Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Het appartement opheldering

 • Rasstavlyat meubeltje in het appartement, om de colorings van de doeken van node met de vergoeding voor de opheldering van de kamers in dagelijkse tijdperk te selecteren. Met de vooruitgang van candlelight candlelight begint om chut te bespelen hetzij niet de meeste essentiele rol in interere, omdat het is in staat om het vooruitzicht en naar impart naar hem vreemde, avond animo te modificeren. Huisvesting moet bovenste afwezige-uitgemaakte hel hebben, tamelijk intensieve om te geven generaal dagblad type interera weer; Het is tevens, in de kamer moet worden beweeglijk svetilniki met de doorzichtige hoofdletter van hartelijk colorings bevoorradend voldoende osveshchennost van losse plaats ofs werk gesteld beschikbaar.

  Voor oppere opheldering gelden molteken plafony op kleine shtyre of luister met matovymi plafonami welk zal zacht, afwezig-uitgemaakt hel uitlenen. De intensiteit van de opheldering noodzakelijk varirovat afhankelijk van wijzend van de kamer.

  Uitgeschreven of aan het werk tafel wordt door de lamp met ondoorzichtige pet geillumineerd. Nabij takhty, zetels voor recreatie, op de spiegel het is aanbevelenswaardig om gedeeld svetilniki te hebben.

  De belangrijkste wijzend van de opheldering - om de gunstige voorwaardes van de zicht te maken, om utomlyaemost oog te zakken en om handelswaar samochuvstvie persoon te weerhouden. Belangrijke rol speelt opheldering en in artistieke beslissing interera: Ontsteek en lommer benadruken de meest voordelig in de decoratieve houding van onderdeel interera, creatie helpen in het comfort kamer. Met goed gevolg gekozen met betrekking tot kleur, om te formeren en proporties svetilnik de rol speelt van de aanzetting decoratieve stip welk hoe zal ordenen en koppelt aaneen alle delen van inner ubranstva huisvesting. Daarvandaan zijn keuze van de toelatingen van de opheldering en de selectie van osvetitelnoi armatuur belangrijke momenten in de creatie van interera appartement.

  Luister, wanneer-die alle kamer belichten, in modern interere hoe raspalas op lichtgevende punten, en zij het midden van het plafond verlaten, razoshlis met betrekking tot plaatsen, waar ontsteken naar hun maar meteen noodzakelijke persoon. Daarvandaan de laatste tijd hiernaast met plafonami generaal ontsteken welk alles meer dikwijls traditionele luister vervangen, breed verbreiden kreeg torshery, bustehouder, van het bureau lamp en t. D.

  In een en gelijke huisvesting, incluis de diverse bronnen van ontsteken, wij hebben mogelijkheid om zelve diversified uitwerking te bereiken. Door de bedekt-boven bron kan prachtig geillumineerd door de avond windows blind zijn of gordijn, door de straal van dirigeerde hel om interessante schilderstuk, statuetku, vat, bloemen te onderkennen. Zodanig podcherknutoe opheldering bijstere inktkoker om met algemeen afwezig-uitgemaakt weerkaatst hel te combineren.

  Opeenvolgend insluitsel en de schakelend van losse osvetitelnykh punten is in staat om avond type interera te verrijken, naar impart naar hem varieteit, om het compositie te ontdekken. Svetilniki met verstelbaar hoogtepunt podveski kan, als het is noodzakelijk, elk meer intensief tafel belichten in het lees, kroike, verloving rukodeliem.

  Voor de opheldering van de veldfles zone algemeen gelden visyachie svetilniki voor bovenste ontsteken.

  Boel svetilnikov en hun verkaveling is aangewezen op de tafel vorm: Overheen het plein tafel svetilnik better om in het centrum, en overheen langwerpige - mee tafel, met betrekking tot het axiale lijn te stellen beschikbaar.

  Aan het werk tafel illumineren door gericht hel. Het is het is aanbevelenswaardig, om alle kamer whereat zwak-uitgemaakt hel, geillumineerd omdat in

  Ruim contrast tussen ontvlammen aan het werk tafel en het overblijfsel van het donkere deel van kamer in iedere afsluiting van de ogen van de tafel wekt hekje overgangs van lichtend ontsteken naar de zwartheid, en dit schadelijk voor de zicht.

