Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Parnikovyi complex

 • De oprichting van het mannelijk lid van zodanig complex is de top van parnikovogo kunst, omdat ingewikkeld zal grostes, schilderachtig zeggend, met betrekking tot conveyor systeem bebouwen.

  Hiertoe in ingewikkeld van sooruzhaiutsya parniki verschillende types, van de meeste ongedeeld tot toe elk meere complex: Zonne rassadniki, uteplennye gryady, diepgaand postroiki op zonne obogreve, parniki op elektroobogreve en t. P. Territorium, waarover in bepaalde opeenvolging worden parniki verschillende types verhandeld, moeten ogorozhena heg van rieten, khvorosta zijn.

  Gelijkaardige redelijke beslissing van parnikovoi probleem op de verkaveling verdient vsyacheskoi vulgarisatie.

  In de constructie en de ontginning allerlei van parnikov noodzakelijke om volgende zich te herinneren.

  Spant bestempelde als voor de constructie parnikov of teplits, door alle middelen voortvloeit om door de ontsmettingsmiddelen te vergasten. Parnikovye glaswaaren en shprosy teplits twee - van drie vet timen door verhite pek, verscheiden met buroi, en dan krasyat.

  Gribki scheen in parnikakh, tvloeit alle ineens om voor, en de plaats van hen proizrastaniya door prisypat linde of as in te sluiten.

  Glas voortvloeit om met zodanig berekening in te schuiven, om tussen het en faltsami glaswaar was kamer 2 cm. Wegens het dit in nabukhanii de boom van het glas niet lopaiutsya.

  Parniki (net zo alles andere ukrytiya) stelen beschikbaar door lang kant van de noord op zuid. In zodanig schikking zij better worden geillumineerd en better worden geventileerd. Deze voorwaardes dragen urozhainosti vroege grostes bij.

  Parniki, net zo teplitsy, kan op zonne, biologic, pechnom en centrale in het water levend obogreve zijn. De geducht verlaging van de temperatuur daardoor plotseling pokholodanii in parnikakh met zonne en biologic obogrevom kan worden door het gebruik zogenaamd avariinogo obogreva gewaarschuuwd. Momenteel met het dit uitdraaien op uitzicht gelden diverse elektrokaminy en elektroradiatory, van welk de meeste handige radiator alledaags, elektrisch RB DOOR-1 mogendheid 500 vt verkocht in economische winkels.

  Kan worden oud herdacht, maar betrouwbaar, en belangrijkste, goedkope methode avariinogo obogreva, voor welk eerdere, ja en nu wijd worden ongedeeld met betrekking tot het apparaat van de furnace (van het bed hartelijker) van shakhtnogo type gegolden, door de brandstof voor welk dient obozhzhennyi houtskool. Furnace met de tabakspijp met betrekking tot typen samovar razzhigaiut voorbij parnika of teplitsy. Erin steken niet boven 1 kg steenkool. Wanneer steenkool bijstere inktkoker razgoritsya en zal dymit uitscheiden met, van furnace doen tabakspijp af en komen in teplitsu binnen. Effectiviteit zodanig pechki is eenvoudig fantastisch. Voor obogreva parnika of teplitsy plein 100 m2 markt om slechts gering furnace te verstrakken. De mogelijkheid van het vuur wordt compleet uitgesloten, omdat furnace-bed hartelijker wordt rondom gesloten.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Parnikovoe constructie"