Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Voortvloeit om zich te herinneren

 • Het is allereerst, moet weten die plodovye en yagodnye culturen - planten een jaar durend, proizrastaiushchie op een plaats dozijnen jaren oud, en daarvandaan belangrijk in de tuin boek-zegel zal van de stukken hout niet uitgaan van, van belated dwaling moeilijk doorbrengt tijdperk om te corrigeren.

  Plant, bijvoorbeeld, appelboom, van onbekend merk, zal beginnen ze moet oogst door 6 - 7 jaren oud geven, en appels zullen niet smakelijk zich ontpoppen, onaantrekkelijke schijnende, bomen pijn, dikwijls verongeluken.

  Kies vruchten en merken welk in uw ligging bijstere inktkoker proizrastaiut, amply plodonosyat en macrobiotic. Zodanig merken verbouwen indigeen plodovo-yagodnye pitomniki. Als uw tuin in de middelmaat schrap, niet inkoop yearlings op de markten en zavezennye van het zuiden gebieden.

  Niet worden mnogosortnostiu ingenomen. Het is rechtvaardige om 3 - 4 zarekomendovavshikh onszelf de merken van de appels te planten. Op 6 sotkakh aanbevelenswaardig om te planten:

  • 10 - 12 appelbomen (van de winter merken - 4 - 5; Herfst - 3 - 4; Zomer - 2 - 3);
  • Vishni - 5 - 6, kryzhovnika 4 - 5 bosje;
  • Zwart smorodiny - 10 - 12;
  • Wit en rood - 3 - 4;
  • Maliny - 70 - 80, van aardbei - 400 - 500 kustikov.

  In de herfst van, in razgar laten van de afwezigheden sazhentsev van pitomnikov, observeren op zodanig schilderstuk timt: De yearlings van plodovykh bomen en yagodnykh bosje perevozyat in de stad verkeer met neoborvannymi loof. Dit slecht! In elk gevallen op yearlings noodzakelijk om loof te schrappen, niet knoppen benadeeld. Loof isparyaiut water, planten podsushivaiutsya.

  Niet gaan van overbodig zagushchennosti in posadkakh uit, later dit negatief wordt wasdom van en urozhainosti beplanting overdacht.

  In de daling stelen beschikbaar sadovye beplanting zo: Appelboom en peer - op een afstand 3 - 4X6 m, vishniu en pruim - 3X3 m, kryzhovnik en smorodinu - 1,5 X1.5 m, malinu plant in vaste dakgoot met de afstand 0.6 - 0.7 m tussen planten. Aardbei better om op het bed in 2 toerbeurt met de afstanden 30 - 40 cm tussen rijen en 25 - 30 cm tussen yearlings te planten.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"