Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Kookgelegenheid

 • Kookgelegenheden kunnen van twee types zijn: Aan het werk (bestempelden als slechts voor de toebereiding van de etenswaar) en kookgelegenheden-veldfles. Nu grootst verbreid gekregen. In zodanig kookgelegenheden niet enkel toebereiden karen maar ook dineren, en op de tijdperken vrienden accepteren. Kookgelegenheid-veldfles heeft het een aantal van de voordelen voor aan het werk kookgelegenheid: Naar de gastvrouw kleiner het is noodzakelijk om portie seating achter het diner-tafel te rijden, gemakkelijker om zuiverend zich te gedragen.

  Het is juist om van de werkplek van de gastvrouw toe te rusten? De meest handig adapterend van het meubeltje in de kookgelegenheid, bij wie moika, aan het werk tafel en bord kosten in een toerbeurt, namelijk in zodanig (of antoniem) opeenvolgingen. Vrouw op de kookgelegenheid in het algemeen alles maakt duidelijk staan, raskhoduya in drie tijdperk meer van de arbeidsvermogen, dan in het werk sidya. Als ze kost sognuvshis, dan arbeidsvermogens brengt in 14 tijdperken meer door. Daarvandaan werken in de kookgelegenheid better om sidya benuttende hoge stoel met spinkoi of taburet met podstavkoi voor de voeten waar te maken.

  Tafel erop gaat afhankelijk van de compositie van het gezin uit. Als in het appartement bestaanen een of twee persoon, voor hen wordt tafel door de lengte 60 cm, voor ruimer gezin het is aanbevelenswaardig om elk meere lange tafel te hebben.

  Vrouw kleiner zal raken vermoeid, als alle noodzakelijke producten en kukhonnyi implementeert zullen in de om haar beneden het hands zich bevinden. Navesnye shkafchiki podveshivaiut daarvandaan op een afstand 45 cm van aan het werk vliegtuig van de tafel. Beneden zodanig shkafchikom bijstere inktkoker om vydvizhnye yashchichki voor de opslag van diverse sypuchikh producten en kruiden te maken.

  Muren in de kookgelegenheid better om in kalme hel toonen te schilderen. Op de muren het is mogelijke povesit lichtende decoratieve thema's - estampy, keramiek. Zal huisvesting bezielen en prachtig posuda exposeerde op opene planken, en kleur zanaveski op het windows, en indoor planten. Als in de kookgelegenheid gezin gedreunen, dan interer kunnen worden in twee kleuren beslist. Muur buiten het diner-tafel kan worden in de helder kleur, en het overblijfsel van de - in kalme toonen geschilderd. Thema's kukhonnoi meubeltje moet hel zijn, donker schijnen hinderlijke, zware, ugnetaiushche wet op de persoon psychics.

  Kukhonnaya jasen behoeftes voorzichtig ukhoda. Allereerst proberen niet zasoryat zijn. Vocht, inclusief ferme residuen, better vylit in unitaz. Als in de kinkhoorn slaan de delen van garbage, de residuen van de etenswaar, hen moeten met de voorzichtigheid inzamelen door de krant of tryapochkoi en om in musornoe emmer te verkwanselen. Voor de vermijding zasoreniya wordt overheen de opening in de kinkhoorn naar bolster boven dik rooster van de bedrading aangeraad. Rooster moet op een regelmatige basis chistit.

  Nu en opnieuw kinkhoorn volgt naar absterge door verhit alkalized water welk zullen de residuen van het vet in de tabakspijpen oplossen en daarmede zullen hen van zasoreniya bepalen.

  Sifon en tabakspijpen beneden de kinkhoorn better te sluiten shkafchik toegerust. Erin kan worden emmer voor mytia seks ingestellen, om tryapki, besom, sovok uit te drukken.

  Om buckram niet rastreskivalas, door nu en opnieuw zijn protiraiut de mengeling van de azijn en melk.

  Op posude, bij wie worden producten opgeslagen, moeten onderscheidene inscripties, designative zijn inhoud zijn.

  Serveten voor filtrerend van de bouillon of sousov moeten zonder de zeep, maar bijstere inktkoker en zorgvuldig kipyatit met drinkable sodoi gommen.

  Voor het gebruik nieuwe skovorodki, kotelka of andere werpen op ijzer posudy eronderop van hen nasypaiut stratum brine, stellen posudu op het vuur in en bakken. Dan door blancoe krant wissen zout en vet posudu door het vet, en daartegenover bakken.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Hoe rasstavit meubeltje"