Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Thuis aquarium

 • Prachtig aquarium draagt veel genoegens naar de amateurs van de natuur. Het kan het appartement decoratie worden. Het is interessante ook om waarneming ofs het leven van de vissen zich te gedragen.

  Aquarium moet tamelijk ruimer zijn, om rybki kon erin op vrije voeten dobberen en had tamelijk van de zuurstof. Voortvloeit om zodanig berekening voor te tkomen uit, om op een emmer van het water werd ongeveer van 5 vissen gekomen, hoewel berekenen dit kan verreweg teeter vertrouwend het type van vissen.

  Voor helemaal klein rybok kan worden aquarium in ruim glas zandplaat met de monding opening beslecht. Niettemin de meeste handige schoven aquaria van de molteken glazen in het metaal vensterramen en anointed met betrekking tot boorden zamazkoi met de menging surika in. Zodanig aquarium kan zijn maakte zelve of om in de winkel te kopen. Voor vpustit rybok in het aquarium, het vulen brine in. Brine moet vsypat stolko, om water zoute smaakvermogen had. Water vrijaf op meerdere dagen. Dit maken met een uitzicht betreffende de verwijderend van de lucht surika en zamazki.

  Volgend aquarium zorgvuldig propolaskivaiut en vulen zuiver waterhoudend in.

  Op het aquarium bodem moet nasypat 3 - 5-santimetrovyi de stratum van zuiveren rechnogo zand of steengruis zo, om het was pokatoe: Van opkweken kant dit stratum van het zand moet dikker, en met het gezicht - tonshe zijn. Dit wordt dekora, aangestuurd op alsmede om residuen niet van gebikte provender en nechistoty niet zasoryali bodem, en agglomerated in de , de meeste diepe plaats. Planten better sadit op de achterk en lateraale muren van het aquarium, dan better om rybkami toe te schouwen.

  Als jullie vullen vijver vodoprovodnoi door het water, dan rybok het is mogelijk erin vpustit slechts binnen week, anders khlorirovannaya water kan hen schaden. De waterhoudende temperatuur moet permanent 20 - 22° zijn. Pokholodanie wateren op meerdere graden door misschien de aanleiding van de ziekte van vist. Podogret water moet speciaal podogrevatelem.

  In het aquarium moet begiftigen algen welk zijn niet alleen decoratie maar ook meubileren van de vissen door de zuurstof verslindend whereat af door de vissen koolstof dioxide onderkennen. Indien perenaseleniya aquarium water noodzakelijk om door de zuurstof door middel van nagnetatelnogo pomp welk nakachivaet in het water verse lucht te verrijken.

  Aquarium voortvloeit niet om op de zon te exposeren, omdat dit kan zarastaniiu door - ondiepe algen leiden tot. Belangrijke betekenis de opheldering heeft van het aquarium, omdat en vissen, en planten moeten de voldoende boel hebben van ontsteken. Beste opheldering is zijdelings en bovenste. Kan worden ook gesoppen in waterhoudende kleine elektrische gloeilamp welk tijdens de koudes wil op gelijke tijdperk en podogrevat water geillumineerd. Aquarium Noodzakelijk om door glazen voor verhoedend popadaniya stof op het vlak van het water en de onderrichting van de film verstoppende de verrijking van het water door de zuurstof te dekken. Tussen glazen en de arris van het aquarium moet opening voor de lucht langsvarend zijn.

  De herkenning van zieke vis niet ruime ervaring vergt. Zieke vis kroetsya in de hoeken van het aquarium, plavniki in de om haar worden onder verzuimd, ze weinig dobbert of maakt duidelijk accuraate onnatuurlijke moties, lucht vangt op de zelve vlak van het water op en probeert niet uskolznut, wanneer zijn proberen om op te vangen. Voorteken ziektes zijn ook narosty, witte tochechki, witte of gele films op de leder, bloeding ranki op het lichaam van en leegte schilderstuk plavniki. Na pereneseniya ziek rybok in ander posudu, moet zorgvuldig vychistit aquarium. Scheep gaan op de behandeling van de vissen, tvloeit zaglyanut in speciaal boek voor of verdienen aanbeveling met zaakkundige amateur.

  Tijdperk in 3 - 4 dagen van de vijver moeten schrappen met behulp van rubbere tabakspijp allemaal nechistoty sloegen op de dag op. In het aquarium moeten dolit zuiveren otstoyavsheisya voor 10 dagen van het water. Als, hoewel reinigen, bodem vooralsnog wordt door de residuen provenders verontreinigd, door de aanzettingen van de vissen, alsmede door gniiushchimi de delen van algen, aquarium moet vychistit hoofdstad preliminarily vissen in begiftigd wat-nibud andere posudu vulde waterhoudend hiervan aquarium in. Alg tvloeit vynut voor, om ermee alle potemnevshie zagnivshie loof en met de voorzichtigheid door promyt water te schrappen. Zand ook moet zorgvuldig promyt, en de muren van het aquarium vychistit door vatoi of verband. Volgend aquarium kan worden gelijk profiltrovannoi ingevuld of het nieuwe water van de kamer temperatuur, om algen te beplanten en om erin rybok over te boeken. Het aquarium reinigen ruime betekenis heeft, omdat nechistoty, zagnivaya in waterhoudend, verslinden ervan zuurstof, en onderkennen serovodorod welk door misschien de aanleiding van de dood rybok.

  Voed rybok door speciaal provender welk kan worden in zoomagazinakh verkregen.

  Vissen in het aquarium moeten provender tot mogelijk winnen als zij eten in normale voorwaardes.

  Alimentation vervulen 1 - 2 tijdperk door per etmaal kleine gedeeltes, als niet naar nakoplyalis niet residuen bikten. De levend provender van de vis prefereren dorre. Herinner zich, van die vist altijd better nedokormit, dan perekormit.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Wereld uw uvlechenii"