Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Met wat begint kookgelegenheid tuin

 • Wij purposely alterneren de beschrijving van de materielen met betrekking tot sadovodstvu met ovoshchevodstvom, omdat wezen op het punt van plodovyi tuin, in de doelen van elk meere redelijk land benutten het is onmogelijk om kookgelegenheid tuin te fluiten naar.

  Voor de vele types van ovoshchnykh culturen hebben gelijk voor adumbral stadsdelen nabij izgorodei, van de muren van arbours en andere plaatsen, waarin het is onmogelijke om een jaar durende bomen of bosje yagodnikov te stellen beschikbaar.

  Hereto in eerst jaren tussen posadkami jonge bomen zullen vele vrij plein vormen. Zijn aanbevelenswaardig om beneden de grostes zich bezig te houden.

  Met wat om te beginnen?

  Van de werkjes en serieus razdumii, maar otniud niet van perekopki land lopatoi.

  Een van oplossing conditionses succesrijke ogorodnichestva - deze correcte verkaveling en de verkeersknooppunt van de culturen. Daarvandaan aandachtig examineren stadsdeel, lijnen het plan voor papieren om, bij wie beschouwen adapteren van de bedden herinnerende whereat dat cultuur van een en gelijk het gezin van de grostes tvloeit niet om door de toerbeurt voor en na andere vooruitlopend door 2 - 4 jaar neer te strijken, omdat zij worden door een en gelijke ziektes en schadelijke dieren verschrikt.

  Als niet te om dwalingen in zodanig belangrijke materie te veronderstellen, hoe van vozdelyvanie kookgelegenheid tuin, adviseren om in de aandacht van de kandidatenlijst van de deskundigen te roeien met de riemen.

  Verbreid planten schrijven aan elf plantkundige gezinnen toe:

  • Paslenovye - tomaty, pertsy, ei-beplant, fezalis, aardappels;

  • Tykvennye - ogurtsy, van de pompoen, meloenen, water-meloenen, kabachki, patissony;

  • Zontichnye - wortel, petrushka, pasternak, selderei; Ukrop, liubistok, anijszaad, koriandr, caraway;

  • Cruciferae zijn kool, briukva, redis, redka, repa, khren, listovaya mosterd, katran, klopsignalen, kress-salat;

  • Hartslag zijn erwt, boon, bonen, chechevitsa, soya, aarden-noot aan;

  • Lileinye - ui, knoflook, asperge;

  • Marevye - biet, shpinat, lebeda sadovaya;

  • Grechishnye - reven, shchavel;

  • Slozhnotsvetovye - salat, artisjok, tsikorii, estragon;

  • Zlakovye - zoetsappig kukuruza;

  • Gubotsvetnye - Melissa citroen, maioran, bazilik, mishandelde perechnaya, timian, rozmarin.

  Om te krijgen goede oogst en de ziektes te ontwijken van planten voortvloeit om ovoshchnye culturen met betrekking tot voorgangers te verbouwen.

  Het is zo, bijvoorbeeld, kool bijstere inktkoker verbouwt na de aardappels, ogurtsov, van de ui, van de erwt. Geoorloofde voorganger - tomaty.

  Op tomatov, van de peper, ei-plant is een directe voorgangers ogurtsy, ui, hartslag. Geoorloofde en kool.

  Beste voorgangers ogurtsov zijn erwt, kukuruza, hartslag. Geoorloofde aardappels en tomaty.

  Ui zal goede oogst na de aardappels, tomatov, van de erwt, ogurtsov, uitlenen alsmede kolen en kukuruzy.

  Rode biet en wortel tvloeit om na ogurtsov voor, van de aardappels, kolen, kabachkov te verbouwen. Door geoorloofde voorgangers worden tomaty, ui beschouwd.

  Vroege aardappels noodzakelijk om met betrekking tot zodanig voorgangers, op welke wijze kool, ogurtsy, ui, hartslag, korneplody, kukuruza te planten.

  Andere waarde advies: Als jullie hebben wordt mogelijkheid udobrit kookgelegenheid tuin door de barak-yard mest gevonden, herinneren zich die op het stadsdeel, waarin het werd in de herfst van (in eerst jaar) better om de types kool binnengekomen, behalve briusselskoi en kolrabi, ogurtsy, salat en andere culturen, door de aanmaak wezen vegetativnaya massa te bebouwen. Wortel, selderei, biet veldfles, redis, redku khren, tomaty en ui tvloeit om op dit stadsdeel op tweede jaar voor, en boon en erwt - op derde te stellen beschikbaar.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"