Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Thuis boekerij

 • De taak van adapterend van het thuis boekerij beslisen verschillend: Vertrouwende de boel van boeekt, van de behuizing groottes, de schikkingen van het meubeltje in de kamer. Goede boekenkast zal alle manier van de domicilie versieren. Door de kleerkasten met de boeken kan barriered buiten de kamer deel voor de aanlegplaats, aan het werk ugolka maken. Op de planken tussen reserveert kan worden vat met de kleuren, statuetki ingestellen.

  Als de afmeting van uw kamer of appartementen gelaten, proberen om ugolok voor het lees af te rekenen. In gezellige plaats op het venster of de legertjes van verwarming, op pechki of vuren-plaats zetel stellen, gering stolik, erop - vazochku met de kleuren of brink vetkoi in. Pozabottes, om op stolike of keet overheen de zetel was lamp ingestellen of bolstered boven zo, om zijn hel achterwege liet op het boek.

  Hoe om te stellen beschikbaar en waar better om boeken te bewaren? Ine het algemeen boeken stelen beschikbaar in geslotene boekenkast, op stellazhakh, openstelen-plank boeken, etazherkakh. Zeer handige kleerkasten-gedeelte, hen gemakkelijker om in de kamer te stellen beschikbaar, in de werkwijze van de aanvulling van uw boekerij ernaar kunnen kunan bij aanvullende gedeeltes. Het is better om boeken in geslotene kleerkasten, zij niet pylyatsya, niet vygoraiut te bewaren.

  Boeken welk gebruik minder dikwijls en welk elk meere waarde, better om gesloten kleerkast een aanvang te nemen, en boeken welk gebruik frequent, kan worden op het bureau ingestellen of stelen visyachikh of bureaublad planken open. Zodanig planken kunnen zijn zelve maakten van doordringende grondslagen breedte omstreeks 15 cm. Naar de middelmaat grondslag door de breedte in 40 - 50 cm aanhechtsel van twee einden op het windows lussen lateraale grondslagen, hun benaming - om boeken te handhaven.

  Rasstavlyaiut boeken in de kleerkasten en op de planken verschillend. Zeer zuinige rasstanovka boeken met betrekking tot opmaak, maar deze methode is ongelegen wat wanneer alle boeken kosten vperemeshku, noodzakelijk boek doorbrengt tijdperk moeilijk om te vernemen. Better rasstavlyat boeken met betrekking tot thema gebied, dan elk boek zonder de moeilijkheid otyskat, vooral als in ieder hoofdstuk zij kosten alfabetisch, ok op de overgelaten aan het recht begin met oppere plank. Als jullie willen, om boeken altijd gestaan met betrekking tot orde, introduceren firma regel, om ieder partijlid van het gezin, vzyavshii boek, stellen zijn op voormalige plaats in. Better rasstavlyat boeken in de kleerkast in een toerbeurt, toen hen kunnen worden met gemak gekregen. Als jullie diepe boekenkast hebben, dan elk meere noodzakelijke een aanvang nemen boeken voorste toerbeurt, en voor hen die welk jullie benutten ongewoon.

  Boeek-plank better om van zodanig hoogtepunt te maken, om het is mogelijk was om boek zonder de ladder of stoel te krijgen. Lagere plank bijstere inktkoker te maken met de gering hangen naar binnen, als niet naar de verbuiging waas het is mogelijk was om het boek titel gelezen. Boeken moeten vandaan, loodrecht naar de plank, veeleer teleurstellen dan op de hoek. Als hen weinig, instellen boek-beeindigt op bovenste boek. Voortvloeit niet in te stellen boeken ook dicht - van deze zij bederven. De boeken van ruime opmaak kunnen worden plank plashmya geactiveerd.

  Behoed boeken van de zonnelicht, omdat van hem vygoraiut boekbanden, zhelteet krant. Te boeekt afbreuken en sterke vurigheid: Van de om haar peresykhaet krant, ssykhaiutsya boekbanden. Daarvandaan boekenkast en planken moeten enkel afstand van de legertjes van centrale verwarming en furnaces staan op. Boeekt vrees syrosti, daarvandaan tvloeit niet om boekenkast voor en planken op buitenste muur of nabij vodo - en gazoprovodnykh tabakspijpen in te stellen. Tussen boekenkast en muur moeten afstand 2 - 3 cm voor de luchte vrijje toegang zijn. Noodzakelijk oberegat boeekt en van schadelijke dieren - knaagdiers en insecten.

  Stof afnemen ook boeken vergalt, daarvandaan hen van node op een regelmatige basis chistit. Bijster nou doen dit pylesosom. Whereat noodzakelijk, om boeken gestaan tamelijk dicht, omdat anders die van hen welk geen boekbanden hebben, kunnen worden van de geducht traction van de lucht verfomfaaid. Planken ook

  Chistyat pylesosom. Kan worden gewissen stof nemen van de boeken en zacht dor tryapkoi, bijvoorbeeld, oud khlopchatobumazhnym door hosiery af. Nu en opnieuw moeten vervullen elk meer voorzichtig reinigen boeken doen van de planken af en obtiraya allen van hen, whereat planken zorgvuldig wisen vochtig tryapkoi af. Boeken in te stellen op de plaats het is mogelijk leix dan, wanneer planken helemaal prosokhnut. Boekenkast van node op een regelmatige basis (1 - 2 tijdperk in week) om vertrekkende hen dvertsy ontluiken op de avond te ventileren.

  In het lange gebruik van het boek iznashivaiutsya, dan noodzakelijk om nieuwe boekbanden te maken.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Wereld uw uvlechenii"