng tijdperk tot toe Oktober door. In het algemeen verbouwen beneden sosnami en elyami.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"