Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Hoe om kleefstof zelve te maken

 • Voor viniplasta

  Beschouw, budto viniplast het is onmogelijk om aan te plakken, omdat het is vermeend inert naar agressieve omgevingen. Uitstekend plakken viniplast, orgsteklo, polistirol en andere plastics zubovrachebnym door de kleefstof - stirokrilom aan. Plak dit kan worden in de artsenijbereidkunde gekocht.

  AanPlakten vlakken moeten, allereerst, zachistit napilnikom van de thema's, om obezzhirit hen en op gelijke tijdperk om in sherokhovatye zich te draaien. Dan van het vocht en gruis stirokrila (1 1 of1: 2) kokkin plaken. Poosje vocht stirokrila kan worden door het vocht protakrila of norakrila (vocht, maar niet gruis vervangen!). Zorgvuldig razmeshav mengeling, alle ineens veroorzaker zijn op aangeplakte vlakken en details koppelen.

  Kleefstof dit bystrosokhnushchii, voor te bereiden het moet door kleine gedeeltes.

  Door 1 - 2 vierentwintig uren kleefstof zasokhnet finale. Prochnost shva whereat wordt hoger boven van prochnosti plakte materieel aan.

  Voor orgstekla

  Als beneden de hand ontpopte zich niet gerede kleefstof voor orgstekla, het kan worden gauw gekookt in de aceton plastic gevallen in het niet. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan gebruikt prishedshuiu in unfitness plastische kinder speelbal zijn. Plastic zal verpulveren, vsypte in glazen puzyrek, zaleite door de aceton (kan gebruikte oplossend geneesmiddel) en dicht dichte huik zijn. Verontrust. Eerlang in puzyrke zal vormen eenvormig kleverig vocht is een kleefstof is gereed.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Spoedig omstreeks kleyakh"