Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Algemene kamer

 • Algemene kamer - grootst met betrekking tot grootte, zijn benaming zeer veelzijdig: Erin dineren, houden rust, bestudering, op de tijdperken werk.

  Om te maken algemene kamer handig, zijn volgt om op functionele zones onder te verdelen. Op het venster better om rekreatiegebied te situeren, om hier takhtu of sofa-bed te verstrakken, laagte zhurnalnyi stolik, een of twee zetels, om hier het is mogelijke was Gent om boek of krant te achten; Zijn bezet rukodeliem, om tv overdracht te zien, poslushat muziek, tenslotte, vypit koffie en om met vrienden door te slaan.

  Poblizhe naar de deur, leidende kookgelegenheid, kan worden diner-tafel met de stoelen, t gesteld beschikbaar. Door hem. Om zone veldfles te maken. Om suitably was om iedere zone te benutten, op hun landsgrens kan worden laagte sektsionnye kleerkasten loodrecht naar de muur ingestellen. Een van gedeeltes - shkafchik voor het beddengoed - moet takhty uitwijken, als ze is gebruikte op welke wijze aanlegplaats, ander - laagte osteklennuiu gedeelte (kast) - naar het diner-tafel. Kan zijn ook gebruikte stellazhnye paardenstal met bolstered verhogen erop planken hen op de laagte bedside-tafel of kleerkast ingestellen. Dit openstelen-werken muur wil impart naar de kamer bijzonder naryadnost en zal de knapheid van laag meubeltje benadrukken. Karpet op de verdieping ook kan de zone landsgrens benadrukken.

  Algemene kamer kan in de nacht dienen en slaapkamer voor eenpersoons, maar erin voortvloeit niet in te stellen bed welk met het succes misschien verving door de sofa of takhtoi.

  Wij adviseren niet om diner-tafel in het centrum van de kamer in te stellen, omdat in rasstanovke meubeltje doel allereerst naar het gerief, uitsparing van de plaats naar en esthetische gevulde bloem beslissingen-taxeren. Podcherkivanie glavenstvuiushchei de rol van de tafel, op welke wijze dit was in oude veldfles aangeduid slechts voor edy, kan impart naar moderne algemene kamer prim type, niet om zagromozhdenii zijn plein te reppen van. Omdat uw kamer niet zeer reeds ruimer, en benoemde voor vele functies. In prazdnichnye dagen, wanneer zamelen verblijf in, tafel kan worden overgeboekt en in de kamer centrum. Om op-stellen conferenties zijn zijn aanstootgevend.

  Onze kandidatenlijsten met betrekking tot zonirovaniiu en meblirovke algemene kamers kunnen gebruikt en in de toerusting van odnokomnatnoi appartement zijn.

  Als in odnokomnatnoi appartement leven troe: Echtgenoot, vrouw en kind-jongen-scholen, - meubeltje erin kan worden ongeveer zo gesteld beschikbaar. Nabij het windows, in ugolke-jongen scholen, het is aanbevelenswaardig om aan het werk tafel of sekreter, aanlegplaats, stoel en kleerkast voor de kleren, van de linnen, van de speelballen te stellen beschikbaar. Als losse kleerkast te vestigen het is onmogelijk, noodzakelijk voor kind moet planken en dozen naar ine het algemeen kleerkast onderkennen. Door de aanlegplaats kan sofa, takhta of plooi-back bed voorleggen.

  In de afgelegen van het venster van het deel van kamer kan worden van de aanlegplaats voor de ouderpaar (twee takhty door de breedte 70 en 90 cm begiftigd., Stelde beschikbaar hoek-wijs), om rekreatiegebied te maken. Wij spreken hier niet omstreeks de sofa-bed, en omstreeks takhte, omdat zijn kan zijn maakte zelve. Gebruikelijke vering matrats stellen op nozhki in, obtyanite door goedkoop doek, - en het zal zeer handig takhtoi worden.

  Om op breed takhte was geschikt naar de zitplaats, noodzakelijk om spinku te maken, voor welk in dagelijkse tijdperk zal beddengoed opgeslagen worden, en op de avond zijn het is mogelijke wil otkinut en gebruik voor slapen alle vlak takhty. Zodanig spinka misschien volbracht van de doellatten of battens met de zuiveringen tussen losse doellatten welk wil approviander van de linnen ventileren en, tevens, zal alle artikel van de vervaardiging gemakkelijker maken. Naar battens kan prisloneny plein of rechthoek podushki zijn.

  Op tweede takhtu kan worden decoratief podushki geputten. Nabij de muur om paneel van de doellatten te maken, van strijken otfugovannykh grondslagen uit, van stolyarnoi bord, tsinovki, shtoki van planok of ander materieel welk zal muur van de vervuiling en tsarapin bepalen.

  Op het bed-hoofd monding takhty kan worden laagte shkafchik ingestellen. Alle gedeeltes komend het meubeltje groepering voor recreatie (hoogtepunt spinki takhty, de top van het paneel overheen smal takhtoi), het is aanbevelenswaardig om op een hoogte te maken, om werd kalme gekregen, balanceerde compositie. Perepad met betrekking tot hoogtepunt tussen losse thema's meblirovki wordt slechts alsdan vergeven, als het helder wordt uitgesproken. Tualetnyi tafel is de onderwerp van meblirovki dormitory.

  Het het is onmogelijke om over het algemeen kamer te stellen beschikbaar, omdat in het dagblad en nacht ze niets moet niet zijn lijkend op naar de slaapkamer. Op het bed-hoofd smal takhty, terzijde van bedside-tafel voor het beddengoed, kan worden gecombineerd komod-tualetnyi stolik ingestellen. Het willen applicate ook hoe podstavka voor de ontvanger of televizora. Rekreatiegebied zal zhurnalnyi tafel aanvullen en zetel, zal karpet op de verdieping versieren.

  Ons kunnen vragen: En hoe te zijn met het diner-tafel, omdat in deze kamer, het schijnt, werd niet gevonden voor hem adapteert? De uitoefening van zaseleniya odnokomnatnykh appartementen merkt die kleine gezinnen in het algemeen edyat in de kookgelegenheid-veldfles. Zelfs in het kleine plein van de kookgelegenheid kan worden plaats voor klein diner-tafel op 2-3 persoon onderkennen. En als pridut verblijf? Kunstenaaren-mebelshchiki pozabotilis en erover en projecteerden raskladnoi diner-tafel op 8 persoon. In de gehuld type zodanig tafel leent een gebeten van de plaats en zonder de moeilijkheid ligt in de rijstrook tussen voorste en algemene kamer vast. Als noodzakelijk overdracht stelen in de rekreatiegebied op, raskladyvaiut en richten voor zhurnalnogo stolika op. Als diner-tafel stellen op de sofa in, van de sofa-bed of takhty, noodzakelijk om hun hoogtepunt tot toe de stoel hoogtepunt te vergroten. Met het dit uitdraaien op uitzicht op de zitplaats takhty kan worden afneembaar podushki met spinki takhty gestoken, omstreeks welk werd hoger bovenstaand gesproken. Het is sommige, tafel misschien razlozhen en terzijde, maar dan noodzakelijk om de bepaald reserv van skladnykh stoelen te hebben.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Hoe rasstavit meubeltje"