  Vooral aandachtig van node worden toegekennen naar de opheldering organisatie ugolka-jongen scholen. Het is het is aanbevelenswaardig, om de oppere huik van de tafel of sekretera bestempelde als voor de verlovingen, was door alle middelen matovoi Bill van parcelses. Ontsteek moet eenvormig belichten alle bovenaards van de tafel. Thema's situeerden in het veld van de zicht van-jongen scholen, moeten niet zijn ook briljant of brindled. Svetilniki noodzakelijk om zo op te richten, om inner onderdeel abazhura werd niet doorgekeken in de normale positie van seating-jongen scholen. Behalve het dit, noodzakelijk afwezig-uitgemaakt hel.

  Dormitory is aanraadde aan illumineren door hel weerkaatste van het plafond. Dit kan zijn maakte door middel van torshera, de better half van lichtgevende toeloop welk wordt naar oplopend gemeubileerd. Kan zijn gebruikt nastennye svetilniki van gelijke napravlennostiu ontsteken, gering potolochnyi svetilnik of molteken plafon met de afwezige-uitgemaakte uitreiking van de toeloop van ontsteken. Nochnik kan worden naar de muur aangebracht. In nochnike moet op vrije voeten Defensie hoek voor de mogelijkheid van de uitbouwing veranderen of de verminderings respectievelijk ontvlammen vierkant.

  De kookgelegenheid opheldering maken van twee types: Generaal en indigeen - overheen aan het werk vliegtuig van de tafel, omdat in maar generaal bovenste bron van ontsteken lommer aan het werk drop juist op het vlak van aan het werk tafel. De plaatselijke opheldering better van allemaal te situeren beneden navesnymi shkafchikami - van in dit geval hun bilge volbrengen rol Defensie kozyrka en ontsteken niet ogen klopt aan het werk, en illumineert slechts hands en tafel. Voor plaatselijke opheldering geschikt om de lampen van het daglicht - van liuminestsentnye tabakspijp te benutten, maar hartelijk rose, van veeleer dan koude blauwe kleur, omdat blauw hel slaand op de producten, maakt duidelijk hen niet eetlustopwekkend. Schakelaars voor generaal en indigeen ontsteken better te maken losse - dikwijls indigeen ontsteken niet noodzakelijk. De bron van algemeen ontsteken kan worden beneden het plafond begiftigd alsmede overheen het diner-tafel.

  Hygienische knooppunten ook rusten door de indigeen en algemene opheldering toe. Opheldering moet tamelijk intensief zijn, om in myte van het hands, badende, raschesyvanii haren werd gemaakt corresponderend lichtgevend comfort. Omdat badkamer is een gelden huisvesting met de zeer hoge procent van de vochtigheid, hier polugermeticheskie osvetitelnye apparata - plafony en bustehouder, gesloten door in het algemeen glas van molochnogo kleur. Svetilnik plaatselijke opheldering, bij voorbeeld bustehouder, ligt overheen de spiegel of van beide leden van de spiegel welk suitably in brite, kosmeticheskikh procedures vast. Het is zeer belangrijk, om lateraal svetilniki had rasseivateli van matovogo glas tuigerende ogen van oogverblindend direct hel.

  In de kamers van klein hoogtepunt gelden potolochnye plafony. Visyachie lampen better aanblik in de kamers met hoge plafonds.

  Tafel illumineren door gericht hel. Op aan het werk tafel ontsteken moet op de gelaten laten achterwege.

  Zeer handig nastennye svetilniki met beweeglijke kantel, twee - en trekhsharnirnye. De hel bron zijnde verschuldigd naar door hem kan worden in noodzakelijke richting verhaald.

  Verdieping-staand svetilniki kan onroerend of sharnirnye zijn. Hen benutten voor de zetel opheldering.

  Zeer handig bureaublad svetilniki met soepele ondersteuning.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Ontsteken en kleur in het appartement"